- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az első 10-20 ezer alatt nekem sem volt semmi, és nem is tudom hogy hány év után igazoltattak először. De aztán szépen elindul a statisztika. Minél ritkábban történik valami, annál jobb. Pl. defektem is még csak egyszer volt, lassú defekt, de sziszegős, így a garázsba beállva hallottam meg. Mázli volt a hóesésben a latyakban, de a garázsajtóban cserélni a jobb hátsót. Aztán volt egy padkázásom is, de ezzel le is van tudva a baleseti statisztika, és remélem le is zárva. Céges trafis volt már 1, és most az análszüzességem(privát autó) is elvesztem szerintem.

Majd arra gondolok, hogy ha heti 2 doboz cigit szívnék, akkor 1 év nem cigizésnél kevesebbet kell most kifizetni, tehát külön mázli hogy nem bagózok, így előre megspóroltam az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest