- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Világos, és végül egyet is értünk a lényegét tekintve. De most láttab, hogy van sokkal rosszabb "ref" kártya is, ez már tényleg egy vicc 115k + 1év gari mellett.
-
szasanyi
félisten
Lehet, de ez az átlagos gamer szempontjából semmi nem változtat, azaz nem jó vétel az a kártya. Egyébként ezt pontosan tudod, hogy így van illetve mi ennek a jelentősége?
Én nem nagyon találtam infókat a kártyáról.
ToXeN: esetleg a házszellőzés is rosszabb, ami ref kártyák kivételével jelentősen befolyásolja a VGA (sőt még a többi, környezetében lévő hw-ek) hőfokát.
-
szasanyi
félisten
Azzal az MSI "ref" 970-nel a legnagyobb gond a 109k, mert a Gaming 110k-ért is volt már ott. Másrészt az NV ref jobban néz ki, minőségibb hűtés és talán hatékonyabb is ezért lett volna jobb azzal, ha már ref. Ezek miatt én nem csodálom, hogy nem viszik mivel jóval kevesebben vannak azok akik egyből bontják vízhűtés miatt.
-
-
csibuka85
őstag
Szi Tody56 én éppen ma csúsztam le erről az iponban : [link]
A fenébe pedíg kacsa75 lefoglalta nekem , mert sms-t is küldött hogy Az EVGA GTX 980 SC ACX 191.500 ft az iponban de lefoglalta aztán 2 óra múlva írták neki hogy sajnos de elnézték a raktárkészletet és nincs már belőle. Van ASUS GTX 980 STRIX 180.000 Ft-ért.
-
batt
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest