- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Itt a Ph-n láttam 79-ért. Annyiért jó döntés lehet? Azt hiszem újnak van írva, de gari nélkül.
Köszönöm a tippet a sigma 18-200-ra. Neten 50 alatt látom újonnan 1 vagy két év garival, amit ki lehet bővíteni 5 évre, ha jól láttam és így is mondtátok.
Ezek közül, plusz a Nikon 18-200-as objektíve, mi lenne a legjobb választás? Sigmáról olyan véleményt olvastam, hogy lassú az autófókusz és nehezen is fókuszál.
Igaziból olyat szeretnék venni, amikkel (nagyon) jó minőségű képeket lehet csinálni, de csak családi felhasználásra, semmi extra, csak szeretek hosszú távra venni dolgokat, így a jobb minőségért nem sajnálok kiadni mondjuk plusz 10-20 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dacia topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest