Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lehet, hogy nem optimális, de a miénk is így működik. Én is elemeztem már fejben a dolgot, jobbat én sem tudnék kitalálni. Itt annyival bonyolultabb, hogy 14 szint (0-val együtt), illetve 2 lift van, az egyik 5, a másik 8 személyes. Ahogy néztem, ha mindkettő idle, és ugyanitt állnak, akkor a nagyobbik mozdul a hívásra (energiatakarékosság szempotjából nyilván nem szerencsés, de valahol logikus).
Abból a szempontból geci kérdés amúgy, hogy ha még sosem laktál magasházban, hátrányban vagy az olyanokkal, mint mi, akik napi szinten használják, és agyaltak rajta már korábban. De ki mondta, hogy az élet igazságos?
tildy: Ez szerintem olyan, mint a lámpaláz. Van, aki jobban kezeli, van, aki kevésbé. Valószínűleg pont szt akarják látni, te melyik oldalra tartozil inkább. A jó hír az, hogy a képesség fejleszthető, ahogy a lámpaláz is alábbhagy, minél többet szerepelsz. Én amúgy a sorold fel a jó/rossz tulajdonságaidat kérdéstől blokkolok, egyszerűen nem jutnak eszembe ilyenkor melléknevek. Betanultam pedig már egy rakással, de éles gelyzetben legfeljebb arról tudnék egy roppant szarkasztikus monológot előadni, hogy mi a véleményem a kérdésről. Hm, egyszer lehet, meg is teszem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mazda topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest