- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sipi16
üzenetére
Sipi. Bármennyire is tisztellek, így ismeretlenül is, ezzel nem értek egyet. Szvsz nincs közöd a magánéletemhez, ahhoz, hogy van-e barátnőm, illetve, hogy mi a fontos az életben. Tudom, kicsit túlreagálom a hsz-edet (az előzőt), de ezt nagyon nem szeretem. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit tartok fontosnak és értékesnek, az én életem az én életem.
egyébként, mielőtt megkérdeznéd volt barátnőm, nem is egy. És lesz barátnőm, gyanítom nem egy...És mielőtt megkérdeznéd, vannak fontosabb dolgok az életemben, mint egy fórumra irkálni.
peace
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs