Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rarri
    senior tag

Nem volt semmi.. a 9. parancsolatot ismét erősen lebegtetnem kellett magam előtt. Amúgy meg nem volt túl nagy a felhozatal. Találkoztam a társaságon kívüli ismerősökkel is, kis söröcske, kis nosztalgia, kis diszkó, 4 helyen is voltunk, és 3 körül a szokásos sonkás hambival zártam a napot a kedvenc kajáldában.
    Még a legelején kiültünk egy teraszra, ott volt bent egy, de elég pocsék volt a marketingje, úgyhogy eleve nem is gondolkodtam rajta. Illetve csak egy kicsit.. :)

Melyik a 9. parancsolat ? Amúgy az ilyen diszkókban szoktál táncolni? Vagy csak egy asztalnál ültök és beszélgettek? Meg nézitek a csajokat? A társaságból senki nem szedett fel senkit? Legközelebb legalább hívj meg valakit egy italra próbaképp. De az jobb, ha megnézed mit iszik, és küldesz neki egy olyant, majd ha megkapta, odamész, és kedvesen megkérdezed tőle hogy odaülhetsz -e az asztalhoz egy kicsit. :) Tedd meg a kedvemért.

Később nézem meg a válaszodat , mert Bettike nagyon ide akar ülni a géphez. De majd megnézem, mit válaszoltál. :) Majd jövök! :)

Új hozzászólás Aktív témák