Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
El fogom olvasni.
nálunk semmi különös, készülődöm melóba. 
Gábor: Táborba sajnos nem tudok menni, de remélem egyszer összejön, hogy megkóstoljam amit főzöl. Csak ámulok, hogy milyen ételekt készítesz, és látszik hogy szereted elkészíteni őket. Igazi ínyenc vagy.

Bon: Szia!

-
Bubu79
addikt
Igazából ehhez keresném a kulcsot:
"Ami jobban fúrja az oldalamat, hogy vajon miért kell nyaranta felbukni az utcán sétálva földön fetrengő, magáról nem tudó tizenévesekbe... Akik fel-fel eszmélve csak azt hajtogatják, hogy ez aztán buláj - miközben majd kibuggyan belőlük minden..."
Nem a bulizást nem értem... A mértéktelen szeszelést nem tudom hová tenni, ami megy mostanság...
-
-
rarri
senior tag
Tudom. De azért egyszer én is ki fogom próbálni ezt a feltehetően nagyszerű italt. / ha vodka az alapanyaga... /

A Bárkába nem megyek, mert a múltkor nagyon vissza kellett magam fogni, mert a pultos csávó akkora paraszt volt, hogy a megverésén gondolkoztam..
De biusék is ott voltak, és hát milyen példát mutattam volna. Bius szerint mindíg bunkó a tag , nem csak akkor volt.. -
Bubu79
addikt
#15576: nem egy kategória a kettő

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)