- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
válasz
Devil198909 #2235 üzenetére
Én elcserélem veled az angol borítos super mariot a németre ingyen. Privátban írj, engem nem érdekel a borító!
-
RangerFox
veterán
válasz
Devil198909 #2230 üzenetére
Miért nem mész el egy fénymásoló üzletbe, és nyomtattatod ki az angol borítót? Ott méretre igazítják a lapot, fénylő lapra dolgoznak és ugyanolyan méretben, mint amilyen a wii u játéktok nagysága. Pár száz forint, nem több, és utána el tudod adni korrekt áron!
-
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2230 üzenetére
Figyu ! Sztem tök eccerű ez a sztori. Bocsi, nem sértés képpen írom, de sztem a helyedben nyomtam volna rá egy negatívot, de persze előbb vissza próbáltam volna csinálni a bizniszt. Ha nem áll rá, röppen a MINUSZ. Ez az új redszerben itt a HardverApró -n már egyből látható és persze hogy nem vet jó fényt senkire -> ergo: érdemes elkerülni. Nem pedig itt kisregényt írni minderről. Persze szívesen olvassuk a (sajnos) negatív tapasztalatokat is, de mindezek előtt érdemes lett volna a fentebb leírtakat meglépni. Vagy ha megettted, hát kimaradt a leírásból. Mindenesetre sajnálatos és újabb figyelemfelkeltés az ALAPOS üzletelésre, még személyes esetben is. Én pl. addig ki sem adok pénzt a kezemből, amíg mindent jól át nem néztem. NYUGODT körülmények között. Erre tök jó egy gyorsétterem vagy akár egy pályaudvar várója is. A lényeg, hogy nyilvános hely legyen. Minnél több pénz van egy boltolásban, annál jobban kell figyelni. Sajna próbáltak már "elszaladni" nálam is termékkel, hogy "had nézzem meg jó alaposan". Az egyik arc elém állt, a másik meg elfutott. Még jó, hogy kiáltottam, hogy tolvaj és 10 méter után rányitottak egy kocsiajtót a TESCO parkolóban.
Mindezek ellenére nagyon nem értem, hogy miért ennyire fontos ez a NÉMET BOIRÍTÓS NEM ÉR ANNYIT dolog itthon. Nem tökmindegy? Ánglis mindegyikben van, hát akkor meg ???Nem a borítót vagy a hátulját lesed órákon át. -
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2221 üzenetére
Helyes. Okuljon ebből (is) mindenki, akit érint az eljövőben !
-
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2205 üzenetére
Srácok !
Csak szólok és nem akarok ördögöt falra festeni, de szerintem NAGYON JÓL JÁRTÁL azzal, hogy "visszalépett" az üzlettől az illető. Miért? Mert nemrég engem is nagyon hasonló módon akartak átverni. Ment az ígérgetés meg egyeztetés (és milyen furi, hogy éppen salégótarjáni volt az illető !!! ) és amikor végre megegyeztünk, mondtam, hogy ok, holnap indulok és intézzük. Na, két óra múlva visszamondta a bizniszt.
Előtte erősen ragaszkodott a postához / futárhoz. Hjah... -
boost
veterán
válasz
Oké de azért az egy ritka konzol, a másik, ohgy nem csak 3D land járt volna érte, hanem az új Layton játék, meg még az új Zelda. 4 hónapos egyedi 3DS XLért a 45ezer se feltétlen rossz ár. Csak KPbe kellett volna fizetni. Te is lásdd be, hogy őt a WiiU annyira nem érdekli, mint amennyire te, vagy mi tartjuk az árát. Ha KPbe fizetsz, akkro jól jársz vele.
-
RangerFox
veterán
válasz
Elég mohó egy ember.... Jól döntöttél hogy nem adtad el a gépet!
-
t256
őstag
válasz
Devil198909 #2187 üzenetére
Szerintem túl jól akar járni. Viszont érdekes, hogy visszalépett miután kiderült, hogy meg tudod oldani személyesen a cserét. Hol hirdet egyébként? Apród? Ott érdemes óvatosnak lenni.
Jobban jársz, ha eladod a gépet és a játékokat külön.
3DS pedig már üzletben is van 45000 Forintért. Sőt 35000 Forintért is használtan. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #2189 üzenetére
Semmit nem veszítesz, ha kihagyod ezt a "lehetőséget". Jó ajánlatok voltak eddig is és mindig is lesznek.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #2187 üzenetére
Adjál neki 44ezret, és kész.
A gépet meg eladod magad simán 50ezerért.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #2185 üzenetére
Ha 5ezer forinttal veszed az AAA 3DS játékait (mario, Zelda, Layton), akkor 30ezerért lesz egy EGYEDI 3DS XL-ed. Az elég jó ár. Mondjuk szerintem a WiiU-val megszívja megint. Mint a 3DS-el. Akinek nem jön be a 3DS, annak a WiiU se fog. De majd eladja megint.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #2183 üzenetére
Busz?
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #2180 üzenetére
Szerintem menj el hozzá Salgótarjánba, így jársz a legjobban. Busz van.
-
válasz
Devil198909 #2180 üzenetére
Na így meg azt mondom szó-szo. Csak én úgy vettem ki az eredeti írásodból, hogy meg kell adnod melle a két top játékot is.
Mondjuk nekem erre [link] amin nincs gari meg uk dugós azonnal lecsaptak amikor deluxe ra akartam cserélni csak ugye nem tudtam h a tartalmak a géphez vannak kötve így vissza kellett lepjek. Szerintem a tied 50.000 ért elvinnék legalábbis egy próbát megérhet persze nyernél az egészen 5000 Ft. ot kb kérdés megéri-e ez neked + a vele járó macerát.
-
válasz
Devil198909 #2178 üzenetére
En ilyen nagyobb értékű cuccoknál DHL el szoktam küldeni. Mindenhol van csomagfeladó pontjuk (pl könyvtárak benzinkutak stb..) Mérettől függően 2000-3000 Ft házig
De leírnád hogy mit cserélsz mire mert nekem kicsit kusza volt de ahogy én értelmeztem nem túl jó üzletet fogsz kötni. -
boost
veterán
válasz
Devil198909 #2172 üzenetére
Persze, mondjuk az ő gépe jó áron van, ne vessz vele össze, csak mondd meg, hogy ez a feltételed.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #2169 üzenetére
Szerintem nem komplett. Ennyiért ne add el a géped. Legjobban jársz, ha szétszeded a szettedet, eladod egyenként a játékot, és a gépet külön 50-55 ezerért. Kicsit macerás, de szerintem olyan 75-80ból kiszállhatsz a buliból. Utána megveszed a gépét játékokkal 45ért KPre.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #2169 üzenetére
Árul a srác Wii U deluxe gépet is 56k-ért, úgyhogy kétlem, hogy nagy üzletet csinálnál vele.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Devil198909 #2163 üzenetére
Tapasztalatom szerint ahol veszel foliat felteszik ingyen,legalabbis mobilosoknal ha szepen megkered oket es 1ft se kernek el.legalabbis tollem meg sosem kertek ezert zset.5 perc alatt fentvan,buborekmentesen.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #2163 üzenetére
Akkor már csak atz a lehetőség marad, hogy a tabletet nem eredeti
Az van ráírva, hogy Nintendo, vagy az, hogy Ninlenbo? -
A.tessz
senior tag
válasz
Devil198909 #2160 üzenetére
Miért nem lázadtál be? Én tuti nem fizettem volna ki, ha meg nem tetszik nekik mehet a panaszkönyvbe... Szórakoznak itt veled, ezekkel a selejt szarokkal, ezért az üzlet is felel, majd szépen visszaküldik a gyártónak.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Devil198909 #2157 üzenetére
Ne viccelj nekem is a gyári accesori set van és simán illeszekedett rá!
-
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2152 üzenetére
Ghosts vagy Black Ops 2 multira a hétvégén vevő valaki ???
-
válasz
Devil198909 #2149 üzenetére
Feltöltőkártya csak Nintendo Wii / DSi -hez van wiiU hoz nincs kézzel fogható ha jól tudom.
De tudsz venni star pontokért is pl Nintendo Points Card (500) ->2000 star pont. (11 euró lenne boltba kb)"Please note: Nintendo Points can only be used in the Nintendo DSi Shop and Wii Shop Channel, and cannot be used in Nintendo eShop on Nintendo 3DS or Nintendo eShop on Wii U"
-
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2146 üzenetére
Igen, totál igazad van. 2db fröccsöntött műanyag is sokba lett volna ezek szerint az N -nek. Marad a külföldi rendelés, vagy a sufni-tuning.
Emléxem, én annó a FAT X360 -am alá eszkábáltam egész csinos kis teflon talpakat, a gép alatti könnyebb levegőátáramlás miatt. Mások meg fakockára rakták és egyéb elborult megoldások (Lenin összes... valaki?).
-
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2064 üzenetére
Véletlenűl sem a vita-generálás miatt: De ha van PS3 -ad, könyörgöm, mi a kányának vettél WiiU -t (ok, gondolom Márióék miatt elsősorban) ??? PS3 -ra nagyon sok JÓ játék van és talán arra a legtöbb exkluzív cím. PS4 / X1 vásárlással ráérsz még vagy fél évet. Részben a játékkínálat, részben az ár miatt. Most sztem csak pénzkidobás meg luxus-porfogó. Két ismerősömnek is van és mindegyik visszatdugta a tévé mellé a ps3 -at, mert ps4 -re az a 2-3 játék ami miatt megéri beszerezni, nos az elég karcsú sajna. Ők is várnak a jóságok eljövetelére, közben meg szidják magukat hogy minek kellett launch -kor gépet venni aranyárban.
-
mirci18
addikt
válasz
Devil198909 #2062 üzenetére
Minden konzolra voltak szar játékok sokszor a filmes adaptációk voltak nekem csalódások meg az fps játékok.
-
tariattila
veterán
válasz
Devil198909 #2060 üzenetére
azért kb 1500 játékból ha leszámoljuk a 'töltelékeket' akkor is marad párszáz... kb ennyit végigjátszottál?
-
tariattila
veterán
válasz
Devil198909 #2058 üzenetére
downgradelni nem akarsz wii-re??, hogy visszajöjjenek azok a szép idők...
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Devil198909 #2029 üzenetére
A beallitasokba mennyel bele.ott van egy olyasmi h software update.bokj ra.
Amugy ha nem hiszed akkor olvasd el
Ezt -
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2010 üzenetére
Mindig van lehetôség a fejlôdésre, olyan nincs, hogy semerre tovább. És éppen a platformer szcéna az, ahol tleg csak a képzelet meg a kreativitás szab határokat. Nem pedig a hardveres potenciál. Pl. ott van Mario. Honnan indult és hol van most? Mindííg tudott továbblépni.
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #2001 üzenetére
Érdemes elolvasni is a tesztet, nem csak a pontot nézni
Ez Eurogamer írása nagyon jó, az a gondjuk a játékkal, hogy szinte semmi újdonságot nem ad a DKCR-hez képest. Ez a lényeg:
"The likelihood, then, is that people who played DKC Returns will find Tropical Freeze a little uninspiring. It's a superior game - it looks nicer, it's easier to control on the GamePad than it was on the Wiimote, and there's slightly more to do - but like a lot of Nintendo's recent sequels, that doesn't feel like quite enough. "
Most nekem se az, se ez nincs meg, szóval nem tudom ezt se cáfolni, se igazolni. -
Alba Game
tag
válasz
Devil198909 #2001 üzenetére
" ... Egyszerűen nagyon úgy veszem észre hogy nagyon átvették már ezt a hozzáállást hogy a Nintendo-t úgy ahogy van le kell húzni a Wc-n! Pedig be kéne látni hogy ilyen téren verhetetlenek! ... "
Ezt rengetegen így látják és én is ezért nem értem, miért ez a "rasszista" hozzáállás sok HAZAI és nyugati cikkíró felől a Nintendo szimpatizánsok, meg úgy általában a Nintendo -hoz köthető dolgok irányába.
Pl. Konzol Magazin CoD Ghosts tesztjében az " ... a WiiU kiadást nem próbáltam, de szerintem jobb is ... " megnyilvánulás. Majdhogynem mondhatom, hogy UNDORÍTÓ !!!! persze nem kell mindenféle fis-fos Ninti játékot az egekbe magasztalni, mert valójában bizonyos mértékben az N is tehet arról, hogy ez a kényszerképzet kialakuljon róla (lásd pölö: Wii -s gametrash hegyek vagy a WiiU -s játékínség). Ám azt egyik médium sem szereti felemlegetni, hogy a Ninti játékok igenis SZÓRAKOZTATNAK, ellenben a konkurensek "végigtolom azt' jóvan" illetve "csak a multizás miatt vettem meg" játékaival. Pl. nagyon klassz volt PS3 -ra a Ratchet széria, de ha jobban megnézem, az összes epizóddal együttvéve szórakoztam talán annyira, mint egy Mario Galaxy -val Wii -n vagy Starfox Adventures -el GC -n. Vagy a PS / PS2 korszakban általam is az egekbe magasztalt Final Fantasy széria is elbújhat szerintem egy Xenoblade vagy Zelda mögött. (az örök király F.F. VII -et nem sorolom ide !!!
) Ám természetesen rengeteg területen a WiiU labdába sem rúghat a generációtársaival (pl. versenyzős vagy sport játékok) és momentán nem gondolom, hogy egy-egy játék (pl. Mario Kart 8 vagy Project C.A.R.S.) ezen változtatni tudna.
Ezeket a dolgokat 8is) meg kellene oldania, változtatnia a nintendo -nak, hogy változzon a róla kialakult kép. És hogy bízhatunk-e abban, hogy mindez a WiiU ideje alatt megtörténik, az talán maradjon mindőnk esetében a maga ítélőképességének sajátja. Szerintem sajnos itt már el van vetve a kocka, a csorba -ismételt- kiköszörülése megmarad a Next-Gen Nintendo brand feladatának. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1998 üzenetére
Nekem a Returns-ből leginkább a három állat hiányzott, pontosabban Rambi az orrszarvú megmaradt mutatóba és ezt jó néven is vettem. De hiányzott a kardhal, így a víz alatti részek el is tűntek, és a struccal sem lehetett száguldozni, mint a régi trilógiában. Úgy láttam viszont, hogy a víz alatti részeket viszont most visszahozták a Freeze-ben.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1996 üzenetére
Én most játszom a Returns-t 3DS-en (már végigvittem a sztorit, most már csak maxolom kifelé). Ez miben változott ahhoz képest? Úgy értem, a HD felbontást leszámítva.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #1932 üzenetére
Emelkedik a Nintendo részvény értéke. Bár előtte meg csökkent.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Devil198909 #1932 üzenetére
Hát ha a döglődést úgy érted, hogy mindenki csak olyat oszt meg egymással aminek értelme is van akkor igazad van.
Csak nézd meg a tiéd fölött lévő posztot. Egyébként a negatív hírekkel sosem volt gond, csak a nyávogással, mert attól nem változik semmi, de nehogy elkezdjük ezt elölről... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1894 üzenetére
Még én írtam korábban, de tévesnek bizonyult az értesülés. Viszont most már tényleg ideje volna egy év eleji adásnak, legkésőbb a Donkey Kong játék megjelenése előtt valamikor.
-
t256
őstag
válasz
Devil198909 #1839 üzenetére
Nekem mindhárom rész meg van Super Nintendora. Az első rész akkoriban megismételhetetlen volt. Gyönyörű grafika, kihívásokkal teli játékmenet. Emlékszem amikor legyőztem a főellenséget (King K. Rool) meg voltam lepődve, hogy mennyire könnyű volt. Aztán jön a felirat: "The End?" és utána jött az igazi csata.
A második rész már nehezebbre sikerült, de végigvittem. A harmadikat már nem, de lehet délután leülök vele játszani.A Wii-re kiadott DKC Returns jó mert megint lehet irányítani Donkey Kongot, de ahogy írod ez már nem olyan.
Jó, hogy visszatértek a Sidescroller stílusra, nem kellett volna az a kitérő a DK 64-el.
Az embernek tényleg felőrli az idegeit, de ha nehéz játékkal akarsz játszani szerezz be egy NES-t hozzá az első Castlevaniát és a Mega Ment. Brutálisan nehéz játék mindkettő és a mentés lehetőségét felejtsd el egy szuszra végig kell vinni.Aki azon gondolkozik, hogy eladja a Wii U-t, jól gondolja meg, később lehet bánni fogja.
Én fél év után eladtam a Dreamcast-et és most már nagyon bánom, elférne a többi konzolom mellett. Ha nem is sok, de voltak rá jó játékok. -
Csillag01
aktív tag
válasz
Devil198909 #1839 üzenetére
Igen meghirdettem ,ha eltudom adni normalis aron eladom mert jon par honapon belul a gta5 pc,ps4,xbox one,jon a titanfall,wolfeinstein stb stb csak ugye wii u egyik sem.imadom a wii ut.nagyon sajnalon ha ugy alnek anyagilag megtartanam de kell a penz a ps4be vagy veszek gamer notit.itt meg a tavaji beigert cimeket is sorra elkaszaljak.nem hiszem h talpra all a konzol.mar a nintendo se hisz benne.sztem mar masba gondolkodnak azert se foglalkoznak vele.kulfoldi forumokon olvastam h mar a nintendo is vegzett a wii uval.na es itt befejeztem a trollkodast nem rajtam mulott.ps4 forumba atnyergelek lassan.mindenkinek csa
Respect
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #1833 üzenetére
A helyesírásodra teszek magasról, a szavaidat kellene megválogatnod. Tudod, a kultúráltan annyit tesz, hogy nem tűzöd tele a mondataidat a nem oda illő jelzőkkel meg kötőszavakkal...
Mister_Tökéletes
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Devil198909 #1837 üzenetére
Ne sirjunk.100 ezerert mit vartal,jatek hegyeket?1 evbe kijon 10 aaa cim oszt jolvan az.minek vettel vii u-t?ki kenyszeritett?nem kotelezo megvenni.elkell adni 60ert hatha kell vmi hulyenek.(en mar megtettem ma)
Beszeljunk inkabb pozitiv dolgokrol,bar az nehez lessz mert olyan nem nagyon van.habar a meg megsem jel3nt donkey kongrol.....fuu biztos jolessz -
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #1830 üzenetére
Kultúráltabban nem lehetne?
Moderáld magad mielőtt más teszi meg...
Nem fényes a helyzet. Ez van. Évente megjósolják a Nintendo halálát úgy a kilencvenes évek óta, egyszer sem jött be. Ha a gép a konkurensekhez képest el is bukott, mindig volt valami az N konzolokban, amik miatt mégis el kelt belőlük pártíz millió. Megannyi exkluzív cím. Tényleges third party támogatás, mint ismeretes, az N64 óta nem létező fogalom. Most se lesz másképp. De most is meg lesz az az exkluzív felhozatal, amiért sokan ki fogják jelenteni, hogy igen, megérte megvenni a gépet.
A kurva amúgy rövid u-val írandó.
-
mirci18
addikt
válasz
Devil198909 #1824 üzenetére
Nem kell túlmagyarázni.
Van játék a gépre?
Nincs.
Miért mert kevés gépet vesznek meg?
Miért vesznek kevés gépet?
Mert nincs rá játék.
Ezért kéne egy jó leárazás.
Annó a gamecube-nál volt leárazás és működött 50%-os.
Higgyetek nekem lehet itt védeni a Nintendot amíg nem lessz olcsóbb addig bukás lessz eme konzol.
Csődbe nem mennek de ez a sokadik lépés az úton felé. -
g@bo
nagyúr
válasz
Devil198909 #1824 üzenetére
én a megjelenés után vettem wii u t, azaz 1 éve kari után. itt eladtam rá pár hónapra, mert nem volt rá szinte semmi. most kb ugyanaz a helyzet. najó, picit jobb....
a nintendo számitása meg úgy nem jött be, hogy előbb eladunk 120 millió gépet, majd mindenki vár 2-3 évet, mire az eladási adatok után a fejlesztők megmoccannak.
animal crossing, mario kart, és számomra pár kedves cim miatt simán beruháznék egyre újra, de kivárok.
addig itt a sima wii, kiváló kis gép. -
A.tessz
senior tag
válasz
Devil198909 #1819 üzenetére
Az igazság az, ha megnézitek ps 4 re és xbox one ra sincs játék, és ott se megy a siránkozás folyamatosan, pedig mehetne. A másik kicsit többről van szó mint csak a nintendo hibájáról, mivel ha megnézitek ps3 ra és xbox 360 ra is szépen jönnek a címek, pedig azokat a játékokat nem kell visszabutítatni! Nekem az egész inkább úgy tünik mintha tudatosan gyengítenék a nintendot, van kinn több mint 5 millió gép, lehetne rá játékot gyártani. Olyan mintha nem árné meg egyátalán nintendoval üzletelni, vagy pedig szándékosan gyengítik a céget, szerintem ezért fognak stratégiát változtatni, nem a géppel van a baj hanem az egész üzleti stratégiával.
A másik szerintem egyáltalán nincs gond az idei játékokkal, elég jó kis programok jönnek nintendora!
Dr.F.E.R.I: egyetértek, itt van például a castlestorm, nemrég szereztem meg, egész jó kis cím, Szó se esett róla a forumon, Egyébként simán lehetne egymás ellen is tolni poénból!
A másik konkrétan már nem is esik szó játékról a fórumon!
-
g@bo
nagyúr
válasz
Devil198909 #1819 üzenetére
én azért a wii helyett veszek egy wii u-t, ha már elkezd döglődni a cucc és kiszórják...
és tényleg röhej, hogy egy 80 ropis gépre gyakorlatilag alig jön játék (én a megjelenésekor 95 ropiért vettem) -
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #1808 üzenetére
Anno annyit hangoztatták a GamePad kihasználását meg amúgy is érkezik a játék gyengébb hardverekre, szóval tényleg az lenne a legfurcsább, ha tényleg lelőnék... mondjuk ez történt a Colonial Marines-szal is, de azért ugye nem olyan kár.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Devil198909 #1811 üzenetére
Vagy csak egyszerű reklámfogás...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1808 üzenetére
Ez nem hír, hanem pletyka, tegnap olvastam én is külföldi oldalakon. Megerősítve nincs, én személy szerint furcsállanám, ha az UBI lelőné a játékot így közel a célegyeneshez.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Devil198909 #1799 üzenetére
Na, most a kedvedért kipróbáltam a Super Mario 3D World-el és úgy néz ki, hogy ha csak a Pro controllerrel játszol és olyan pályára akarsz belépni ahova kell a touch pad akkor figyelmeztet a játék, hogy válts át a másik kontrollerre. Ez elég jó kis megoldás (mivel relatíve kevés ilyen pálya van), azt hittem macerásabb ettől a dolog. Tudom ajánlani amúgy a Pro controllert, tényleg ahogy írtam, könnyű, szép és hihetetlen aksi ideje van. Nekünk kb. karácsony óta megvan és azt hiszem 1x töltöttük azóta (ezzel szemben a Wii U controller állandóan a töltő dockon van mikor nem használjuk, így igazából annál sem zavaró az akkuidő). Ha 2-en akartok játszani egy masinán, vagy csak nem szeretnél minden játékhoz a nagy kontrollert használni remek befektetés.
Pl. Tekken-hez is biztosan sokkal kényelmesebb lenne.
Az online-tól pedig ne félts, lassan 4 éve Street Fighter 4-ezek, meg van még hozzá pár év Tekken tapasztalat, nem lesz ott gond. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1795 üzenetére
Na ez már tényleg nehéz ügy, csak a playasia.com kínálatában láttam, de ott sincs készleten. Meglepő tényleg, mennyire nem foglalkozik ezzel senki.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1793 üzenetére
Amazonon látok egy ilyen szerkezetet, de ebben nem csak a padot lehet tölteni, hanem a többi irányítót is.
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1790 üzenetére
Egész jókat mondanak róla. Persze aki PS3 vagy X360 kontrollerhez szokott, annak fura lehet elsőre. Nekem még nincs, de majd szerintem beszerzek egyet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1784 üzenetére
Részben ezért akarok majd én is fehéret.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Devil198909 #1781 üzenetére
Ennyi erővel a feketét is lehet takarítani, szóval nem értem hol a probléma.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Devil198909 #1778 üzenetére
a fehér gép kontrollere meg sárgul, a gumirozott bot meg retkesedik...
-
válasz
Devil198909 #1767 üzenetére
En amikor el akartam adni a basic em (gari nélküli UK dugós verzió szinten hibátlan) +1 játékkal (new super mario bros u) 55.000 -ert kínáltam illetve ráírtam egy gyerekre itt aprón aki keresett, hogy érdekli e és azt monda igen egyből. Csak ugye a nintendo közbeszólt mert en deluxe ra cseréltem volna, csak akkor meg nem tudtam, hogy az accountom is buktam volna a géppel aztán ráhagytam inkább, azóta is egy 32 GB os usb van benne inkább ettől lett deluxe. De ha ennyire kényes a lakk fekete akkor lehet nem is baj...bar ki tudja.
Illetve vettem hozza egy pro kontrollert + wii u remote plus boundle -t szinten használtan.
Super mario 3D world tol mennyiért válnál meg ha megválnál? jöhet privátban is -
Zigur
senior tag
válasz
Devil198909 #1769 üzenetére
Nem hiszem. A 4K mánia leginkább a grafikamániás hülye gyerekek nedves álma, egyrészt totál értelmetlen mert a szokásos méretű TV-ken a szokásos max 3-4 méteres távolságról tökmindegy hogy 1080 vagy 4K a felbontás. Másrészt legyártani egy játékot erre a felbontásra még több grafikust igényelne, azaz a játék is drágább lenne.
Az MS és a Sony hozzáállása tűnik használható koncepciónak, egy olcsó de 1080p képes hardverrel teljesen le lehet fedni az igényeket, felesleges a drága hardver a konzolba ma már - lehet a Nintedo is belátja, hogyha akarnak 3rd party fejlesztőket és AAA címeket a konzoljaikon, akkor nekik is hasonló paraméterű hardver kell felmutatni, nem fognak a külső fejlesztők külön engine-t és textúrákat legyártani csak külön a Wii U számára. -
tuki2200
senior tag
válasz
Devil198909 #1767 üzenetére
En a deluxe-ot +sensor bar, 4 wii mote (2 plussos), nintendo land, zombie u, super mario bros. u-t tettem fel tavaly nyaron azthiszem 75-re..60-65-ert akartak elvinni..sajnaltam odaadni..azota rajottem a bongeszo rejtett kepessegeire (ipad emulalas) dlna filmezes stb. es nagyon megszerettem egyaltalan nem bantam meg h megtartottam, most keszulok beszerezni a 3D world-ot..
-
válasz
Devil198909 #1761 üzenetére
Na jo csak azert mert eladod a wii t es hiaba veszel ps4 et alig van ra jatek. Neztem mik jelennek meg ra 2014 ben es van kb 5 cim ami erdekel. Arrol nem is beszelve mennyibe kerul egy nextgen jatek a wii u hoz kepest. Mennyiert valnal meg tole egyebkent, persze csak ha publikus.
-
válasz
Devil198909 #1759 üzenetére
Es mit akarsz venni helyette? Vagy pc only lesz ?
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1753 üzenetére
Köszi, na akkor begyűjtök 4 fairy-t és nekiesek
-
t256
őstag
válasz
Devil198909 #1745 üzenetére
48 óra 51 perc?
Az kiadós! Én a Final Fantasy VII-tel játszom. Most tartok 50 óránál, de minden mellék küldetést megcsinálok.
Ha a 3D World-ben is ennyi óra van, akkor már csak azért érdemes venni egy Wii U-t.
Nekem egy-két év, amíg végigjátszom minden GC, WII, MD és PSX játékot ami érdekel, utána biztos veszek egy U-t. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #1741 üzenetére
Nem, a mozgásérzékelés adta el a Wiit. A hardcore réteg csak később kapta meg a maga adagját, plusz az összesítésben látszik, hogy a tulajok Super Mario-ra, MarioKart-ra és SuperSmash-ra vágynak.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Devil198909 #1737 üzenetére
azért a wii u teljesitménye se fényes, cpu erőre gondolok, már azon egy ideje csámcsogtam ám.
egyszerűen nem hozott akkora áttörést, mint régen a wii.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Devil198909 #1737 üzenetére
Nem értem miért téma ez egyáltalán, relatíve új a konzol (kicsit több mint egy éve jelent meg), persze, hogy még nincs játékáradat. Cserébe ott van a backwards compatibility amellyel semelyik másik next-gen (vagy mostmár inkább current-gen) konzol nem rendelkezik. Ha az embereknek nem tetszik a kínálat lehet menni körülnézni a PS4 és XBone felhozatalban, ott se rózsás a helyzet. Fölösleges állandóan azon görcsölni, hogy a Nintendo üzleti stratégia így, meg a játékok úgy, emberek friss masináról beszélünk. Anno a PS3-nál is az első Uncharted 1 évvel a gép megjelenése után jött, Killzone 2 és InFamous kb. 2 évvel a megjelenés után, a többi húzócím meg csak még később. Türelem.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Devil198909 #1725 üzenetére
maga a csoda....
részemről veszek egy wii u-t a wii mellé, ha kicsit olcsósodik.. másik két konzol nem izgat.
-
90Quiet
tag
válasz
Devil198909 #1716 üzenetére
Szerintem sem a gép sem a játékok árával nincs igazán baj, lévén a Wii U messze a legolcsóbban kapható az aktuál generációban. Sőt, a játékok árai (tekintve hogy 15-20 évvel ezelőtt is ugyan ennyibe kerültek a teljes árú játékok dollárban amerikai piacon) nem is követik az inflációt és a fizetések emelkedését. Fajlagosan ma sokkal olcsóbban játszunk, mint évekkel ezelőtt.
Az már más kérdés hogy magyar fizetéshez így is "sokba" kerül a játék, de ezért én nem a nintendo-t okolnám. -
Csillag01
aktív tag
válasz
Devil198909 #1716 üzenetére
Ja sztem is draga a gep.en amikor vettem a vii u-t,az xbox360,ps3 50 ezer koruli aron adtak.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #1706 üzenetére
A gép ára szerintem még oké, ami sok, az a játékok ára.
Egy 25%os csökkentést már teljesen alofadhatónak gondolok.
"Mindenki úgy beszel itt mintha nintendo részvényes lenne. "
Már csak ezért is vennék EGY Nintendo részvényt. És mondogatnám, hogy nekem VAN részvényem, a pénzemmel játszanak.
-
t256
őstag
válasz
Devil198909 #1707 üzenetére
Majd a Nintendo eldönti, hogy erőltetik-e még a U-t vagy abbahagyják és csinálnak valami újat.
Amit írtál, abban van logika. Ami bejön a 3DS-ből azt miért fektetnék be a Wii U-ba, hogy elbukják?
Ráadásul 3DS-re már sok "must-have" játék van. Azokból is jön pénz.Egyébként 3DS-ből a 2011-es megjelenés óta eladtak 34.98 millió darabot. Wii U-ból 2012 óta 4.3 milliót.
Valóban bukó. A nemrég megjelent PS4 már most 4 milliónál jár! -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1706 üzenetére
Az az 50-60e inkább 40-50e (40e a sima, 50e az XL), de ha azt nézed, hogy egy legszutykabb telefont sem kapsz már meg ennyiért, más drága modellek meg már laptop-árban vannak, szerintem egyáltalán nem drága.
Annál inkább a játékok, főleg a digitális kópiák ára miatt orrolok nagyon a Nintendóra. A Pokémon X-et akarom majd letölteni, de 40Ł-ot egyszerűen nincs szívem elverni rá, főleg hogy a forint is nagyon gyengélkedik és a font amúgy is erős egy ideje. Közel 15ezret nem vagyok érte hajlandó leperkálni úgy, hogy a legyártott-leszállított-raktározott fizikai példányok 11e környékén mozognak. A digitális változatok reális ára az volna, ha lefeleznék, de legalábbis a fizikaiak árszintjére vinnék le, hiszen az összes költségük csak annyi, hogy feldobják egy szerverre a másik száz játékuk mellé. Remélem, Iwata "új" üzletstratégiája ezzel is kezd majd valamit.
-
t256
őstag
válasz
Devil198909 #1695 üzenetére
Hasonlóképpen vagyok én is. Amikor eldöntöttem, hogy a meglévő retro konzoljaim mellé veszek egy újabb generációsat akkor nézegettem a játékokat X360-ra, PS3-ra, GC-re és Wii-re.
A GC és a Wii játékok nagyon tetszettek, ellenben a másik két konzol egy kaptafára készült játékaival.Igaz én NES-en és SNES-en nőttem fel.
Nagyon sokáig volt PS1-em is.
-
mirci18
addikt
válasz
Devil198909 #1689 üzenetére
Tudomásul kell venni van az a réteg aki a filmes grafikát részesíti előnyben nem a játékélményt.
