- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android szakmai topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem
üzenetére
sry, dupla lett

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem is tudtam, hogy krumplit kéne rakni a kókuszgolyóba

Nálam csak cukor, keksz, kakaó, kókuszreszelék, margarin, meggy belőtt leve megy bele és nagyon finom
-
Hát itt sincs mostanság valami nagy forgalom
Üdv mindenkinek! -
Jóéjt mindenkinek, mert én nem megyek aludni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
venember83
üzenetére
Canon Pixma iP3500? vélemény?

-
válasz
venember83
üzenetére
Viszont az se jó hogy ha jön a kiscsaj, fülében szól a zene, és úgy lép le a járdáról hogy oda se néz...Oké, hogy az autós lett volna a hibás, de ő mit ér azzal ha elütik?

-
Hi all!
Sry hogy ide írom ezt a kérdést, de még ma kéne a válasz és itt sok szaki megfordul
Szóval 10-15k között melyik nyomtatót érdemes venni? A lényeg hogy jó minőségű legyen és olcsó legyen hozzá a patron
(Persze most az utángyártottra gondolok) Ennyi pénzért kapok olyan nyomtatót, ami fotópapírra szép képeket tud nyomtatni?
Köszi 
-
Hi all!
illu kollégával szeretnék üzletelni, és most látom hogy egy időre bannolva lett.Óvatos vagyok, nem szeretném hogy valaki becsapjon, így megkérdezném miért lett bannolva? Nyilván rossz helyen kérdezem, de ilyen kérdéssel mehetek a Moderátort keresek! topicba? -
Eszembe jutott hogy tulajdonképpen ha egy összegre azt írjuk hogy pl 60k akkor mit is értünk a "K" alatt? Ha jól tudom az ezer az rugó, a száz meg kiló.
-
válasz
venember83
üzenetére
Na pont ezt akartam megkérdezni

-
Sziasztok!
Nem tudom hova irjam ezt a kérdést, úgyhogy ide írom
Na szóval érdekelne hogy nem-e tud valaki egy olcsó, de megbízható utazási irodát. Egyiptomi utakat néztem, mi 4en mennénk, de max 420k van rá, 425kért már nem megyek

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- Opel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- További aktív témák...
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Eladó HP Zbook Fury 17 G7
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Tiny i7-13700 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / Wi-Fi 6E / Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Üdv mindenkinek!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval 10-15k között melyik nyomtatót érdemes venni? A lényeg hogy jó minőségű legyen és olcsó legyen hozzá a patron
Na szóval érdekelne hogy nem-e tud valaki egy olcsó, de megbízható utazási irodát. Egyiptomi utakat néztem, mi 4en mennénk, de max 420k van rá, 425kért már nem megyek