- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Happy Jr. #1195 üzenetére
Megnézted a belinkelt témákat is?
AZ a kedvencem, amikor mind a 47k ph!-felhasználónak egyesével be kell róla számolni, hogy egy topik miért lett zárva / törölve / átnevezve / áthelyezve. Komolyan mondom, tegyetek fel a netre egy 8 oldalas űrlapot, amit ki kell töltenünk, csatolnunk kell hozzá egy 1500 szavas indoklást, és engedélyeztetnünk kell a ph! valamennyi felhasználójával, mielőtt zárunk egy témát.
Az aláírásod felőlem maradhat, a topikot is azért nem töröltem, hogy aki kíváncsi rá, az megtalálja. Viszont ha nyitva hagyom, akkor a Józsika-topikhoz hasonló flém lenne belőle egy pillanat alatt, amit nem szeretnénk.
p -
-
fokukac
nagyúr
válasz
Happy Jr. #1028 üzenetére
a mi házunkba a nyáron belecsapott egy villám.
anyám ült a hálószobájukban a kanapén, és azt mondta, hogy a szoba közepéig becsapott (nem tudom, hogy lehet.)
az ijedtségen kívül nem lett baja.
a ház sem égett le, viszont pont ott jön be a házunkba a telefonkábel, ezért minden tönkrement, amivel összeköttetésben volt : az ADSL-modem, a switch, a riasztó, és az elektromos kapu vezérlési rendszere.
Ui. a switch tönkrement, de a számítógépeket megvédte... -
Kobe
veterán
válasz
Happy Jr. #964 üzenetére
ugye ilyenkor szokás mondani hogy ''nézd meg a többséget azoknak sincs jobb mint neked, kár ezen agyalni'' ...csak mikor azt látod hogy a többség kezd kisebbségbe átmenni, akkor kezdesz megijedni h egyedül te maradsz csóró az országban
nem tom, én pl a magam kis szerény ösztöndíjából éldegélek és beza talán 10 évbe is telne ha ilyen cuccokra hajtanék...és akkor jön a kérdés : ennyire számít ki hova szület ? ennyire presztízs kérdés lett a hardver ?
-
Bash
őstag
válasz
Happy Jr. #881 üzenetére
Tegnapi termést végigolvasva meg kellett állapítanom, hogy zseniális érzéked van (szerinted viccesen) pont a nem megfelelő pillanatban megszólalni.
Más: enyhült végre kicsit az időjárás, most már ki lehet nyitni éjszakára az ablakot, nem csak a meleg árad befelé. Kellemes, friss levegő járja át a házat. -
faster
nagyúr
válasz
Happy Jr. #728 üzenetére
A válasz? Hát, talán mert a régi offtopik stílusa neki sokkal jobban tetszett, mint a mostani, amiben gyakorlatilag semmi visszaolvasásra érdemes momentum nincs, illetve nagyon ritka az érdekes téma. Talán az emberek is változnak, talán a forgalom is nagyobb lett, de nem VladimirR az egyetlen, akinek ez feltűnt:
[link]
És valamenyire én is egyetértek vele. Amikor véletlenül valami vita történik, vagy esetleg netántán hardver-szoftver kérdés vegyül a sok evés/köszönés közé, lassan már szégyellnie kell magát annak, aki felteszi ezt, mert jön a sok rinyálás, hogy ne legyen vita, mert a vita róóóóósz, a jópofizás pedig jóóóóóó, a hardver pedig nem idevaló, mert ez a terefere topik.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Happy Jr. #721 üzenetére
Miféle anyázás? Az anyázásnak egybként olykor még értelme is lehet, bár formailag nem szép. Egyébként furcsa ez a nagy észosztó üzemmód. Én is szoktam különféle fórumokon nézelődni, hozzászólni, de amikor még friss hús vagyok, általában nem nagyon jártatom a szám, hanem inkább figyelem, mik a szokások arrafelé, pontosan azért, mert a fórumok sem egyformák. Te viszont mintha már vagy ezer éve itt lennél olyan lendületesen osztasz ki mindenkit, sőt, még annál lendületesebben (ne is beszéljünk a felmenők felé történő kedves érdeklődésedet...). Az ilyen ''Unatkozok'' c. beírásokat pedig hanyagolhatnád. Ott van mindjárt a jobb kezed, használd valamire.
Batman: Most mondjam meg?de akkor meg én leszek a szemét...
[Szerkesztve] -
-
Kidus
őstag
válasz
Happy Jr. #710 üzenetére
Próbáljunk meg javítani rajta azzal, hogy ha van értelmes mondandónk, azt megosztjuk a többiekkel, ha pedig nincs, nem írunk be semmit.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet poénkodni, mesélgetni, akármi, csak tényleg legyen eleje, közepe, vége, értelme a mondanivalónak, ne csak egy beböfögés, hogy ''fáj a lábam baze''.
Ha meg valaki ideges, arra ott a feszkó topic. Vagy nem? -
Kidus
őstag
válasz
Happy Jr. #708 üzenetére
Azért, mert ha ilyeneket szólsz, inkább jobb a csönd.
Ezek adják mostanában a szintet.
''Na mivan? Csönd van. Mivanmá? Ménemírsenki?'' stb....
Vagy a szokásos egymás lehurrogása és mindenbe belekötés.
Na ettől ment a szint a béka segge alá, meg az értelmetlen gagyogásoktól. -
sharpapa
senior tag
-
neongorack
senior tag
válasz
Happy Jr. #672 üzenetére
Nem az a baj, hogy megkérdezte, hanem, hogy ilyen módon!Szerencsére te nem ismered apámat!Jobb is...
A T-Com-osok meg senkinek a helyében ne kössenek szerződést!Mégis, hogy gondolják ezt?
ipgirl: Az még nem annyira vészes....de amikor több tízezreket kell kifizetni az ő hülyeségük miatt, az már vészes!
[Szerkesztve] -
-
válasz
Happy Jr. #606 üzenetére
Hát igen...
Elszomorodtam, mikor olvastam a HP oldalán, h. nincs a nyomtatómhoz 64 bites driver...
Valószínűleg ehhez a Win verzióhoz a Vista érkezése előtt pár honappal már nem is lesz...
Ami mg meglepőbb volt, h. az alaplap driver CD-jén sem voltak ilyen cuccok, az MSI oldaláról kellett leszedni (sok szenvedéssel) a néha még béta állapotú meghajtókat...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED monitor topic
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest