- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
- iPhone topik
- Asus R600 - az entek borotvája
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- TKSTAR TK905
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én önként 4 hónapot vállaltam a felmondáskor (így jött ki a külföldre költözés, főleg mert a gyerekek is be tudták így még fejezni az iskolaévet), de kb mindenki, akivel találkoztam, megkérdezte, hogy miért nem iratom ki magam dokival erre az időszakra, hiszen ideális, hogy úgysem vállalok az országban másik munkát, külföldön meg úgysem találnak meg. Nem tettem, 7 év után ennyivel tartozik az ember a kollégáknak, de még a főnöknek is, hogy normálisan adja át a munkát.
Szóval trükközni lehet, de a legjobb szép szóval megegyezni, igazából mindenki akkor jár a legjobban. Nagyon kibaszni a munkavállalóval, persze attól eltekintve, hogy kitöltetik vele a teljes hátralévő felmondási időt, úgysem tudnak, de ha egyszer a munka átadható, akkor nekik sem érdekük, hogy ott tartsák, mert egyrészt pénzbe kerül, másrészt a motiváció és elhivatottság, meg főleg a munkamorál, és ezen keresztül a közösségre gyakorolt hatás azért ilyen esetben megkérdőjelezhetően pozitív csak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest