Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én önként 4 hónapot vállaltam a felmondáskor (így jött ki a külföldre költözés, főleg mert a gyerekek is be tudták így még fejezni az iskolaévet), de kb mindenki, akivel találkoztam, megkérdezte, hogy miért nem iratom ki magam dokival erre az időszakra, hiszen ideális, hogy úgysem vállalok az országban másik munkát, külföldön meg úgysem találnak meg. Nem tettem, 7 év után ennyivel tartozik az ember a kollégáknak, de még a főnöknek is, hogy normálisan adja át a munkát.
Szóval trükközni lehet, de a legjobb szép szóval megegyezni, igazából mindenki akkor jár a legjobban. Nagyon kibaszni a munkavállalóval, persze attól eltekintve, hogy kitöltetik vele a teljes hátralévő felmondási időt, úgysem tudnak, de ha egyszer a munka átadható, akkor nekik sem érdekük, hogy ott tartsák, mert egyrészt pénzbe kerül, másrészt a motiváció és elhivatottság, meg főleg a munkamorál, és ezen keresztül a közösségre gyakorolt hatás azért ilyen esetben megkérdőjelezhetően pozitív csak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest