Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Trialboj most tudta meg hogy a bankok rosszak, és szarnak a fejére

Tavaly kaptam paypasst az ingtől (nem kértem) Azt mondták ingyenes az sms értesítés mert benne vagyok a mittoménmiben.
Aztán pár hónapra rá megjelent a kimutatáson hogy 300ft havonta, ez mondjuk még el lehet fogadni, habár nem érdesítettek.
Ma tök véletlen fellépek mert rég jártam a kimutatásoknál, és látom hogy idéntől havonta 1000Ft ot emeltek le, olyan szolgáltatásért (digipass) amit már nem használok mert 2 éve lemerült (és egyébként is 6 éve kaptam).
Megnéztem és nem érkezett email amiben szóltak volna hogy további sarcot találtak ki, és le fogják vonni ha tetszik ha nem.
Mennyire érdekli őket hogy náluk bankolok? Ha bedobok holnap egy olyat hogy a 2 hónap múlva lejáró kártyám miatt felmondom a szerződést, akkor ajánlanak valamit jobbat, mint telefonos előfizetésnél? vagy azt mondják hogy viszlát?
Új hozzászólás Aktív témák
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Gamer Gép - ASRock Z690, Intel I5 14400, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1 TB M.2 SSD, 850W
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo Thinkpad T-480s Notebook i5/16/500
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest