Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Bookingot hasznaloktol kerdeznem, hogy pontosan hogy mukodik az 5 foglalas utan kedvezmeny jar szovegu genius tagsag?
Most ugy vagyok, hogy van 5 foglalasom az utolso tavaly augusztus, az otodik pedig iden augusztus. (ezt csak lefoglaltam, meg siman vissza lehet ingyen mondani julius vegeig).
Na most, ha en megkapom ezt a statuszt, akkor a kovetkezo foglalashoz tudom felhasznalni a 10% kedvezmenyt, vagy a soron kovetkezok barmelyikehez, addig amig egy even belul megvan az 5 foglalasom?
Mi van akkor ha most lemondom a nyari nyaralast, mert mondjuk nem jo az idopont vagy nem abba a szallodaba mennenk, amit most kivalasztottam?
Ha mondjuk lemondom es egy honap mulva ujra foglalok mashol vagy akar ugyanott akkor ismet megkapom a genius tag statuszt?Vagy barki valamilyen infot mondana errol az jo lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs