- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
pont azt mondom én is (talán), hogy 60 nem tűnik soknak, de garantáltan szárnyakt ad. De az én esetem speciális volt, és nagyon szerencsés. Engem hátulról kapott oldalba, és repültem előre.
Thyb: a történtek rekonstruálása 4 év elteltével kissé nehézkes. Annyi azonban bizonyos, hogy mikor hazamentem, azt mondtam, hogy rossz helyen hagytam a kerékpáromat és átment rajta egy kamion ....
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Értettem én a linked, csak úgy mellékágként láttam meg VladimirR postját, és ott nekem mondott köszönetet
AMD Power: HáátMondom, én annyira nem nagyon komáltam az angol emberkéket, bár a wales-iek aranyosak voltak; a Scootert csak régen kedveltem; de azért az tetszett, hogy egy hét meló után már vehettem volna pl. egy PS2-t
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
ehehhe, nálunk nem érkezett meg a kép
Lehet ez volt a szerencsém( Egy kicsit khm állapotban volt rajta, gólyahajón
)
Ja és jól beszélszHa tetszik ha nem, ha már emgígért az ember valamit, illik odamenni. Lehet nem lesz holtodiglan-holtomiglan belőle, de egy jó barátság lehet.Akkor meg miért ne?
-
Vérboci
addikt
Akkor ez csak bizalom kérdése lenne?
Hiszen olyan képet küldök magamról, amilyet akarok.
Sőt, lehet hogy alma el sem megy a találkozóra, pedig nagyon megígéri.
Azért mondom amit mondtam: csalódási százalék kiveri a biztosítékot.
A sikeres netes ismerkedőknek sok boldogságot kívánok ofkorsz -
WilktorD
tag
-
Sipi
addikt
Jó reggelt kívánok! Örülök a kakaódnak, egész vidám lett tőle a napom.
A kolbász megadta magát, igaz, előtte belevágtam egy kést, hogy ne mocorogjon annyit. A nyúzást enyhe rettenettel figyelte végig, de utána megadóan beugrott a fogaim közé.
Rezi: igyál Te is kakaót. Finom, egészséges, egyenesben tart. Társ a mindennapokban.
Sipi
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest