- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
aDM|RaL^ #423 üzenetére
1: nem, bele ugyan nem latok, az agyadba, de abbol, amit, s ahogyan irsz, le lehet szurni, hogy csunyan felreerted a dolgokat
2: nem, nem keresem, es rendkivul orulnek, ha nem probalnad eloadni magad, hogy mennyire tudod mire gondolok, foleg azok utan, amit az egys pontban irtal - mindazonaltal meglatni nalam annyit jelent, hogy mikor egy jelenseg, jelen esetben pl a cset elszaporodasa olyan meretet olt, hopgy zavaro, akkor szot emelek ellene
3: hol mondtam en, hogy cs csatornarol van szo? a cs az egy szarfos divatjatek egyebkent is - en a gamercsatornak altalanos szinvonalarol beszeltem (bar tegyuk hozza, nem neveznem magam gamer-nek, igy errol erdemben nem tudok nyilatkozni - mindossze en, mint kivulallo ennyit latok, persze meglehet, hogy csak en vagyok keves, hogy megertsem a dolgokat)
4: ez a levelvaltas meg egy regebbi vitank kapcsan tortent, de elnezesedet kell kernem, nem tartok meg minden mocskolodo levelet - ha gondolod, emiatt nyugodtan nevezz hazugan (bar ugy tunik, ehhez nincs szukseged a beleegyezesemre, ebben a post-ban is tobbszor megtortent)
5: erre nem tudok erdemben valaszolni
6: igazad van, ez valoban nem batorsag - a monitor mogul anyazni, beszologatni nem batorsag - batorsag pl az lenne, ha azt, amit irsz, kesobb vallalnad is, nem ugy, mint pl a iment emlitett levelezessel kapcsolatos dolog
7: tudod te is nagyon jol (azaz remelem), hogy nem igy ertettem
ha bajaimat nem is, oromomet, sikereimet, mindennapi dolgaimat megbeszelem masokkal is - csak mint arra korabban felhivtam a figyelmet, szerintem erre nem a leg megfelelobb hely egy hw-portal faradtgoz rovata - en sokkal jobban szeretem ezeket a dolgokat barataimmal, egy seka kozben, vagy egy sor mellett megbeszelni
az egyedul meghalast nem tudom, hogyan keverted bele (bar sejtesem az van, megpedig hogy valami magasroptu beszolast kerestel, amivel jol oda tudsz mondani, hogy ''maganyos leszel kocsog'')
egyebkent megnyugtatasul, ph-rol tobb embert is kedvelek, s ismerek szemelyesen, s hidd el, lenezni sem nezek le mindenkit, csak aki kierdemelte (na jo, ez igy enyhe ferdites, de ebbe nem kivanok belemenni)
az utolso mondatodat nem egeszen ertem, de ha jol vettem ki, ez is valami ilyen ''egyedul fogsz megdogleni kocsog'' jellegui szoveg, azt bemutandoi, hogy mekkora eletmuvesz, es pszihologus is vagy
p.s.: a valaszt sporold meg egesz nyugodtan, tudom enelkul is elore, hogy LOL, ROTFLCOPTER, meg hogy a kurva anyamat -
VladimirR
nagyúr
válasz
aDM|RaL^ #350 üzenetére
1: karacsonyra kerjel egy ertelmezo keziszotaret, mert nem vagod a vita fogalmat sem (vitatkozassal nem osszekeverendo, mig utobbi ertelmetlen, addig elobbibol rengeteget lehet okulni, es latalaban a felek nezopontjai is kozelednek)
2: nem keresem a negativumot, mindossze szovateszem, ha meglatom
3: nem az altalad latogatott tizeneves idiota qnet-es csetre gondolok, ahol a legmenobb beszolas a asdasdfasfasdfasfasdfasd sdfaf asdf asdfasdfas meg a ''ROTFLFSDAFWREGVASGFDGF'', hanem olyan csatornakra, ahol ertelmes beszelgetes szokott kialakulni (tudom, sulyos fogyatekossag, de tobbnyire szeretem az ertelmes kozossegeket)
4: Te nem kedveled az En stilusomat? akkor en mit mondjak arra, hogy egy levelvaltasnal odaig sullyedsz, hogy anyazni kezdesz (pontosabban apamat hoztad valamilyen modon kapcsolatba a szarlapatolassal, egy-ket olyan jelzo hasznalataval, amiket inkabb nem kommentalnek)
5: az olyan szerencsetlen hulyegyerekeket nem is akarom megvaltoztatni, majd kinovod, de azert engedtessek meg nekem, hogy az egyik kedvenc portalomat megprobaljam jobba tenni (es azt ne mondd, hogy nincs hozza jogom, mert mindenki ugyanezt teszi, a ki a szakmai hozzaerteset beleadva, ki a hulye csettel sajat szinvonalara lehuzva azt)
6: honnan veszed a batorsagot ahhoz, hogy mar azelott meghazuttolsz, hogy valaszoltam volna?
7: ilyen reakcio jon beloled enelkul is, errol nem en tehetek, sokkal inkabb az, hogy egy taknyos kis neveletlen paraszt vagy
Bubu79: igen, igazad van, nem kell egesznap kockulni, le kell neha szakadni a netrol, emberek koze menni, veluk megbeszelni, hogy mit ettel, mid faj, merre csapva hordod a golyoidat -
ngabor2
nagyúr
válasz
aDM|RaL^ #313 üzenetére
jól mondod, de csak sejtem a tartalmát.
sajnos nekem a korsó hirtelen telelett egyébbel, úgyhogy maradok a feles pohárnál.
egy semilyen módon ide nem kapcsolódó kérdés: a birs hasfogó hatású?
Pacák: így jár az, aki folyton csak dolgozik...nálunk túrósrétes van, de nem igazán népszerű, nem akar fogyni. ha almás lenne, már nem lenne. nem szeretem a túrót, különösen édesen nem. viszont a mozzarellát igen, van is egy a hűtőben, ráizgulok.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
aDM|RaL^ #271 üzenetére
az egérrel nekem is vannak elmebetegségeim. most pl. csak azért cseréltem le egy optikai vezeték nélkülit golyós vezeték nélkülire, mert az optikai a PH!-s alátéten nem ment megfelelően
ezt már szerintem fanatizmusnak, vagy hülyeségnek hívják...
vlad: erre jössz, és kegyetlenül beletiporsz szegény vérboci érzékeny lelkébe, szokásod szerint (szaros gumicsizmával). Monnyuk talán hiányoltam volna, ha nem teszed.
Közben annyira szépen nézett rám egy birs, hogy úgy döntöttem kivégzem. tudom, hogy holnap iszonyatosan rossz lesz, annyira elvássa a fogamat, de akkor is finom.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz
aDM|RaL^ #150 üzenetére
A joghurtot néha tényleg melegíteni kell egy kicsit, mert a gyerek még nem ismeri a késöbb fogalmat, a hűtő pedig hideg neki, a köhögés pedig nem építi a család mentális állapotát, főleg, ha hányással kombináljuk...
A kis pufi pedig vsz nem a joghurtoktól hízott el.... bár csak azt tömték volna bele.... -
tildy
nagyúr
válasz
aDM|RaL^ #135 üzenetére
Azt sem tartom teljesen ''normális'' szűlőnek, aki 300ezres játékot vesz a gyerekének... (ezzel emgint nem ad, többnyire csak meg akarja mutatni másoknak, hogy neki biza erre is telik)
Van egy keresztfiamMost lesz 3 éves, jó sok autója van, persze tök soknak már nincs meg a kereke, vagy akármi. Persze rászól az anyja, ha széttör valamit , de úgy hogy abból sugárzik, hogy nem azért szól rá, hogy már megint takaríthat, vegy dobhatja ki a játékot hanem hasonló okok maitt, hogy na msot akkor mivel fogsz játszani, mit fogsz tologatni, stb, stb. Anyukája egyedülneveli , de ritkán látni ilyen boldog kisgyermeket
És egyre jobban vigyázz a dolgaira, msot már nicns annyi széttört autó, stb stb.
Én tényleg csak abból tudok kiindulni, hogyha egy gyereknek valamit nagyon tiltanak, vay esetleg pofon jár érte, nem pedig magyarázat, hogy miért is van tiltva, akkor az a gyermek felnttkorára frusztrált, pszichésen sérült ember lesz.
peterkeT: a tisztlet szülő egy igen elismert pszichiáter. Nagyon szeretik a gyermekei, pedig már felnőttek.Én őszinte leszek: én sosem fogom tudni igazán szeretni az anyám, fateromat tán jobban, de vele is vannak fenntartásaim. Én nagyon örültem volna egy iylen szülőnek , mint Feldmár, és maximálisan tisztelném is, hogy nem akarta az akaratát rámkényszeríteni, hanem hagyott engem ezt azt csinálni, nem pedig előre tiltott volna bármitől.
Egy gyereknek rosszcsontnak is kell lennie...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
aDM|RaL^ #139 üzenetére
''tőlem aztán kivághatja a zokniját, de nemlesz mit felvennie utána azisbiztos. majd fázni fog a lábikója, ha már ennyire önálló 4évesen, akkor ha fázni akar, fázzon.''
Nagyon helyes hozzáállásÍyg meg fogja tanulni, hogy azt tehet a saját dolgaival amit akar, de ha emiatt neki valami hátránya lesz ->pl. fázni fog a lába, észreveszi a dolgok értékét. De ha nem vágja kia zoknit, hanem mindig csak jó gyerek és hallgat az anyjára, akkor ... Akkor nem tudja tettei milyen következménnyel járhatnak...
Szerintem ha 5ször megjátsza ezt a zoknikivágást, akkor már nem lesz oylan vicces, de gondolom ez nem rendszeres, hanem egyszeri alkalom volt az említtett családnál, és nagyon jól kimászott a kiskölök a slamasztikából
Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest