Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
No, még mielőtt rámhúzod, hogy szerintem a dízel nem káros, ilyet még véletlenül sem írtam, mindössze arra próbáltam meg némi humorral fűszerezve rávilágítani, hogy az érzelemtől túlfűtött adalékok szerintem ártanak az állásfoglalásodnak, amivel alapvetően én is egyetértek. Az ilyen salaklapátolós és 20x kiböffentés szintű megjegyzésektől bár tény és való, hogy színesebb a vélemény, egyben el is veszi az élét, mert nyilván túlzás és még ha alá is tudnád támasztani hivatalos adatokkal, tuti, hogy lenne valaki aki meg meg tudná cáfolni azokat. Persze ez csak az én véleményem, nagyon nem érdemes rágódni rajta.

Laikusként egy kicsit idegesítő is, hogy napokig tartó internettúrás nélkül nincs kézzelfogható, napi gyakorlatba is átültethető információ, csak félig-meddig megalapozott fröcsögés többnyire. Nyilván, hogy a dízelfüst ártalmas, de jó lenne ténylegesen tudni, hogy különböző helyzetekben mégis mennyire? Egyszerű felhasználóként ugyanis azt kategórikusan visszautasítom, hogy nekem kelljen érteni mindenhez amivel a mindennapokban érintkezésbe kerülök. Három literes dízellel járok, persze nem kell hozzá sok ész, hogy lássam én is, hogy városi közlekedésben nem ideális választás, de például mi van az autópályán, ahol én 130-nál 1700-1800-as fordulaton gurulok, az ismerős az 1.4-es benzines Clio-jával meg 4000-en (nem hasraütés, saját szememmel láttam).
Szóval jó lenne globális szinten valami megoldás után nézni lassan, ahelyett, hogy relativizáljuk a problémát, és enpluszegyedjére is a szőnyeg alá söpörjük, és bőszen agyonhallgatjuk.
Abszolút egyetértek, de kérlek mutass nekem egyetlenegy példát bármilyen területről, ahol globális megoldás született és nem pénz által motívált átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Home server / házi szerver építése
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest