- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
THUNDER! THUNDER!
Ja, nemrég nekem is odaért a memóriakártyáról játszó shuffle, gyerekeknek annyira tetszett, hogy többször is meg kellett hallgatnunk azóta. Nagyobbik lányka azóta direkt keresi a klasszikus rockot a spotify-on. Nem kicsit vagyok rá büszke.
Amúgy épp a minap néztem, hogy fillérekért van már olyan fejegység, ami nemcsak hogy memóriakártáyról, meg sd-kártyáról, meg aux-ről, meg BT-ről is játszik le bármit, de már a telefonkihangosítót is sikerült beleépíteni. És nem valami gagyi vacak, Pio-ban és Blaupunktban is láttam már, olcsóbban, mint amennyiért én anno az első Pio-mat vettem, amin még semmilyen bemenet nem volt, csak játszott már mp3-at lemezről. Azóta is össze van csomagolva a lemezre kiírt mp3 gyűjtemény egy CD-mappában, sokáig még a kocsiban is bent volt, aztán felhoztam, mert mennyivel egyszerűbb már ugyanaz (sőt, még több) egy micro-sd kártyán.
Amúgy a legjobb vezetős zene még mindig a Need For Speed Underground Soundtrack, meg az első Flatout játékok Soundtrackjei.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest