Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hmmm... asszem akkor ez most kimarad.
viszont elnyom az álom, csúnya egy hét van mögöttem, úgyhogy megyek alszani. az éjszakai topikba majd holnap felteszem a kérdést, amire vágányzár is a fejét fogta, és nem tudott válaszolni... ja, ha nincs szerencsétek, ő is benéz éjszaka
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
poffsoft
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Ja - ultrahangos vakondriasztó, meg ilyenek - kipróbált pár megoldást a kolléga, de csak nem vette az utilaput a kishaver... Ezért is örült neki, hogy eltűnt... Aztán jött a jóindulat a kollégái részéről

Egyébként ez a kolléga világosított fel arról, hogy teljesen hiábavaló volt öt évig villanyos suliba járnom, mert mégcsak nem is ugatom az elektromosságot...
Megosztotta velem, hogy hogyan lehet megállapítani egy vezetékről, hogy merről-merre csordogál benne az áram... Csak rá kell lépni - és amelyik oldalon puporodni kezd a szigetelés, onnan jön a nafta

-
marsu
veterán
Szerintem teljesen érthető vagyok, mert ki tudom fejezni magam és a gondolataim is teljesen kitisztultak, pedig azt hinné az ember, hogy egy ilyen fárasztó hét után kicsit elfárad az ember így péntek éjszakára, pedig de. Azt hogy én mit akarok neked mondani, azt te úgyis tudod, mert könnyebb elmondani vagy leírni mint lerajzolni vagy kitalálni. Néha nekem is régen mindig azt mondták, hogy ha nem lennék akkor ki kellene találni ... Csak én ebben a játékban sosem nyerek.
-
marsu
veterán
Egyébként meg gyertek május 3-án szombaton Esztergomba, PH!-s baráti találkozóra, amit idén másodszorra rendezünk meg a pilisi erdőben. Lesz erdei grillezés, meg szalonna sütés, ha minden összejön még bográcsban is főzhetünk valamit. Remélhetőleg idén sem gyújtjuk fel az erdőt, de szerencsére van ismerős az esztergomi tűzoltóknál ...
Eddig 12 fő jelezte a részvételi szándékát ...

Legyünk többen, és még többen!
-
poffsoft
veterán
Evetke: - Lépjél már tovább!
Margit: - Nem eshetek rá, mert az hülyeség!
Pityu: - Álljunk meg akkor itt most egy percre! Ki kérdezett bármelyikőjük,
amikor anyámra ütök? Hátrább a vicaverzával! Egyet kell megkérdez-
ni, hogy mekkora, ás hogy felről le vagy leről fel? Nem?
Nagypapa: - Enyém az anyám! Mikor keltem tegnap délben?
Evetke: - Hova mész nagypapa?
Nagypapa: - Nem akarok hova menni! Aki bújok, aki nem, hülye!
Pityu: - Különben is a te apád!
Margit: - Én már figyelem egy ideje! Szerintem a tied!
Pityu: - Nem akarok konfluktálódni! Nekem többet ér a rezidencia bármiféle
huzakodásnál. Hacsak be nem csap a tudatom. Nem igaz, Evetke?
Evetke: - De apuka! Én még csak hovatovább 10 éves vagyok.
Pityu: - Evetke! Senki nem állította, hogy te hány éves vagy!
Evetke: - Tanítónéni mondta, hogy amikor a magzat meglátja a napvilágot,
sóbálvánnyá merevednek, noha unos-untalan vannak jelek, de a
halál előtt jobban lehet látni, ha nem biztos.
Nagypapa: - Vigyázz, mert odamegyek, és aztán akkora pofont kapok, hogy leug-
rik a fejem!
Evetke: - Apuu! Hol vannak a mirigyeim?
Pityu: - Egyet mondok: Más ne mulass! Nekem senki ne verje a nyálamat,
amíg szépen vagyok!
Nagypapa: - Minden ember én akarok lenni! Káposztára tésztát sose bízzál! -
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Vakond?
Azt ismerem, kis haver, ásókkal a keze helyén - dolgos-szorgos és földmunkákat végez ingyen és bérmentve. Lehetőleg a frissen kikelt, szép gyep alatt...
Kollégám egy időben mérgelődött, miután megvették a telket, hogy van egy vakond a területen és feltúr mindent - egyik reggel boldogan újságolta, hogy úgy néz ki, odébbállt a kis jószág, mert már nem túr...
Több sem kellett a többieknek - magukhoz vettek néhány zsák virágföldet és beterítették a füvesített részt kis halmokkal - de jó sokkal...
Másnap ment a kolléga szétnézni a kertben és majdnem agybajt kapott - ugyanis a halmok mennyisége egy egész lemming populációnak megfelelő számú vakondra utalt...
Aztán kicsit jobban szemügyre vette a halmokat és rájött, hogy nincsen alattuk alagút - leesett Neki a húszfillér rögtön - a kedves, jóindulatú kollégák hetekig könnyesre röhögték magukat a dolgon

-
poffsoft
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
A valódi vakondfélék a cickányalakúak (Soricomorpha) rendjén belül a vakondfélék családjának egyik alcsaládját alkotó állatok. Az ide tartozó fajok közismert összefoglaló elnevezése a vakond vagy régiesebb néven vakondok (többes szám: vakondokok). A régebbi rendszerezések a rovarevők (Eulipotyphla) rendbe sorolták.
tildy: én vótam! De azt nem montam, hogy csííp...
tbs: (forralt)kakaóba áztatott kenyér? mint minimalista, de nálunk minden napon megennék, ha olyanjuk van

rarri:Szép dolog a szerelem egy férfi és egy nő között... feltéve ha a megfelelő férfi és a megfelelő nő közé kerül az ember.
Hiszek abban, hogy a szex két ember között gyönyörű dolog. Öt ember között pedig fantasztikus!

-
tbs
addikt
Alternaív vacsijavaslatok:
Srácok, egy 3.5éves csajnak is le kellett tolnia, kedvel...
Most képzeljétek el ahogy küszködik egy csilis-kaszinótojásos-sajtosrúddal... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tildy: Te nem.

-
ngabor2
nagyúr
egyesben a vakondokok vakond, avagy vakondok. hasonlóként helyes lesz a kanon, meg a kanonok?
2x-es tárgyeset? egyél banántot?
bubu: én vödrök, te vödörsz, ő vödör, mi vödrünk, ti tivadar, ők lavornak.
sőt: a trafik szó jelen idejű ragozása: én trafóm, te trafálsz és ő trafik. a trafik szó múltideje egyébként a dohánybolt.
-
válasz
poffsoft
üzenetére
Juteszembe játék:
Kiscsákó bekerül a börtönbe, berakják egy nagy bengához.
Na aszongy a Benga:
-Hamár ittvagy játszunk papásmamást, Te leszel apa, énmeg leszek Anya.
Kiscsákó valamelyest megkönnyebbül, mire a Benga:
Na ésmostakkor jáccuk azt, hogy Apa lesz.pja Anyát
tudom, régivicc újbolond, de ezen mindíg jókat derülök, mostis
-
marsu
veterán
A hasonló, az egy olyan ló, amelyiknek nincs lába.
Például a Ferrari is egy ló. Annak sincs lába. De pirosban még jól is néz ki.
Szeretnék én is egy piros hasonlót ...

-
-
válasz
kicsitomi88
üzenetére
jaaaa, aszittem a PH valami új szolgáltatása

-
kicsitomi88
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
http://www.elelmezesvezetok.hu/szamok/06/01/13.htm
Hupsz, ez lemaradt

-
válasz
kicsitomi88
üzenetére
nekem nincsenek ilyenek, milyen böngészőt használsz?

#25643: Megbeszéltük Kedves Sógor
Üdv a családban
Milyen érzés hülyének lenni? 
-
kicsitomi88
őstag
Szerintetek a lap alján található kalóraszámok reálisak?
100 gramm fényezett fehér rizs 6 kcal, 100g ropi 1800?

-
Bubu79
addikt
Bon3ss: Tárold nyugodtan a parkolóban - mi baja lehet?
Tele van Kishazánk jóindulatú emberekkel, akik véletlenül sem karcolják össze más autóját a kulcsukkal, nem vágják rá az ajtót a máséra, nem nézik mechanikus végállásnak a másét és nem nézik köpőcsészének a másét - hagyd csak lent, hiszen Kishazánkban nem divat az irigység, nem kell félned, hogy ott lesz-e még másnap reggel, nem kell félned, hogy bezúzták-e az ablakodat csak hogy hozzájussanak az autórádiódhoz, aminek az előlapját fent tartod magadnál, mert egy tökéletes világban élünk... Ahol mindenki hepi.Janoska26: Pedig Paulanerék búzasöre is igen jó, csak nagyot tud ütni, mint az ipari áram - legalábbis nálam...
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
Bár nem tudnám hova rakni, inkább valami egyszerűbb...

(#25630) poffsoft: nekem megfelel, ha tolod a talicskát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#25632) rarri: kedvedért mesélek egy kicsit, kb. éjjel egyig tanultam, reggel zh, aztán itthon sövény nyírás, kutyasétáltatás, megnéztem a Legenda vagyok cím filmet. Kb ennyi.

-
tbs
addikt
~1l víz + erőleveskocka + 1 zöldpaprika -> összeforral. + ~20dkg csőtészta -> megfőz benne.
~15 perces minimalista vacsora a lányoknak...

-
bnss
veterán
Sziasztok!
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Szó sincs róla, véletlen bukkantam rá

-
kicsitomi88
őstag
Politikai témájú írás saját blogba sem mehet? És társadalomtudományi-szociológia?
-
BlacKSouL
addikt
Mostanában nagy kedvenc: [link] Mindig jó hangulatot csinál buli előtt, vagy melóba menet...
Na csocsesz mindenkinek.. -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Tudod már, hogy lesz valaki jó szervizes?

-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Imádom én is !

Bubu: ha még egy ilyen számot meghallgatok, megyek én is a helyi rockkocsmába, annak pedig beláthatatlan következményei lennének.

Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Üdv a családban

ez a kedvenc söröm, mivel talán ettől az 1-től nemfáj a fejem, nomeg tényleg finom is