Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Nah én pontosan ezért megelégedtem 2560x1080-as felbontással, arra pont jó az 1080 Ti és jó is lesz még 1 jó ideig. 34" ez is és 144 Hz.
3440x1440-re, akkor 1080 Ti SLI, de akkor tápcsere kell neked és a procid csak 8x 8x -as SLI-t fog tudni.

wolfhgb:
Jah és a profil mentésénél: Apply, majd Save és a villogó profilszámra rá klikkelsz, és ez után még 1x Apply-ra. (Ne kérdezd miért, de így tudod megadni az Afterburner-nek, hogy pl az 5 profil közül melyikkel induljon a progi.

-
-
Devid_81
félisten
En mar nagyon regota mondom, hogy nem eleg a Ti.

4K-ra is csak kompromisszumokkal.
Majd talan vagy 2 generacio mulva mar eleg lesz az akkori csucs VGA "mindenre"
De egy dolog az biztos, ha igy fejlodnek a jatekok akkor a mostani Ti sebesseggel FHD mellett akar eveket is ellehet majd lenni
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
tom_tol
üzenetére
Igazból az van, h ha felrakom újra a fent lévő drivert, ami a 388.31 akkor elsőre működik a core clock huzása. aztan becsukom mondjuk az afterburnert, vagy ujra indítom a gépet úgy, h alkalmazza a beállításokat és már nem működik tovább a core clock állítás, csak memoria orajelét tudom állítgatni. a gpu orajele marad alapon. ha felrakom ujra a drivert, elsőre megint tudom faszán állítgatni. Na ezt nem vágom. mindjárt dobok egy képet a beállításokról, most működik.
-
wolfhgb
aktív tag
Egy kis segitseg kene, olvasgattam vissza, de nem tudom meddig kene. Na szoval, huznam a karim, egy asus 1080ti volna, afterburnel beallitom azt az erteket, amin tegnap egesz nap mukodott, mondjuk akkor is sokadszorra, a memoria orajelet valtoztatja, a gpu viszont mindig marad alapon. Mi a villamot csinalok rosszul, hiaba aplizom le az afterburnert, minden beallitas ugyan az mint tegnap, megis gpu clock alapon terhelesen, hofok 41 fok, power 45%, mikor 80% van neki beallitva. Mi a tosz lehet, amit nem jol csinalok?
-
sqpp
őstag
válasz
tom_tol
üzenetére
Azt írtam, viszonylag olcsó, de ellentétben a te megadott oldaladdal, itt azt írják, hogy Remote Storage, tehát talán lesz és tudnak hozni.. De inkább azt, hogy nincs. Csak ezt nem mindegyik cég így reklámozza.. Amúgy is az van írva, hogy 30-án lesz, de ezek sem biztosak sosem.
Amit én írtam, azok raktáron vannak és azonnal küldésre készek.
Sok helyen ám van VGA hiány, nem csak itthon, külföldiek boltok is megízleik az árát rendesen...
-
sqpp
őstag
Csak egy példa volt.

De na, értitek mire akartam célozni, ha valakinek 144p és 200hz kell vagy hasonló páros, esetleg 4k 200 Hz akkor az menjen Marty McFly-hoz és utazzon a jövőbe, tényleg nem tudok mit írni, ha nincs technológia rá, akkor nem lehet sok mindent csinálni. Max ha te magad találod fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vigilante
őstag
Én már csak erre fogok monitort váltani az tuti!
És ide simán elkelhet az 1080 Ti SLI. (3440x1440 - 200 Hz) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sqpp
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Miért rendelne USA-ból, ha tud rendelni Angliából?

Én csak azt mondtam neki, ami a pénzének is jobb, meg előbb megkapja.
Németbe mint kiderült tényleg nem visznek, de említette, hogy Anglia talán oké, azért is javasoltam e-kettőt, mert ez a leggyakoribb, hogy az ismerősök ide költöznek vagy itt élnek már.
Ebben az esetben meg NINCS vám, ha Amcsiból rendel persze, hogy van, de mint írtam, felesleges onnan rendelni.
Ombi5:
A Titan Xp sem lessz jobb, ha az 1080 Ti kevés, ezt már most mondom, de ha utánanézel videótesztekben meglátod magad is.
-
-
sqpp
őstag
Jó, én arra gondoltam, hogy nem EU-n belüli, de Német (megnéztem és oda nem bizti, hogy visznek) és Anglia az, ha pedig alapvetően az nvidia.co.uk-ról rendelsz, ott már nem lesz vám, én legalább is nem kaptam töbletet, mikor rendelni akartam.
Ebay esetében ugye kidobja, hogy import charges blabla, ott van, de nvidia.co.uk esetében nem jelez semmi ilyet, mert gondolom már behoztak ide xy darabot és így spórolnak az idővel meg a pénzel is, ahelyett, hogy minden rendelés esetében hoznának külön, annak nem sok értelme lenne ugye.
Tehát ha kiküldeted Angliába, akkor ott £1,149.00 lesz, meg amit még magadnak intézel futárt DHL vagy GLS ugye.
Ennyi, ezen felüli költséged már nem lesz.
Ombi5
Egyébként javaslom, hogy inkább 1080 Ti-t vegyél, ha játékra kell és van helyed is, akkor jobban megéri az 1080Ti még teljesítményben is odaver a Titan Xp-nek szerintem...
-
sqpp
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Vám már nincs, mivel az csak EU-ba érkezés esetében van, UK/Német az meg/még hivatalosan Európa, tehát csak az ÁFA megy rá.
Ennyi erővel, nekem is ment volna még vám az 1080 Ti-ra, de nem. Csak Amcsiból és pl Kína, Japán vagy hasonló messzi helyekről érkezve van vám.
APROPÓ, akit ÉRDEKEL OLCSÓN VGA az szerintem itt vehet és viszonylag még ésszerű áron:
[link] Vizes Giga Aorus - 989 Font
[link] Sima Giga - 899.99 Font
[link] AC Originses Strix - 989 Font
[link] Sima Strix - 929 Font
[link] FTW3 - 929 Font
-
sqpp
őstag
Hogy őszinte legyek, nem sajnos. Ezt nem is gondoltam volna róluk?! Én úgy tudtam csak az SW edition van így, de akkor ez is.
Ha elférne a táskában, akkor akár el is intézném neked, mert hamarosan megyek ki úgy is külföldre.
Amazonon vagy eBayen szerintem megoldható amúgy az is, hogy hozzád küldjék, de ott mondjuk jó eladót kell találnod, meg aki ugye szállít magyarba is.
Javaslom, ha van lehetőséged próbálj valami kinti ismerőst szerverálni, aki segít a továbbításban.
Németbe meg Angliába is szállítanak pl, tehát ha ott van valakid akkor viszonylag kivitelezhető.
-
Ombi5
őstag
udv. Tudtok ajanlani olyan elerhetoseget, ahonnet erdemes beszereznem Titan XP-t viszonylag jo arban?

-
gibdj
csendes tag
-
TTomax
félisten
válasz
csibuka85
üzenetére
Csak akkor ha amazon.usröl rendeled,ha amazon eu akkor nem biztos hogy lesz rajta a vámkülömbözetböl,ez attól függ,hogy mekkora forgalmat ért el az amazon Magyarország felé.Egyébként rendkívül megbízhatóak,és a granacia az egyik legjobb nálak de érdemes az amazon warehouseböl rendelni nem pedig valamelyik eladótól.
-
Chrys_
addikt
válasz
csibuka85
üzenetére
Az. Ha valami nem tetszik, németben bejelentem, hogy retour (1 hónapon belül), és már tölthetem is a dobozra ragasztandó jegyet, ingyenes a visszaküldés. Eddig 2 cuccot küldtem így vissza elállás miatt, minden gond nélkül: egy elektromos borotvát (rájöttem, hogy az szar
), valamint az ASUS RT-AC88U-t a PCE-AC88 antennával 1 hét után (ez meg instabil volt, Az AC66 sokkal megbízhatóbb).
Mostanában voltak szállítási gondok (nem érkezett meg az áru, de van tracking), kis értékű cuccok esetén rögtön küldik az újabb darabot, leszarják, mi lett az elsővel. -
Vigilante
őstag
De előtte DDU-val irtsd le az előzőt.

-
-
gibdj
csendes tag
Hm, erre még nem gondoltam. Meg se mozdul alap órajelről, marad a 607Mhz. Nem is nagyon találtam a CorelDraw beállításai között GPU gyorsítás opciót.
Habugi: Kicsit elhamarkodott kijelentés volt, de ígérem Te leszel az első, akinek szólok.
-
gibdj
csendes tag
Sziasztok!
4K 60Hz-en használom a monitort, és egy 1080Ti tanyázik a gépben. Elképzelhető, hogy a 2D rajzolást nem nagyon bírja ezen a felbontáson? Többek között CorelDraw-t használok kiadványszerkesztéshez, de szörnyű, hogy mennyire laggol. Elég, hogy ha csak kijelölök egy 500 karakteres szöveget mondjuk, már szaggat a kurzor. Vagy a szoftver lenne ennyire elfuserált? Remélem van valakinek valami pozitív tapasztalata, mert én mindjárt
kibaskidobom az ablakon. -
sqpp
őstag
válasz
csibuka85
üzenetére
Persze, a világ egyik legnagyobb áruháza...
Hasonló, mint az eBay, csak az Amazonon több minden az új.Amúgy van, hogy csak után rakja rá az áfát, arra viszont figyelj, hogy ha mondjuk 300-ért rendelsz és nem ír rá vámot, pedig amcsiból jön pl, akkor valószínűleg később kapsz csekket

-
TTomax
félisten
Pénteken ideér a Giga 1080ti extremem,kíváncsi vagyok már nagyon!

-
TXT
őstag
Laikuskent erdeklodom, h mi a valos, szemelyes tapasztalat Titan X kapcsan? Erdemes venni? Jobb egy 1080Ti-nel? Vannak “hibai”, anomaliai?

Elore is koszi a segito valaszokat!
-
VTom
veterán
válasz
csibuka85
üzenetére
46-50 ezerért volt alzán, de az Neked nem jó, mert a 1070/1080-ra más hűtő van, mint a 1080Ti-re. Illetve a Tiedre ez semmiképpen sem jó, mert nem referencia nyákos.
Keress hozá AMP! extreme hűtőt ebayről, hátha akad. A PCB ugyanaz.
Egyébként ha 100%-on megy a venti, de csendes, akkor az is lehet megoldás. Mondom, én a 1080 AMP!-on alig hallottam a ventiket még 100%-on is.
-
csibuka85
őstag
External fan ? Amúgy max 65 fokig megy fel a 85% os ventivel.
Vtom: Igen multkor alzanal volt EVGA Hybrif hutes 26-ert. Vagy meg mindig van. Ahogy néztem még az Extreme is bekenyal a 75-80 fokba nem egyszer. Az én Ichill 1080 X4 em is vagy 90% on pörgött a ventije és úgy volt 64-70 fokos pedíg az 3 ventis volt és hangtalan.
-
VTom
veterán
válasz
csibuka85
üzenetére
Én is pont ezen agyalok jelenleg.
Ha sok elyed van a házban, akkor ID Cooling frostflow 240G.
Ha kevesebb, akkor az Arctic Accelero Hybrid III 120 vagy 140 ami ár/értékben elég jónak tűnik (ACACC00033A, ez jó a 1080Ti-re, ez 33K)
Ha árban feljebb mennél, akkor a legjobb választás az EVGA Hybrid hűtése 55K-ért. -
hackeeeee
Jómunkásember
Én ez a "100%-on megy a kártya" részt már kifejtettem jópárszor.. Semmit sem jelent az, ha 100%-os gpu terhelést látsz AB-ben. Nekem annó többször volt olyan, hogy bizonyos játékok alatt 70-80% körüli játékok alatt jobban fűtött a gpu, mint máshol 100%-on. Overwatch pl. ilyen. Ha jól emlékszem, Andromeda is.
-
csibuka85
őstag
Ja érem és köszönöm szépen.
-
Laraxior
titán
válasz
csibuka85
üzenetére
Én úgy csináltam az MSi-nél, hogy a csavarhúzó végére szigetelőt tekertem, hogy ne látszódjon meg a csavar fején, hogy hozzá volt nyúlva.

Kompakttal majd a többiek segítenek, mert nekem épített vizem van, nekem elég volt egy univerzális GPU blokkot vennem anno, azóta bármelyikre jó fel tudom tenni.
-
Laraxior
titán
válasz
csibuka85
üzenetére
Itt is 80°C+ van..

Szóval ne aggódj, minden oké vele
Relatíve...de oké.Bontsd le a fenébe, és vegyél rá egy kompaktot.
A hátuljára elég az a borda ami van rajta gyárilag, oda elég lesz egy venti is, esetleg a vramokra süniket.... és máris van egy jó VGA-d, ami csendes is és jól tuningolható. -
csibuka85
őstag
Cooler Master Cosmos II ház 8 db 12 cm es Aerocool shark hűtővel és 1 db Aerocool shark 14 cm es és 1 db 20 cm thermaltake hűtővel. Zotac GTX 1080Ti AMP! EDITION. 2 db 100 mm-es ventivel+backplate.
-
Tomdriver
őstag
válasz
bombibmw
üzenetére
Köszi!

De abból is inkább a ventis változatot venném, jobban látszik mennyire értékes, dik'mán more, ott a sok réz!
(#6000) RazoR: sajnos eszembe nem jutott ez az oldal, Solt kolléga küldhette volna előbb is a linket (amúgy köszönet érte így is, legalább Bombi bevásárolt.)
Mindegy, most rácuppantam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

34" monitor...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ide simán elkelhet az 1080 Ti SLI. (3440x1440 - 200 Hz)