Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz BlacKSouL #57794 üzenetére

Lehet, hogy nem optimális, de a miénk is így működik. Én is elemeztem már fejben a dolgot, jobbat én sem tudnék kitalálni. Itt annyival bonyolultabb, hogy 14 szint (0-val együtt), illetve 2 lift van, az egyik 5, a másik 8 személyes. Ahogy néztem, ha mindkettő idle, és ugyanitt állnak, akkor a nagyobbik mozdul a hívásra (energiatakarékosság szempotjából nyilván nem szerencsés, de valahol logikus).

Abból a szempontból geci kérdés amúgy, hogy ha még sosem laktál magasházban, hátrányban vagy az olyanokkal, mint mi, akik napi szinten használják, és agyaltak rajta már korábban. De ki mondta, hogy az élet igazságos?

tildy: Ez szerintem olyan, mint a lámpaláz. Van, aki jobban kezeli, van, aki kevésbé. Valószínűleg pont szt akarják látni, te melyik oldalra tartozil inkább. A jó hír az, hogy a képesség fejleszthető, ahogy a lámpaláz is alábbhagy, minél többet szerepelsz. Én amúgy a sorold fel a jó/rossz tulajdonságaidat kérdéstől blokkolok, egyszerűen nem jutnak eszembe ilyenkor melléknevek. Betanultam pedig már egy rakással, de éles gelyzetben legfeljebb arról tudnék egy roppant szarkasztikus monológot előadni, hogy mi a véleményem a kérdésről. Hm, egyszer lehet, meg is teszem.

p

Új hozzászólás Aktív témák