- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
KAMELOT #4680 üzenetére
Te még nem láttál elvetemedet karit ? én már láttam párat sőt asszem van is egy vhol a gyüjteményben . Én mindíg felkötöm a végét mivel hiába csavarozom saját súlyától lelóg a vége . Aki meg netán költ ilyen kütyükre , hogy jól is mutasson az had tegye.
A mai nagyvasakon nem csodálkozom , hogy hajlik amekkora batár hűtő kell rájuk.
-
Rent
senior tag
válasz
KAMELOT #4646 üzenetére
Még nem vettem meg, most megyek be. Ipon aorus destinyvel 285, compker asus strix oc 293 (nem tudom h van e kupon, nem valaszolnak) ilyen arak vannak jelenleg. Természetesen számlás 27% os kártyákról van szó. PH-s saját névre szóló számla nélküli árak most nekem nem jók. Legtöbb üzlet nem is tud rendelni ebből a 2 kártyából, vagy drágábban. A sima giga 256 ezresről meg lebeszéltek itt többen.
Giganak (aorus) megneztem az ipon arait es nem esett be 285 ala az elmult ket honaoban.
-
Rent
senior tag
válasz
KAMELOT #4644 üzenetére
iponos az aorus, alzás a sima giga (amit már ki is zártam), mivel nincs vízhűtésem (kivéve a cpu saját vízhűtését), ezért a gyári blokkos gpukat nem is nézegetem, vagy aorus lesz, vagy ha visszaigazolja a compker, hogy kp-s áron biztosítja bankkártyás fizetéssel a strix oc-t, akkor az. Az pedig +1-2 ezer, viszont kp-s áron már olyan +8 lenne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #4611 üzenetére
Én főként a "semmi kárt nem tudsz tenni benne." részre értettem..
De amúgy, nagyjából elég annyi, hogyha véletlen kicsit erősebben van meghúzva az egyik csavar, és kicsit megsérül a csavar feje, vagy megkarcolod a csavart.. Persze itt még benne van az, hogy vajon észreveszik-e.
-
Lann
tag
válasz
KAMELOT #4455 üzenetére
2 12-es elől, 4 14-es fent/hátul/lent, 3 vga-n, 1 procin. Van még 1 12-es a HDD rack mögött, de az csak nyáron üzemel. Ha már adott a lehetőség, hogy egy jól szellőző rendszert hozzak létre, akkor élek vele.
Hallottam róla, hogy cserélik, és lehetséges, hogy az új kártyának nem lesz ilyen hibája. Személy szerint még nem találkoztam olyan vga-val, aminek ne lett volna coil whine baja. 7600GT-től kezdve volt körülbelül 8-10 vga a birtokomban, kivétel nélkül mindnél jelentkezett a dolog. Őszintén megmondom, nem is hiszek benne, hogy létezik kártya nélküle, csak az emberek nem tudják eldönteni, hogy amit hallanak, az az e, vagy csak egyszerűen nem megfelelően tesztelik, nem hallják a többi zajforrástól, rosszul hallanak stb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #4430 üzenetére
Ezért kell az NZXT G10 adapter, az pont telibe tolja vrm-et levegővel.
Arról nem beszélve, h ehhez is kell egy épített rendszer, és akkor már nem annyira olcsó..
Pont erről beszéltünk a múltkor, egy zsír új belépő szett 200-300 euro között van, és még kell egy blokk a vga-ra.
-
Firestormhun
senior tag
válasz
KAMELOT #4308 üzenetére
Igen, a driverrel van probléma, nvidia is már berakta issue-k közé:
-Using power monitoring in GPU monitoring tool causes FPS microstutter [link]Engem jelenleg az zavar a legjobban, hogy fall creators update óta g-sync monitorral játékok indításánál csomószor fekete képet kapok és alt-tabolni kell hogy megjöjjön a kép.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
KAMELOT #4180 üzenetére
Es ez az ami a maximum jatekokban, tesztekben picit mehet feljebb a CPU (5.0-5.1 GHz) meg a VGA is, igaz az utobbi ugyis ledadogja.
A 4.6 GHz-es 7900X sem hasznalta jobban a kartyat, sot... Keresek egy tesztelt 7820X-et majd ami stabilan mukodjon 4.8 GHz-et 1.25 V korul, azzal majd ujra "jatszom" a FS koroket.
(#4182) KAMELOT : referenciat szerettem volna, csak ezt olcson kaptam bontatlanul. De ha jo arban kapok egy ref.et akkor lecserelem ezt a kartyat. En szeretem a referencia kartyakat....GTX 680-tol kezdve volt mindegyik. Nem zavar a zaj...
-
Laraxior
titán
válasz
KAMELOT #4005 üzenetére
Szerintem meg nem a matricat kellene nezned, hanem hogy a csavar sullyesztve van-e. Pl a Zotacnál lattam. Ott eselyed sincsen leszedni.
Nekem az MSI is matricas. Megfogod a csavart egy dogóval es kicsavarod. Matrica ep marad. Vagy pengevel leszeded.
Olyat vegyél amin nincs hátlap. Azon biztosan a jo oreg rugos csavar van. -
keIdor
titán
válasz
KAMELOT #3974 üzenetére
Szerintem egyébként a 8 magos Coffee Lake is menni fog a mostani Z370-es lapokban, az Icelake nem, de az meg messze van. A 18 magos alá elég jó VRM kell, amit mondjuk a Rampage VI Extreme nyújt is, ami 150-200 ezer között van/lesz. Mivel ez drága, anyagilag nem vagy előrébb, teljesen mindegy, hogy a 60 ezres lapot "kell" cserélni 2 év múlva, vagy a 150-200 ezer közöttit 3-4 éven belül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #3949 üzenetére
Alapból mindegy, de kiindulási alapnak nagyon is jó.. Persze, nem tükröz valós különbséget, de pl. amikor 4-5 1080Ti-t pakolnak egymás mellé, ott is kijön a nyers erő..
Lásd példa.. Oké, rommá van húzva, de:
-
chris0000
őstag
válasz
KAMELOT #3897 üzenetére
mér régebben raktam fel több videót,pl. a Divisionről is...
4K division
4K Division gameplay
de mostmár MSI 1080Ti Gamingem van. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #3884 üzenetére
Én már korábban is írtam, hogy erősen játékfüggő.. Több helyen mondják, hogy 1440p-ben sem számít már annyit a cpu, ami igaz is, viszont pl. overwatch alatt csökken a min. fps ha lemegyek a procival 4.6-ra 4.8-ról.
A max-ot ugye nem látom, mert 162fps limit van beállítva.
-
Devid_81
félisten
válasz
KAMELOT #3746 üzenetére
En otthon eleg sokaig lekellett volna tegyem a cigit es a drogot (soha egyikhez se nyultam az eletben), hogy egy ilyen fejleszteshez osszejojjon a penzem...biztos csak rossz helyen voltam rossz idoben
6 evnyi kulfoldon eles utan is atkellene gondoljam ezt 3x is mielott meglepem
Jo ha' nekem nem jott be az elet nah -
ÁdiBá
veterán
válasz
KAMELOT #3746 üzenetére
Én egyelőre nem szeretném delidelni.
Most a volt 7700K vissza ragasztom a kupakját, és tovább adom, persze tudatom az új vevővel hogy delidelve van és CLU van a mag és a sapka között.
Nézegettem a lapokat, csak ugye kitudja mikor akarom cserélni a procit megint, ez miatt olyat kerestem ami későbbiekben sem lesz vele probléma, azzal nagyon vigyázni kell.
Gondolom ehhez is kitaláltak valami delide készüléket, majd azt megveszem hozzá. LGA1151-hez is van nekem.Egyedül a GTX1080Ti nem szoktam újrapasztázni, mert matricázva van.
Hétvégén lesz rá időm, azért mérek párat az 5,1 Ghz 7700K-val, játékokat, hogy jövőhéten a i9 7900X menyivel lesz *rosszabb. -
ÁdiBá
veterán
válasz
KAMELOT #3739 üzenetére
X299 STRIX Gameing E + i9 7900X + Cosmos 2 + vásároltam hozzá tárhelyet mert kevés volt a 6TB, úgy hogy vettem még egy 4TB merevlemezt, majd jön az SLi meg még memóriát szeretnék mert 32GB van csak, és akkor legyen már kövér lúd.
Jövőhét elején lesz csak kész a rendszer, de majd ha valaki érdekel rakok be képet. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #3676 üzenetére
Stabilitás tesztre ideális játék.. Mass Effect pl. még szépen ment, az Overwatch alatt pedig úgy elszállt mint a huzat. De, ahogy olvastam, egy korábbi update óta van ez, előtte nem volt ennyire kényes a VGA OC-ra a játék..
@Devid_81: Meg fogom még nézni úgy is, csak kíváncsiságból, de az már a lélektani határ.
Feszt Én sem adok neki, akkor drasztikusan ugrik a TDP is.. Nekem így eddig 1974-ig esett vissza, bár ha melegebb lesz, valszeg lentebb fog menni. Sőt, 4K-ban lentebb is menne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Devid_81
félisten
válasz
KAMELOT #3478 üzenetére
Igazsag szerint azert birizgalom csak a gepet, mert volt valami kontakt problema.
Ma reggel kezdodott, random black screen, majd VGA ventik fel 100% ra es minden mas futott a hatterben.
Nem kicsit ijedtem meg, hogy mar megint egy RMA...
Mivel rendszeresen tisztitom a gepet sejtettem, hogy nem lesz por problema.
Mindenesetre kifujtama gepet levego spray-el, megnyomkodtam a kartyat a slotban, tapcsatiokat atnyomkodtam.
Azota se volt black screen.De utana gondoltam kicsit jobban felmelegitem a kartyat, elokerult a 3DMark, de en eddig soha nem csinaltam azokat a teszteket, aztan most csak psilogtam, hogy milyen TDP ertekeket tapos ki a kartyabol
-
Laraxior
titán
válasz
KAMELOT #3372 üzenetére
Jó lesz az ~1000Font-nak is
Ez 8Pack megintcsak, mint a 980Ti volt.Arról nem beszélve, hogy volt róla szó, hogy limitált. Tehát nem lehet kupacra venni.
-
Resike
tag
válasz
KAMELOT #3190 üzenetére
Amit nem értesz hogy nem lehet léghűtéssel olyan hőn tartani hogy megtartsa a beállított órajelet.
51 fok felett 1 steppinget vesz le a max boost órajelből, 61 fok felett 2-őt, 71 fok felett meg 3-at.
Így jön ki a 100-as power limites OC mód 2025-es max órajel legörgetése a megszokott 1987 Hz-re 71 fok felett.
Custom módban 100%-os venti pörgetéssel 150 power limit mellet talán 71 fok alatt lehet tartani 2050 Hz-re beállítva, akkor 2025 Hz alá nem megy be. Aztán hogy ez stabil-e, meg hogy mennyi áramot szlopál így a konnektorból az más kérdés. Az meg megint más kérdés hogy ki a franc akar így játszani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #3190 üzenetére
Ugye féligmeddig nem volt annyira mérvadó, mert a Seahawk 1* 8 pin.. Én annyiban sakkoztam, hogy nem toltam ki a TDP limitet, Ő pedig igen. Feszt nem adtunk, mert felesleges volt.
Neki sokkal hűvösebb volt a kártya, mint Nálam, és Rise of the Tomb Raider alatt közel azonosan, 4-5 szintet droppolt a Seahawk is.. Pedig, Nála 50 fok körül megállt a gpu, Nálam pedig 70 volt körül járt. Csak Voltage limit volt Nála is, és Nálam is. Azonos órajelról indultunk. Azt hiszem 2032MHz max boost-ról.
Devid_81: Ez főként a boost 3.0 sajátossága. Túl sok a változó. Én nem tudtam párhuzamot vonni, hogy mikor kezd el droppolni. Pl. van olyan, hogy magasabb órajel mellett, azonos tdp-vel többet droppol le, mintha nem lenne OC. Ezt is pl. a 1080-nál tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest