Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Cardionak jó, attól függően, mekkora távokat tekersz, és milyen intenzíven (tempóban), valahol a hosszú séta és a lassú, kényelmes kocogás között van. Én inkább napi szinten hosszabb (1+ órás) sétát javasolnék. Szerezz hozzá egy kutyát, úgy viccesebb, és vele is jót teszel. No meg szerzel egy igazi barátot. Ha ez pár hónapig megy, akkor iratkozz be egy edzőterembe kardiózni, ahol van szobabicaj, elliptikus tréner, és futópad is. Szépen, fokozatosan lehet csinálni, én az elején a sétálós szakaszt nagyon elhúztam, terembe fél éve járok, de csak minden harmadik edzés kardió, így tartok most egy óra alatt ~11k m-nél. Az első alkalmam, amikor kibírtam egy órát a futópadon, 8,1 km volt, szóval elég sokat haladtam vele. Ha csak kardióra hajtanék, akkor heti 3x tolnám, úgy biztos gyorsabban lehet haladni.
Ja, és szerezz egy lépésszámlálót, hogy elszörnyülködj, hogy, hogy el lehet lustulni egy napot. Remek motiváció.
Kifogás nincs, én is 37 évesen álltam neki, kb 20 éve konkrétan semmit nem mozogtam, szóval punnyadt voltam, mint egy hetes pocsolya.
Szerk.: Ja, nem lebeszélni akarlak amúgy a bicajozásról, csak tapasztalatból mondom, hogy minél több tárgyi feltétele van a mozgásnak, annál könnyebb kihagyni a macerára hivatkozva. Terem meg azért jó, mert ha kifizetsz egy csomót előre, nem rogod abbahagyni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)