Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én önként 4 hónapot vállaltam a felmondáskor (így jött ki a külföldre költözés, főleg mert a gyerekek is be tudták így még fejezni az iskolaévet), de kb mindenki, akivel találkoztam, megkérdezte, hogy miért nem iratom ki magam dokival erre az időszakra, hiszen ideális, hogy úgysem vállalok az országban másik munkát, külföldön meg úgysem találnak meg. Nem tettem, 7 év után ennyivel tartozik az ember a kollégáknak, de még a főnöknek is, hogy normálisan adja át a munkát.
Szóval trükközni lehet, de a legjobb szép szóval megegyezni, igazából mindenki akkor jár a legjobban. Nagyon kibaszni a munkavállalóval, persze attól eltekintve, hogy kitöltetik vele a teljes hátralévő felmondási időt, úgysem tudnak, de ha egyszer a munka átadható, akkor nekik sem érdekük, hogy ott tartsák, mert egyrészt pénzbe kerül, másrészt a motiváció és elhivatottság, meg főleg a munkamorál, és ezen keresztül a közösségre gyakorolt hatás azért ilyen esetben megkérdőjelezhetően pozitív csak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Notebook hibák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Cooler Master Silencio S400 (window)
- ASUS VivoBook Go E1504F OLED Ryzen 5 7520U 16 GB DDR5 15.6 OLED
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest