- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szasanyi #4625 üzenetére
Nekem Acomp-nál volt, hogy a 40eFt-os alaplapot 17-re írták ki. Megrendeltem erre írtak 2 hét múlva, hogy sajnos elírták, nem adják át annyiért. Hát mondom ez jogszabályban nem így van, én így rendeltem meg, az, hogy Ők elcseszték nemérdekel. Aztán nem foglalkoztam azzal, hogy ezt peres ügyre vigyem.
-
válasz
szasanyi #4600 üzenetére
Ki mondta ?
EVGA az biztos,hogy név a piacon,lehet(ett) nézni az árazásokat.
Vhogy a 970-el kicsit mellé nyúltak a dolgoknak.
Gyártásért felelős kollégák szinte biztos,hogy már nem dolgoznak ott,mert ilyet nem engedhet meg magának az EVGA,mert az egy név a piacon,nem is akármilyen.
Igen prémium gyártó,ez vitathatatlan.
Sajna nem igaz a Maxwell szériára (980-ról nem olvastam,mert nem érint a 980). -
-
Reggie0
félisten
-
Asbee
veterán
válasz
szasanyi #4180 üzenetére
Ismerősöm evga kárytája kb 12 nap alatt megfordult így. Megértelek amúgy teljesen. Nekem hála istennek ipon garival csak jó tapasztalatom van. 2-3 hét alatt mindig megvolt rendben. Remélem így is marad ha lesz még garis dolgom velük. De ne is feszegessük tovább a garis témát mert jön a "barátunk" hogy minden rossz.
-
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi #4180 üzenetére
A ninckket akartam kiemelni, nem pedig a szöveget. Sajna így sikerült, mert siettem sorry...
Ez a Zotac GTX980 AMP! nem tűnik rossz vételnek. Olcsóbb, mint az MSI féle ref. kártya.
TTomax: miért, mi a baj vele? A Zotac AMP! kártyai nagyon jó voltak... azt nem nagyon hiszem, hogy rosszabb mint a ref MSI 980.
BomiBoogie: igen, a Zotac mindig is csak 2 év garit adott a termékeire.
-
Asbee
veterán
válasz
szasanyi #4169 üzenetére
Erős kijelentés, hogy itt nem ér sokat az evga ügyintézése hozzá állása. Lehet inkább kifizet az ember 2-3 ezer forintot a kiszállításért, viszont nem kell 3-4 hetet várni a garanciáztatásra, illetve bizonygatni emailek sokaságával hogy bizony baj van a termékkel. Nem beszélve arról, hogy szabadon cserélhető a hűtés.
Amúgy semmivel sem prémiumabb mint más gyártó, a prémium kártyái kiemelkedőek. -
KAMELOT
titán
válasz
szasanyi #4078 üzenetére
1. hogy hol élek benne van a profilomban
2. igen van ismeretségem ott
3. ismerettség nélkül is annyi a várakozási idő
4. aki ott van az probál a vásárló igényeinek eleget tenni
5. mindenhol így kéne lenni, mert sajnos csak saját magukkal szúrnak ki a boltok!
Ja és itt a bolt! -
TTomax
félisten
válasz
szasanyi #4057 üzenetére
Igen,létezik... de nem vaporos mint a Titanon...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
szasanyi #4036 üzenetére
Tudomásom szerint a kártyákat is olyan zacskóba helyezik bele amit nem lehet még egyszer ugyan úgy leragasztani. Vagyis ha a zacskó eleve sérült, és fel volt bontva azonnal kiderül a kártya kivételénél is.
Munkahelyemen is rengeteg ilyen garanciázási dologgal foglalkoztunk amikor szereltük a műholdkövető rendszereket a vonatokra.
Ha a kapott termék a zacskóba bontott volt, hozzá se nyúltam, ha látni lehetett hogy már ehhez valaki hozzá nyúlt akkor én már dobtam félre, és küldök a reklamációt a beszállítónak. -
bandi0000
nagyúr
válasz
szasanyi #4032 üzenetére
Hát teljesen lényegtelen, én is ráállok arra hogy figyelem hogy én voltam e az első aki kibontja, most hogy gondolkodok a lapom úgy vettem hogy volt egy 10k-s leárazás rá az iponba de talán pár darabra, nem e ez a pár darab valami visszaküldött lap volt és azért volt a leárazás
...na mind1
-
HSM
félisten
válasz
szasanyi #4023 üzenetére
Természetesen igen. Nekem mikor sikerült egy ventilátor-szériahibás 7870-et beszereznem (random maxra tekerte a ventit), egyből vittem vissza, szerencsére meg tudtam beszélni a bolttal, hogy egyből kapjak másmilyen csereterméket, így nem volt gond belőle. De tény, idő, pénz, bosszúság, ha az ember ilyesmire kényszerül.
(#4024) bandi0000: Az elállási jog azért nem egészen erre a fajta tesztpilótáskodásra való.
Persze, ha valami disznóság van a termékkel, amit nem láthattál előre próba nélkül (pl. cincog, vagy az van ráírva, hogy halk, miközben hangos) akkor persze, mehet...
(#4027) bandi0000: Pont ezaz... Amit visszaviszel, az vagy mehet vissza a gyártóhoz (plusszköltség utaztatni, nem is kevés) vagy eladják másnak. Egyik sem túl jó... Én nem is veszek át emiatt bontott terméket, mindenből csak a bontatlan dobozosat tekintem újnak.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szasanyi #4023 üzenetére
jó dolog ez az elállási jog de sajnos a pénzt nem fogod tán vissza kapni csak levásárolhatod, ez pont olyannak jó mint én, (sose csináltam még) mert ugye 115k ennyiért megveszem és ha úgy érzem sok vagy nem hozta amit gondolok beválthatnám monitorra+ 770-re pl de nem hinném hogy csinálnék ilyet
-
Faterkam
addikt
válasz
szasanyi #3595 üzenetére
Ebből szerintem nem lehet kivenni. Direkt nem spóróltam a házon se, erre tessék! :/
-
Tody56
aktív tag
válasz
szasanyi #3484 üzenetére
Igen árban ez tényleg szörnyű.
vizeseknek:
Kivitelben viszont nagyon jó ! Ez a rövid nyákos gtx760-as-ra épül vagy gtx670-re. Nagyon pici kártya(nyák).
Nagyon vártam a megjelenését. Lesz EVGA, Gainward, Palit stbstb. Ez tekinthető szerintem igazából a gtx970 refnek (ilyen volt a gtx670-is). A hosszú nyákos kivitel ami nekem is van, az pedig a gtx760 v2 (gtx970) ref. Ezt nem én találtam ki, vízhűtéses blokkoknál így különböztetik meg. Tehát ugyan úgy mint a gtx760-nál 2féle ref nyák van vízhűtéses viszonylatban is.Ez a kártya éppen hosszabb min a pci-e foglalat. Aki esetleg itx-es házban gondolkozik , illetve vízhűtésben ,annak ez a kártya maga a Kánaán. (csak nem ennyiért)
Ez a blokk tökéletes rá.Egy szó mint 100 aki vízhűtést szeretne majd gtx970-re, az ezt a rövid nyákot keresse. Ez a legbiztosabb megoldás vízhűtésre. Pár gyártó már kínál is rá blokkot, illetve többet most gyártják hozzá. Akinek volt eddig is 760-as blokkja mint pl a Hetkiller, az szerencsés, mert csak átírja a 760-as feliratot 970-re
-
Tody56
aktív tag
válasz
szasanyi #3479 üzenetére
Ez így van. Egy átlag felhasználó semmit nem fog ebből nyerni.
Saját vélemény(!!!) az, hogy az ati és a nvidia is a referencia nyákjait nagyon jól megtervezi. Kellően tartósak és nincsen kispórolva belőle az anyag. Gondoljunk csak arra, hogy ezek a kártyák kerülnek a pc oldalakra tesztelés céljából.
Sajnos az msi kártyájáról én nem találtam csupasz hűtő nélküli képet (ezért is írtam, hog nem biztos), de nagyon árulkodó, hogy mm-re megegyezik a nyák hossz a ref 980-al, illetve a nyák végén ott a kis kb 5x5mm-es négyzet alakú kivágás ami a 980-nál is.csibuka85: Közben sikerült megnéznem. 4x MSAA volt bekapcsolva és Resolution Scale 100%
A többi érték maxon. Illetve van egy ilyen Ambient Occlusion: HBAO beállításon volt. Ezt nem tudom mi. -
Erdei88
veterán
-
Reggie0
félisten
válasz
szasanyi #3390 üzenetére
Hogy nem par honap lesz az.
(#3394) haxiboy: Nem cserelheto csak ugy. Ezeknek altalaban 20mA a megengedheto maximalis aram, amit elotet ellenallassal biztositanak. A kulonbozo szinu ledeknek eltero nyitofeszultseguk van(sot akar ket hasonlo szinunek is), igy emiatt - a te esetedben - novelni kell ezt az ellenallast egy tovabbi soros ellenallas beiktatasaval. Javaslom a nyitofeszultsegeket meressel deritsd ki egy multimeterrel es a ketto kulonbseget 0.02-vel osztva megkapod a szukseges ellenallas nagysagat.
-
válasz
szasanyi #3386 üzenetére
szerintem hót feleslegesen agyalnak az emberek azon, hogy 1 év múlva vajon mi lesz a jobb HW. erre az a válasz, hogy nem lehet megjósolni. 8 éve (vagy régebben, csak én azóta vagyok itt
) minden aktuálisan megjelent nVidia architektúrával kapcsolatban a csapból is az folyik ezeken a fórumokon, hogy nem lesz időtálló, és 1-2 év múlva szívni fognak a vele a tulajok - ez eddig egész pontosan 0 alkalommal jött be. Volt amikor 1 év múlva az AMD rápakolt 10-15%-ot az azonos kategóriában futó versenyzőjére, volt, amikor nem, de a Nagy Drámai Zöld Failure eddig egyszer sem történt meg. Anno az FX5000 széria szerepelt nagyon rosszul - viszont az már a bemutatkozáskor is elhasalt, nem kellett rá 1 évet várni.
ha a DX12 már itt lenne 1-2 hónap távolságban, akkor lenne értelme a dolognak, de így...
-
HSM
félisten
válasz
szasanyi #3010 üzenetére
A tápcsatlakozók számának az égvilágon semmi köze a fogyasztáshoz.
A VRM hatékonysága számít, meg a gyári beállítások, azaz a fesz, esetleges OC.
Ha több csatlakozó van, annyi történik, hogy több vezetékre oszlik el a bemenő áramerősség.(#3019) helkis: Persze, a benchmark szar, mert nem fekszik neki...
Az új Rynse alatt sem domborítottak nagyot pl. a 780-hoz képest, főleg a 970 eléggé lemaradt.... [link]
-
Zsmester89
őstag
válasz
szasanyi #3010 üzenetére
Én 3 tesztben is 2. vagy 3. helyen láttam a strixet (sajnos), sőt talán a legjobban melegedő kártya lett mind közül. - csak gondoltam nézz utána még egyszer.
Shadow of Mordor Ultra pakkal:
Vsync:
Average: 60
Max fps: 90
Min fps: 46Vsync nélkül:
Average: 90
Max fps: 239
Min fps: 50A vsync számít valamit a megjelenítésnél? (játékban kell nekem?
)
-
Faterkam
addikt
válasz
szasanyi #3000 üzenetére
Most már tudom, csak az volt a fura, hogy előtte olvasgattam, hogy nem lehet kapni. Felmentem az Iponra nézegettem a kártyákat, és látom nem csak az MSI ref. kártyája kapható, hanem Asus is. Elkezdtem nézegetni, olvasgatni, és mire frissítettem a lapot, ez is tűnt. Az alatt a 10 perc alatt. Már tudom miért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest