Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nyilván van egy adag civilizációs ok is mögötte, meg nem véletlen, hogy a legfejlettebb országokban a legnagyobb a gáz, de hogy az nem segít, amire én is céloztam, és concret_hp is megemlíti, miszerint éppen a legfontosabb (gyermekvállaló, gyermeket nevelő) korban élő fiatalok (ráadásul közülük is a magasabb végzettségűek, képzettségűek, és vállalkozó szelleműbbek) hagyják el a legnagyobb számban az országot, az is biztos.
Nyilván rendkívül összetett a probléma, és mindenképpen foglalkozni kell vele, de hogy látszatmegoldásokban tobzódunk, ráadásul arrogáns és agreszív módon kommunikálva, ráadásul bicskanyitogató cinizmussal megfogalmazva, az is biztos.
"...illetve azt is ertem, hogy figyeljetek, jobb kezzel mindenki kap 10 millat, ja, nem mindenki, porgessuk bele a nepet, hogy mi hogy igazsagos es hogy nem, addig se a bal kezemet nezitek."
A lényeget pedig valószínűleg az utolsó tagmondatod foglalja a legjobban össze.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest