Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    Valami undorító ez az egész, persze jó poén lerúgni valakit illuminált állapotban, esetleg polytraumás sérülést okozni. Külön taps jár a segítőknek, mert ugye a sörit elhozni fontos, de odamenni, megkérdezni hogy miért fekszel, vagy hívni egy EC-t már nem menő. A világ megértett a pusztulásra.

    #58419 BlacKSouL: Értelek. Az utak miatt én is montival terveztem menni, azzal tartósan 26-28km/h-val vágtatok. Otival nem gyerekjáték, össze lehet egy körön szedni 4-5 defektet, eleve mikor Szlovákba tekertük át, én Cyclocross hívőként azzal toltam, így a göröngyös aszfalton engedtem lefelé, persze outi-s barátom is próbált jönni mögöttem, de neki esés lett a nap fénypontja. Bár ha akarod, ha nem, napi pár km után is meglesz a fejlődés, jövőre már nagyobb átlagot fogsz produkálni. Mikor én kezdtem komolyabban cangázni, 5-10km után elfáradtam, most pedig maratonokon középszinten teljesítek, ha épp olyan kedvem van.

    #58420 peterkeT: Kicsit ódzkodom a Balatontól, mint nyaralóhely, így ha nem célzottan megyek, akkor nekem általában kiesik. Ahogy említetted, a színvonal néhol nagyon lent van, persze tisztelet a kivételnek.

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák