Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hasonló a mai sztorim, bringával nyomtam egy edzőkört, 30km már volt a lábamban, városon át két kisteherautó mögött jöttem egy darabon, majd ők lehúzódtak, és egy fehér SX4-es mama került elém. Itt kezdődtek a problémák. A hölgy zebránál nyomott egy satut, pedig senki sem jött, de mivel 4 irányú elágazás volt, alaposan körülnézett. Lassan elindulva haladt stabil 30km/h-val, majd a következő satu a pékség előtt (innen köszönöm neki) következett, se index, semmi, csak megáll. Jobbról mellé értem, mutattam neki hogy az indexkar arra van hogy használják. Bár minden nap meglep hogy átlag gyalogos mennyire nem tudja felmérni a sebességem, simán kilép, átmegy, még csak nem is zebrán, hanem bárhol. Persze általában én vagyok az elvetemült, gyorsan közlekedő állat, mert biztos versenyzek (terepgumis 29er).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest