- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelentem, felraktam.
15 percen át nyomogattam.
Tudom, hogy ez kevés idő, de a benyomásom alapján ez egy foshalom.
Csak most máshogy, mint a win 8.1. Míg a windows 8.1 egy okosabb windows 7 volt, ha leírtottad a metró felületet, ez most olyannak tűnik, mintha közelebb hozták volna a két felületet, de nekem így még rosszabb az összhatás. Persze majd utána olvasok, hátha erről is le lehet írtani..És megint félig tabletre optimalizálták, minden nagy. Oké, hogy van start menü, de ugyanúgy a csempéket hozza be, csak az a különbség, hogy a csempék optikailag nem terítik be a teljes képernyőt, hanem mögöttük átlátszik a háttérkép - de az a program, amiben épp' voltál, kitakaródik, tehát igazából ugyanúgy elveszted a képernyőt és a többi ablakot, csak nem veszed annyira észre.
Bizonyos értelemben nagyon hasonlít a win8-ra, de a részletes állítási lehetőségeket nagyon mélyre dugták, és ha keresel valamit, elég furcsán dobál a rendszer ide-oda a menün belül. (érdemes megnézni, hogy a képernyő-felbontás, szöveg-méret, cleartype szentháromságban hogy dobál össze-vissza a rendes windózos ablak, és a majdnem a teljes képernyőt betöltő nagybetűs, nagyképes izé, azaz négyesmetró-felület között)
Ami még feltűnt, hogy a betűk rohadt homályosak. Nincs szélük, kontúrjuk.. És ha kikapcsolom a cleartype-ot, akkor még rosszabb.
Most nincs időm vele szórakozni már, majd holnap játszom vele...
De a kezdeti benyomásom az, hogy valamit nagyon nem éreznek ott redmondban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest