- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelentem, felraktam.
15 percen át nyomogattam.
Tudom, hogy ez kevés idő, de a benyomásom alapján ez egy foshalom.
Csak most máshogy, mint a win 8.1. Míg a windows 8.1 egy okosabb windows 7 volt, ha leírtottad a metró felületet, ez most olyannak tűnik, mintha közelebb hozták volna a két felületet, de nekem így még rosszabb az összhatás. Persze majd utána olvasok, hátha erről is le lehet írtani..És megint félig tabletre optimalizálták, minden nagy. Oké, hogy van start menü, de ugyanúgy a csempéket hozza be, csak az a különbség, hogy a csempék optikailag nem terítik be a teljes képernyőt, hanem mögöttük átlátszik a háttérkép - de az a program, amiben épp' voltál, kitakaródik, tehát igazából ugyanúgy elveszted a képernyőt és a többi ablakot, csak nem veszed annyira észre.
Bizonyos értelemben nagyon hasonlít a win8-ra, de a részletes állítási lehetőségeket nagyon mélyre dugták, és ha keresel valamit, elég furcsán dobál a rendszer ide-oda a menün belül. (érdemes megnézni, hogy a képernyő-felbontás, szöveg-méret, cleartype szentháromságban hogy dobál össze-vissza a rendes windózos ablak, és a majdnem a teljes képernyőt betöltő nagybetűs, nagyképes izé, azaz négyesmetró-felület között)
Ami még feltűnt, hogy a betűk rohadt homályosak. Nincs szélük, kontúrjuk.. És ha kikapcsolom a cleartype-ot, akkor még rosszabb.
Most nincs időm vele szórakozni már, majd holnap játszom vele...
De a kezdeti benyomásom az, hogy valamit nagyon nem éreznek ott redmondban...
Új hozzászólás Aktív témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- BMW topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest