Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Racecam
    nagyúr

Én nagyon sok könyvet olvasok az emberi önfeláldozásról, a bátorságról, és az emberi kapcsolatokról. De nem háborús jellegűeket. Én pl: Lorenzó olaja, ami arról szól, hogy egy fiú szülei hogy találták meg fiuknak a gyógyszert emberfeletti küzdelemmel, orvossá képezve magukat. És a kutatókon túlnézve feltaláltak egy olyan olajat, ami a mai napig az egyetlen gyógyszer a világon az ilyen betegeknek. Én ilyen könyveket olvasok. Szerintem azért nem olvasok háborús könyveket, mert egyszerűen nem tudom felfogni hogy hogyan bánthatják egymást az emberek. Erre nincs mentség.

Nyuszika: Szia ! :) Örülök hogy örülsz. :)

Ez nem ilyen egyszerű, hogy "hogyan bánthatják egymást az emberek", mert pl. azoknak az emberekenek egymással semmi bajuk nincs általában és mégis, mert parancsot kaptak, mert van egy "nemesebb cél", mert ezzel további milliókat mentenek meg, stb. Gondolj csak a második világháborúra. Mit kellett volna tenni? Nem akarok belemenni mélyebben, csak azt szerettem volna mondani, hogy a dolgok sokszor bonyolultabbak annál, aminek látszanak.
    De teljesen megértelek, mert ismerelek és elfogadom ahogy erről (is) gondolkozol. :K

Új hozzászólás Aktív témák