Új hozzászólás Aktív témák
-
Loretto
veterán
Ez most bug?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ritkán használom ezt az opciót, de meglepett
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Ezt milyen zenei stílusnak hívják?

-
Loretto
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ó de nagyon köszönöm az infot.

-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Mi a teendő akkor, ha utólag akarok egy plusz tárgyból érettségizni, mert felsőoktatási tanulmány megkezdéséhez lenne szükséges? Estin egy tárgyra kellene bejárni?
-
Loretto
veterán
Relax. Kicsit kopik az F5, de megoldjuk

-
Loretto
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Á, mindig befogad 1-2 nőstény...
De ha sokat koptatod (feleslegesen) a billentyűt, el lesz harapva a főáramköröd, kihasználva - mint hüllő - evolúciós felsőbbrendűségemet, intellektusomat etc... és holnap újonc leszel. 
Továbbá tudatom veled: hogy sem a mikulás, sem az angyal nem ment meg. A másik robot is igy járna, micimackó meg a párduc gyáva, a sárgafejű is beszólt, annak a fél arca bánta, úgyhogy egy zacskó lesz/lehet rajtad, esetleg kérhetsz napszemcsit, hogy ne elf, vagy joker fejed legyen.
-
Loretto
veterán
Jelentik KO vagyok.
-
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor már írom is a listát hova nézzen be, ha ilyen hatást vált ki.
-
Loretto
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Igen vettem a lapot.

Most olvasom a kis pingvin hogy járt.
Látod én mondtam hogy jóféle lesz a dolog. De ez a "bőőőőőőőrd", istenem komolyan jobban kínosabb volt a helyzet, mint mikor Sipi túlhörögte az élőzenét, és mindenki minket nézett. 
Pompi: közben arra jutottam, hogy télen jó lenne az a noti, terhelni, és mint valami fűtött székpárna.
Grafival egyeztetek. -
Loretto
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem. Gábor diétázik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ha sokat koptatod (feleslegesen) a billentyűt, el lesz harapva a főáramköröd, kihasználva - mint hüllő - evolúciós felsőbbrendűségemet, intellektusomat etc... és holnap újonc leszel.