Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom, mert melóból voltam kint nyomtatványért, de az autó 1 másodperc alatt seggreült, és se előre, se hátra. Egy közepesen szűk utcában az egyik sávot így sikeresen le is foglalta, a másikon oldalazva elfértek a személyautók. Ahogy láttam betelefonáltak a központba, és gondolom küldtek valami műszaki kocsit hogy kicserélje neki, mikor a boltból kifelé jöttem, már csak ott ültek mellette a fűben mint a verebek, és várták a sárgaangyalukat. Egy tenyérnyi darabon a szélrózsa minden irányába álltak a szövet és acéldrót darabok a gumiból..
Egyszer még a régi munkahelyemen volt, hogy a cégek egy része egy patak túloldalán volt a főúthoz képest, aztán egy pótos kamion jött megpakolva át a hídon, és a híd közepén durrant el a kereke. Akkor 3 üzemből vagy 60 ember futott elő hogy ugyan mi robbant fel. Azóta tudom, hogy a durrdefekt nem vicces.
Néha a város közepén van ugyanilyen robbanás, hogy minden ablak beleremeg, és sose tudom utólag hogy mi volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest