- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Annál azért közelebb voltunk
Kicsit elhúzódott de nagyjából kész lett a galéria. Azért nagyjából mert a parkettát elvileg ma csiszolták fel, ha megvan a lakkozással együtt akkor majd felkerül a lábazati takaró is. Illetve az íróasztal merevítőjén még gondolkozok hogy hogy oldjam meg mert a szerelvények nem igazán jó helyre kerültek, ezért elég nagy darabot ki kellett belőle vágni (amikor megnéztem a terepet kb. akkor lett megvéve a lakás, azóta ez-az fel lett újítva / át lett alakítva. Vagy továbbvágom a merevítőt de akkor nem lesz olyan tartása, vagy valami íves megoldást odakanyarintok. Majd beszélek a tulajjal, azt se tudom látta-e már (majd beszélek vele, nem tudom egyáltalán látta-e már a kész építményt mert nem laknak még a lakásban.Képek: [1], [2], [3], [4]
Több nincs is, majd lesz mert ezt nagyon futtában csináltam a végén.Már csak néhány nap és tán én is tudok valami pihenést eszközölni mert az utóbbi hónapok hajtása valami brutális volt. De attól tartok a semmittevés nem fog tetszeni, valamit majd kitalálok.
Reméleme a privátokkal tudok ma végezni.. azt hittem kicsit több lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Xbox Series X|S
- Peugeot, Citroën topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 4TB Gen4x4 SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit elhúzódott de nagyjából kész lett a galéria. Azért nagyjából mert a parkettát elvileg ma csiszolták fel, ha megvan a lakkozással együtt akkor majd felkerül a lábazati takaró is. Illetve az íróasztal merevítőjén még gondolkozok hogy hogy oldjam meg mert a szerelvények nem igazán jó helyre kerültek, ezért elég nagy darabot ki kellett belőle vágni (amikor megnéztem a terepet kb. akkor lett megvéve a lakás, azóta ez-az fel lett újítva / át lett alakítva. Vagy továbbvágom a merevítőt de akkor nem lesz olyan tartása, vagy valami íves megoldást odakanyarintok. Majd beszélek a tulajjal, azt se tudom látta-e már (majd beszélek vele, nem tudom egyáltalán látta-e már a kész építményt mert nem laknak még a lakásban.