Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nemhogy jó az idő, induláskor pulóverben gondolkodtam.
Meg világításon, mert fél8 körül olyan sötét volt az ég, hogy alig láttam. De aztán már javult, és az esőből se kaptunk végül.Fura eset, hogy általában télen boros, nyáron sörös vagyok, de most az idei sörszezont még nem sikerült elkapni rendesen. Valahogy jobban rááll a szám a borra vagy fröccsre. Félve azt mondom, hogy amikor próbálkozom is, valahogy nem ízlik a sör. Valami megmakkant bennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg világításon, mert fél8 körül olyan sötét volt az ég, hogy alig láttam. De aztán már javult, és az esőből se kaptunk végül.