Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Garmin topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom, mert melóból voltam kint nyomtatványért, de az autó 1 másodperc alatt seggreült, és se előre, se hátra. Egy közepesen szűk utcában az egyik sávot így sikeresen le is foglalta, a másikon oldalazva elfértek a személyautók. Ahogy láttam betelefonáltak a központba, és gondolom küldtek valami műszaki kocsit hogy kicserélje neki, mikor a boltból kifelé jöttem, már csak ott ültek mellette a fűben mint a verebek, és várták a sárgaangyalukat. Egy tenyérnyi darabon a szélrózsa minden irányába álltak a szövet és acéldrót darabok a gumiból..
Egyszer még a régi munkahelyemen volt, hogy a cégek egy része egy patak túloldalán volt a főúthoz képest, aztán egy pótos kamion jött megpakolva át a hídon, és a híd közepén durrant el a kereke. Akkor 3 üzemből vagy 60 ember futott elő hogy ugyan mi robbant fel. Azóta tudom, hogy a durrdefekt nem vicces.
Néha a város közepén van ugyanilyen robbanás, hogy minden ablak beleremeg, és sose tudom utólag hogy mi volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest