Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hadd említsem meg az én esetem ha már idetévedtem: azt írod 7 év után tartozik az ember ennyivel. ez igaz. igaz, engem bő 4 év után úgy raktak ki a munkahelyemről most hó elején hogy előző nap csak rendkívüli szerkesztőségi ülést mondtak, arra számítottam hogy változásokat elmondják, ami amúgy is tervben volt (helyszín, bérváltozás, design stb stb), na bemegyek, azt kihívnak, be a tárgyalóba, ki vagy rúgva. nem is a döntéshozók dugták így orrom alá a papírt hanem a közvetlen főszerk akinek amúgy nincs döntése kb semmiben. aznappal, közös megegyezéssel (másik megoldás a rendes felmondás, annyiban lett volna már hogy le kell dolgozni 1 hónapot), így nem kellett, de 1 havi bért még kaptam + szabadságokat kifizették. egy kollégám jött ki dumálni, meg mondani h sajnálja, és ennyi. megjegyzem mindig gyorsan pontosan dolgoztam, minőségi munkát adtam ki a kezem közül, sokat vállaltam, bár ezekről novellát lehetne írni, amit tapasztaltam. Ja és a csapatban egyedül nekem volt idevágó diplomám. Csak nem nyaltam meg a klikkekbe se voltam benne, ahogy elcsíptem kicsit vamzerkodtak is ellenem... én ezt sem tettem soha. na mindegy ez kikívánkozott most így éjjel belőlem
ja ráadásul úgy kellett a pénzért még utánajárjálnom mert 15 napot írtak ebből lett 23, miután kb 16. nap írtam hogy mi van, kiderült a könyvelő b.szott foglalkozni vele, semmit. Ha nem jelzem még mindig nem jött volna meg? ez se lepett volna meg...ja igen: ugye egy relatíve olvasott (bár nem top szinten) lapnál dolgoztam, ami igyekezett magát komolynak gondolni. azóta párszor felnéztem. vezércikkek hemzsegnek az olyan hibáktól, akár helyesírási akár fogalmazási vagy szövegképi, amiket én gyakornok koromban sem engedtem meg volna magamnak... de hát ezen se csodálkozom...
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nyilván végső megoldásnak írtam, amit írtam, alapvetően érdemes normálisan megegyezni, ebben teljesen egyetértünk. A lenti példát arra írtam, hogy ha a másik oldalon a flexibilitás teljes hiánya áll fenn, akkor megérdemli, hogy nagyobb arconcsapást kapjon, mint ha hajlandó lett volna kompromisszumra. Amolyan tanítás jelleggel. Make this world a better place!

Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ja ráadásul úgy kellett a pénzért még utánajárjálnom mert 15 napot írtak ebből lett 23, miután kb 16. nap írtam hogy mi van, kiderült a könyvelő b.szott foglalkozni vele, semmit. Ha nem jelzem még mindig nem jött volna meg? ez se lepett volna meg...