Új hozzászólás Aktív témák
-
Sracok bugzik a PH vagy miert lettem hirtelen ph addikt?
Valtozott a rangrendszer? Azt szamoltam, hogy kell vagy 3000 hsz meg az "elolepteteshez"... -
válasz
EQMontoya
üzenetére
En Szilvasvaradon a La contessat tudom ajanlani, nekem eddig a legjobb wellnesses elmenyem. Iden februarban voltunk ott, a havas taj nagyon szep volt. A kastely is csini, bar mi a mellette levo epuletben aludtunk. A szallas korrekt, tiszta, dizajnos. A wellness resz nagy, sok fele dolog van, tiszta. A kaja is jo volt nagyon, reggel-este svedasztal. Kuponakcio kereteben nem is draga.
-
Ma elment a hang a PC-men. Eloszor alaplapi hangkartyara gondoltam, mivel a hangszoro ledje vilagitott. Aztan beneztem a hangszoro moge... hat nem elragta az a kurv@ papagáj az aux kabelt?!
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Koszonom, ha esetleg mas is jart ott szivesen hallgatom tovabb a tippeket!

-
válasz
szőröscica
üzenetére
Tapasztalatokra lennek kivancsi, milyen Lengyelorszag es milyenek az emlitett varosok. Februarban elmennenk a baratnommel Krakkoba 3 napra, majd visszafele megszallnank Zakopaneban is 3 napot. Erdekelnenek helyi nevezetessegek, amiket tenyleg erdemes megnezni, turautvonalak, akar jo ettermek, szallasok is. Azzal sem vagyok kepben, hogy a lengyelek mennyire dragak, a szallas (apartmanokat neztunk) nem tunik draganak, de pl. ettermek, belepok mennyire huzosak? Autoval mennenk, mire kell figyelni? Kotelezo dolgok, benzinar, autopalya matrica stb. Bar ha nem vagyok teljesen hulye, akkor Bp.-Zakopane-Krakko utvonalon nincs is lengyel autopalya!?

Minden tippet szivesen fogadok!

-
Hali sracok, van a PH-n utazos topik? Konkretan lenne nehany kerdesem Krakkoval, Zakopaneval kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valtozott a rangrendszer? Azt szamoltam, hogy kell vagy 3000 hsz meg az "elolepteteshez"...