Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp
    addikt

"Szerintem ezt lehetne forditva is csinalni -- minden kozos, es mindkettotoknek van havi X, amit elszorhat barmire." Meh, az nekunk nem jo, mert mi van ha semmit sem szor el egyik honapban, masik honapban meg ketszer-haromszor annyit szeretne. Meg mint irtam, ismerem magam, tudom, hogy orokoltem anyum hulye felfogasat, es ha kozosbol menne, kerdore vonnam a parom. Igy nem. Raadasul mindkettonknek megfelel.

Ha munkanelkuli lesz vagy leszek, teljesen mas a felallas, termeszetesen nem hagyjuk egymast a sz.rban( bar remelhetoleg a mi szakmankban ez eleg ritka, utoljara 5 eve voltam munka nelkul 3 hetet). Amugy nalam meg az veszi hulyen ki magat, ha eltartanak, mas fizet helyettem. Pszichesen zavar. ( kvazi mint egy beklyo, mint egy tartozas, es igy is kezelem).

A terhesseg alatt meg nincs anyagi visszaeses amugy, normalis esetben a no vegigdolgozza a terhesseget, kb a 9. ho elejeig, anyagi visszaeses a szulesi szabadsag( gyes gyed es egyebek) alatt van inkabb. Eppen ezert olyankor en az osszeset, amit kapok, a kozosbe adom ( ami sajnos meg igy sem fedezia koltsegeink felet, de pont erre probalok elore megtakaritast gyujteni)
    20 eve elek lassan igy, exszemmel is igy eltem, az anyagiakon emiatt nem volt veszekedes ( kiveve, mikoregy ideig en tartottam el parom, onnet is tudom, hogy SOHA SOHA teljes kozos kassza. Mert harpia leszek tole.)

mondjuk ha tudod, hogy amúgy hárpia lennél tőle, akkor inkább ez, azért ezzel együtt lehet élni.

valószínűleg barátnőm sem venne annyiért bringát, amennyiért vettem, nálunk az a "probléma", hogy jelentősen több zsetont sikerült összelapátolnom a 20as éveimben, így a cashflow-k nagyjábóli egyezősége ellenére jelentősen több a megtakarításom (persze ennél nagyobb gondom ne legyen :DDD)

Új hozzászólás Aktív témák