Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Mobil flották
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sosem voltam dohanyzasparti, meg lehet hogy most a kerekpartura miatt a tudom is erzekenyebb, de hogy egy etkezohelyen egy szomszed asztaltarsasagbol 4-bol 4en bagoztak, felvaltva, ami a meccs es a kajalas+ivas miatt ket es fel ora netto tomeny dohanyfustot jelentett, az kicsiteros. A 4 ember folyamatosan vetesforgoban gyujtotta megallas nelkul a bagot, es igy megallas nelkul gyartottak a fustot. Mivel kvazi nyitott a hely, ezert nem is tilthato, de mindenesetre a dohanyosok senkit nem zavarnak cimu legenda most erosen megdolt. A me nem mentem arrebb es a mert nem szoltam rajuk cimu tortenetek bizonyos okokbol nem volt kivitelezheto. Eljen a dohanyzas, eljen a tudorak, eljen a fust, eljen a nikotin. Koszonom a holnapi 70 km neveben is. Most mindenki menjen es gyujtson ra egymas utan 5 szal cigarettara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest