Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nyilván van egy adag civilizációs ok is mögötte, meg nem véletlen, hogy a legfejlettebb országokban a legnagyobb a gáz, de hogy az nem segít, amire én is céloztam, és concret_hp is megemlíti, miszerint éppen a legfontosabb (gyermekvállaló, gyermeket nevelő) korban élő fiatalok (ráadásul közülük is a magasabb végzettségűek, képzettségűek, és vállalkozó szelleműbbek) hagyják el a legnagyobb számban az országot, az is biztos.
Nyilván rendkívül összetett a probléma, és mindenképpen foglalkozni kell vele, de hogy látszatmegoldásokban tobzódunk, ráadásul arrogáns és agreszív módon kommunikálva, ráadásul bicskanyitogató cinizmussal megfogalmazva, az is biztos.
"...illetve azt is ertem, hogy figyeljetek, jobb kezzel mindenki kap 10 millat, ja, nem mindenki, porgessuk bele a nepet, hogy mi hogy igazsagos es hogy nem, addig se a bal kezemet nezitek."
A lényeget pedig valószínűleg az utolsó tagmondatod foglalja a legjobban össze.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- VR topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Mozilla Firefox
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest