Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Meg peterkeT.
Hat en azert ugy globalisan gondoltam. Szoval Afrikaban van olyan orszag, ahol sok gyerek van. De pl. Japanban is eleg komoly jelenseg a szingliseg. Magyarorszagon meg az utobbi idoben azt figyeltem meg, hogy az egyetemista koru lanyok nagyon celtudatosak, de a fiuk meg azt hiszik, hogy csak azert mert ok vannak mar mindennek oda kellene borulni a labuk ele, nekik nem kell nyujtani semmit. Es van meg egy csomo ilyesmi. Szoval nekem az a resze, hogy jo lenne, ha tobb gyerek szuletne, mint most az szimpatikus. Aztan hogy ki milyen eszkozokkel probal ezert tenni az egy masik kerdes, biztos mindenki tud otletelni, illetve azt is ertem, hogy figyeljetek, jobb kezzel mindenki kap 10 millat, ja, nem mindenki, porgessuk bele a nepet, hogy mi hogy igazsagos es hogy nem, addig se a bal kezemet nezitek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/12,5"/!!!
- Vivobook Pro 14" 3K OLED i7-11370H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Számítógép és telefon segítség Windows, Android, iPhone (online vagy személyesen)
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1Gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest