- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
deicide #3461 üzenetére
Egy jó ház hűtésnél szerintem azért jobb tud lenni a custom hűtés. Nálam a ref 680, azért ha tuningot kapott rendesen volt hangja. Viszont az ilyen komolyabb refeknél én sokkal jobban szeretem a pcb-n lévő alkatrészek hűtését. Már amikor egy nagy lemez hűti és a vrm a nyák végén a venti közelében van.
Egyébként a ref design nekem is sokkal jobban bejön.Mind itt mind a másik oldalon.
-
regener
veterán
válasz
deicide #3463 üzenetére
Mi a véleményetek a Zotac 970-ről?
Csakmert találtam egy boltot ahol 108ezret kérnek érte és 105db van raktáron, míg MSI vagy ASUS csak 1-1db 120 környékén
Gyártói szám:
ZT-90101-10P
^ vagyis az első soromban linkeltSzerk: nem válasz akart lenni.
-
szasanyi
félisten
válasz
deicide #3298 üzenetére
Értem, köszi. Minden esetre a topikban lévő sok - és gyakran felesleges - információ mellett ez igen csak érdemleges és hasznos lett volna.
Crytek: igen, én szinte biztos voltam benne, hogy vmi hasonló lesz a válaszod. Volt már pár VGA generáció amire vártál. Félreértés ne essék: én nem ítéllek el azért, mert nem vagy olyan hülye vagy jó módú gyerök, hogy kapkodj a ~120k-s kártyát után!
Viszont ha ennyire foglalkoztat a téma, pár VGA csere mellett azért lehetett volna előrelépni arról, ami ma más nem sok mindenre elég. Igaz, hogy ez nagyon felbontás és játék függő. Viszont az is igaz, hogy aki túl sokat gondolkozik két lépésd között, az a fél életét egy lábon tölti.
-
szasanyi
félisten
válasz
deicide #3293 üzenetére
Hmm... pedig úgy tudom küldtek vissza jó párat, de akkor azok hova kerültek? Gondolom nem közvetlenül küldik ki, hanem olyan útvonalon ahogy érkezett a kiskerekbe. Pölö rajtatok, disztribútorokon keresztül. De lehet, hogy tévedek...
Crytek: Te valóban még mindig a GTX460-nal tolod? Vagy az csak úgy... ott maradt?
-
-
-
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
deicide #3191 üzenetére
Most már elkapkodhatnák azt a 12 MSI ref hűtéses GTX 970-et, kíváncsi vagyok az MSI/ASUS/GIGABYTE árazásokra.
Attól tartok egyébként, hogy 115-120 között lesznek, amíg a ref. el nem fogy, mert nem lenne értelme azonos áron, vagy olcsóbban adni... de így hogy majd egy hét alatt vittek el a 15-ből 3-at, háááát...
-
HSM
félisten
válasz
deicide #2891 üzenetére
Ja, nem rossz amúgy. De a hype hatalmas körülötte, annyira azért én nem vagyok elájulva az eddig látottaktól. Ami bestsellerré tette a hype-on kívül a jó ár, és a kis tápigény. Ilyen szempontból jelenleg tényleg a legjobb.
(#2894) daveoff: No igen, ez jogos. Bár a 670 azért más piaci környezetbe érkezett, akkor a tesztekből nem tűnt egyértelműen jobbnak az akkori csúcs-radeonoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iOS alkalmazások
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest