- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mileszitt, végbélparty?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

cső bon látom erre ideértél, meg hallom hogy járt a szád![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubu79: hát nekem véletlenül sem fordulnának meg ilyen dolgok a fejemben kedves bubuka
Regards,
Análkapitány

-
Neró
őstag
Na megyek.Mára elég. Aztán nem rosszalkodni.

-
bnss
veterán
Szép estét, ahogy látom a hangulattal nincs probléma.

-
-
ngabor2
nagyúr
no, asszem ma este ide nem is írok, mert elbaszódott ez a topik is. csak hogy stílszerű legyek.
(tényleg, hogy nézhetnek ki a Stihl-szerű legyek? apró repülő láncfűrészek...)
mitulátbáti: aki nem talál megfelelő lukat, az csak meghúzni tudja magát... az meg nem olyan.
-
Neró
őstag
venember:"Megyünk baszni?"
nyuszi:"Baszni megyünk?"
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hááát...ezen még gondolkodok. Szimpatikus vagy, meg minden, de...
-
BlacKSouL
addikt
gyerekek... há mi folyik itt e?

-
Neró
őstag
Ne baszkodjátok egymás.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
tehülye... hímnemiszerv...
-
Neró
őstag
Ákos ujabb száma: "40 lettem" (aki még nem hallotta volna és szereti Ákost.)
(#25067) csapos2: akkor ezt megbeszéltük
(#25070) rarri: szia!
-
BlacKSouL
addikt
Geeenyóó...
Csajnak jó kis dinnyéi vannak a Széfben, erre uccsó kérdés a döntőben: Mekkora a műmell- Guinness-rekorder nőnek a mellbősége?
Hát ez kész volt. Balázs meg adta az ívet rendesen... Hát ezért jó hogy szólt az elején haver hogy nézzem.. -
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én ezt böngészgettem annak idején

Szia Neró

-
Neró
őstag
[link]
Szia Bubu papi.
(#25067) csapos2: Mi nem baj? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Ideális esetben a gyújtás és befecskendezési mennyiség/keverék a geometriailag pontosan megtervezett sűrítési állapotú égéstérre van optimalizálva és tervezve, és adott égéshőjű üzemanyagot nem fog nagyobb nyomással összesűríteni, mint ahogy arra fizikailag képes. A magasabb oktánszámú üzemanyag nem nagyobb égéshőjű, csak jobban összenyomható, ezért "képvisel" nagyobb felszabaduló energiát. De adott dugattyú nem fog jobban sűríteni magasabb sűrítést elviselő üzemanyagot sem. A magasabb oktánszám akkor segít, ha a kocsihoz megadottat tankolva esetleg mégsem érné el az adott oktánszámot/kompressziótűrést.
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Akkor hogy eláruljam - aznap, amikor megvettem a verdát Debreceben, 100-asból nyomtam tele az első kútnál, mert szomjas volt a lelkem, meg amúgy is - simogatta a lelkemet a gondolat, hogy megvan, hát miért ne kényeztessem
De nem az volt az első, hogy megtudjam mit bír az extra naftával a gép 
Az élményről annyit, hogy az első 100km-en eszméletlenül be voltam tojva, merthogy ismeretlen verda, ismeretlen környék, meg amúgyis - én? Saját autóban? Hihetetlen...
A második százasnál már valamelyest ellazultam, de mérhetetlenül hálás voltam a kollégának, aki felvitt a gépért, hogy előttem mutatta a tempót és mintegy felvezetett
( meg is tréfált a hátsókerékhajtás már az első úton - előtte csak elsőkerekest vezettem )
A harmadik százasnál ( megálltunk kajálni, mert reggel óta úton voltunk ) már éreztem, hogy kár volt megtörni a lendületet - újra elfogott a valami távoli baljós érzés - de aztán hazaértünk simán
Azóta bennünk van cirka 11000km közösen, oldódott a feszültség és jóban lettünk, de nem merném azt állítani, hogy kiismertem a kicskét, azt pedig végképp nem, hogy tudok vezetni - mert az kicsit odébb kezdődik annál, hogy tudok közlekedni az autóval

Egyébként ha jól tudom, az ecu az alacsonyabb oktánszámot veszi észre magától, a kopogás-szenzorokon keresztül és állít a gyújtáson ha szükséges - ha nagyobb oktánszámút tankolsz bele, akkor a kommersz elektronika marad az alap beállításon és nem finomítja a gyújtást hozzá...
A süti recept jól hangzik - mi egyszerűbb baracklekvárral szoktuk tolni

Üdv az újonnan érkezőknek

-
venember83
nagyúr
Benéz. Ritka alkalmak egyike mostanság.
-
poffsoft
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
Jancsihuszár, bubu:
A kevert tészta csak feketeribizli-lekvár ízesítéssel, a töltelék pedig pazar ribizli-dzsem, ami mind-mind asszonka érdemeit hírdeti...Minden nap süti, mert a gyerekek ökölharcot vívnak, de persze csak a legutolsó darabokért... Aztán hiszti reggelig

Meg mondjuk az az egy óra a konyhában nem oszt...
Az én kis 1.3glx-em meghálálja azért az evo-t minden 3., 4.(5.) tankolásnál

-
csapos2
addikt

-
VoDaFoNe
aktív tag
Barátnőm olyan rendes volt

-
tildy
nagyúr
Probléma megoldva, albiból kocsi vagy binyigli.

-
BlacKSouL
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Király, csak sok legyen, meg jó

Egyszer kapott a drága 100-as oktánszámú naftát, de nem vettem igazán észre, hogy sokkal jobb lett volna...
Azóta nem kísérletezek ilyesmivel - valszeg nem ártana kicsit a ecu-t is okosítani hozzá, mert a jobbat nem, csak a kevésbé jó oktánszámút veszi észre - szóval verseny benya részemről hanyagolva
Hinnye - a süti jól nézett ki
Mi volt a két réteg között - lekvár, vagy csoki? 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Jó de mi zajmentes japán ablaktörlőmotorokat szerelünk össze, az meg már 4tizedes pontossággal is megvalósítható
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor most dicsekszem: Honda Civic(5ajtós űr-Civic), Nissan Note - Pathfinder, Land Rover Range Rover Sport, Suzuki SX4 - Swift, VW Passat - (Szeptemberben induló) Scirocco és Passat Coupé. Ezekbe gyártunk ablaktörlőrendszert, hátsó törlőmotort, ablakemelőt, szélvédőmosórendszert. Melyikbe mit. A legtöbbnek kizárólagos EU beszállítói vagyunk
-
Bubu79
addikt
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de nem a fáról, ugye? mer akko olyan 35k évet késték....
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de nem a fáról, ugye? olyan 35k évet késték....
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az értékelést viszont mindenféleképpen jó lenne bevezetni
pl az adatlapon feltüntetni
mindenkienk lenne + és-
mellet kis szöveg is -
Racecam
nagyúr
Néz.
-
BlacKSouL
addikt
Úgy látom most jelenleg japán műszerekkel mérik a levegő páratartalmát: [link]

Ugyanakkor a @#{}!%@ anyját az időjárásnak, napját nem tudom mikor volt utoljára felhőmentes az ég..
-
(Kolombusz)
veterán
Ez a ranghoz kötés biztosan nem működne.
Ha valaki csak piacos hsz-eket gyűjt, akkor ahhoz, hogy tag legyen, 2000 hozzászólást kell írnia, míg ha egy picit rászánja magát, szakmai témában 2 nap alatt összedobja.Aki átveri a másikat, azt jól meg kéne verni, utána meggondolná kétszer is, hogy eljátssza-e még egyszer.
Másrészt meg nem a ranggal van itt gond.
Az értékelőrendszer nem rossz ötlet, de azóta azért megrendült a bizalmam a dologban,hogy a Vaterán vettem egy 60 full pozitiv értékelésű faszikámtól egy telefont, "kifogástalan, gyönyörű állapotban, minden tartozékával", amihez aztán hetekig vadászhattam hátlapot, illetve szerelőt, mert az egész tiszta karc, kosz és rossz mechanikájú volt. A minden tartozékról meg annyit, hogy gyárilag plusz aksi, dokkoló, headset, cd jár hozzá, én kaptam egy cd-t, meg egy töltőt, ami ráadásul nem ezé a telefoné, csak működik vele is. -
Hold
őstag
Ma 3 dolgot akartam venni PH-s emberkéktől..
Egyiknél az van hogy makulátlan állapotbanvan, aztán ütött kopott, mondom neki mi ez, azt mondja mindegyik így néz ki ilyen korban.. pofám leszakad..
Másodiknál le volt fixre beszélve kb 10 telefonbeszélgetéssel hogy kell kell kell..
Mire odaértem, elöttem adta el.. pedig pontosan értem oda a megbeszélt helyszínre..Harmadiknál pedig pedig 25 ezres ár helyett 30at akart a helyszínen.. Mert hogy azóta látott a neten drágábban is..
Sok "újonc" kereskedő átbassza a népet
Megkéne tiltani hogy kezdők kereskedjenek 
-
VladimirR
nagyúr
-
poffsoft
veterán
Halihó ismét...
szalmai kérdésem lenne:
Adott egy html form, amit egy submit gomb küld el kitöltés után. Egy csomó mező -balfék módon- minden submit előtt ki kell tölteni, fix adatokkal. Ezt hogyan lehetne kikerülni? Hogyan működik a form post? A html kódból hogyan lehet kihámozni, mi is történik a submit-kor? -
tildy
nagyúr
A bkv sztrájk örömére 3 lehetőségem maradt:
1. elmenni az albihoz a kocsimért, és holnap újpestről kocsival megpróbálni eljutni a móriczig...Kicsit felejtős.
2. albiból bicajjal eltekerni a koleszig, koleszban 4.-re felvinni a cangát , és holnap onnét bicajjal jönni
3. albiban ottaludni , reggel bicajjal be munkahelyre
4. koleszból jőve "stoppolni" valamikor munkahelyre beesni.
5. Este hamar elaludni, éjszakai járattal hajnali 3 körül "bejönni", 7-8ig valahogy elleni.
6. mhelyen bennaludni: hátrány: beriasztják....Ki mit javasol?
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Mi bajotok folyton szegény rendőrökkel?
Én a postásunkkal is meg vagyok elégedve

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lökött Nyuszi