Ezeket a Nintendo nem tudja megfogni.Az meg egy dolog hogy egynémely ember a számítógép specifikációját emlegeti,
De le kell szögeznem ezt egy igazi konzolos nem teszi mert azokat nem érdekli hány mb ram van benne hanem csak az hogy jó játékok vannak e rá. -
boost
veterán
válasz
Devil198909 #1689 üzenetére
"valamire való játèk lesz rájuk"
Azért ez így erős sarkítás, ami fanboyságra utal.
Sok jó játék volt PS3ra, és XBO-ra is. Az utolsó évben is, de minden évben jött ki 1-2 emlékezetes cucc. Igaz, hogy PS4re meg, XBOra még nem, de WiiU-ra se igen. (Nem olyan, amire idén emlékszünk, hanem amire 5-15 év múlva is, pl Mario Galaxy) Talán most a 3DW Mario, de ezt is majd az idő dönti el.
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1686 üzenetére
Megtárgyaltuk már annyiszor a témát, hadd ne kelljen már itt is arról beszélni és olvasni, hogy milyen szar is a helyzet.
-
humi1
tag
válasz
Devil198909 #1664 üzenetére
A videó nekem is tetszik. Szép látványos!
Csak annyi ilyen szép és látványos bemutatót láttam már és mi lett a játékból!
Persze én is nintendo b.zi bagyok és alig várom! -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1660 üzenetére
Nem tudom, milyen gameplay-ről beszélsz, én csak egyetlen képről tudok a Wii U verziót illetően, azt is úgy szivárogtatta ki valaki nemrég a stúdiótól. Csak ebből gondolom azt, hogy még elég korai szakaszban lehet a portja, így nem nagyon lehet még megmutatni a legközelebbi direct-ben. Talán említés szinten lesz róla valami és a Watchdogs-ról, gameplay-t szerintem most még nem fognak tudni mutatni róla.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1658 üzenetére
Nem hinném. Új év, új fonalat is fel kell venniük az eddigiek mellé. Legalább három AAA címük van, amiről nem beszéltek egész évben és még ki tudja, mennyi lehet. Donkey, Smash, Kart, Bayo2 mellé most már biztosan fel fognak valamit sorakoztatni, lenne is miből.
A hírt egyébként pár percre rá le is vették a forrásoldalról (wiiudaily), de ezek néha csinálnak ilyet. Nem tudom az okát, de egy-két nap elteltével visszarakják ilyenkor. Legutóbb egy MH4-gyel kapcsolatos hírnél emlékszem ilyenre.
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1623 üzenetére
Sajna erről nincs semmi konkrét infó. Annyit lehet tudni, hogy a gép képes GC címek futtatására, mert hackereknek már sikerült ezt a részt valahogy elérni. De hivatalosan még semmi. Még N64 címek sincsenek az eShopb-ban
-
elnokur77
csendes tag
válasz
Devil198909 #1596 üzenetére
Én is új vagyok ezen a Nintendo platformon. Teljesen megértem, amiről írsz, de nem teljesen értek egyet. Úgy érzem, ez a cég főként azokat célozza meg, akik csupán szórakozásból játszanak, alkalmanként. Nem a függőket, mint ami én is voltam régebben. Ettől függetlenül, ez alatt a kemény 2 hét alatt már találkoztam olyan játékokkal, amiért azt mondom, hogy wii u jó cucc. Megtalálja benne a családom szinte minden tagja a szórakozást, a kis gyerekeimtől a feleségemen át, még én is. Nem azt mondom, hogy nem örülnék, ha lenne rá egy World of Tanks, vagy egy jó szimulátor. De ezt el kell fogadnunk, hogy a N célja, és filozófiája nem ez.
De egyet mondok, és tudsz dönteni. Menj fel szépen az eshopra, rántsd le a Resident Evil és a Zombi U demóját. Én ezt a témát nem szeretem, mert nem szórakoztat, de kipróbáltam mindkettőt, és beszarás jók!!! -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1596 üzenetére
Éppen a napokban tettem azt a megállapítást, hogy sokszor már nem is annyira a nagy kiadók, hanem inkább a kisebb stúdiók produkálják azokat a játékokat, amik le tudnák kötni a figyelmem. Az egyik játék, amit már a Kickstarter-en megelőlegeztem, az Armikrog, ezt nyárra tervezik megjelentetni. Egy másik kisebb csapat dolgozik a Fast Racing Neo játékon, ez egy F-Zero jellegű futurisztikus versenyjáték. Az elődjével, a Fast Racing League-gel nem játszottam, de már az is jól nézett ki, pedig csak 40MB körüli volt a fájlmérete a Wii eshop korlátai miatt. Ennél az új résznél már semmi ilyen megkötés nem lesz Wii U-n, a készítők gyönyörű grafikát ígérnek. Egy harmadik játék, a Festival of Magic egy norvég kezdeményezés, ennek egy részét újfent a Kickstarter-ről finanszírozták volna, de nem volt sikeres az év végi akció, azt lefújták és majd február környékén indítják újra. Nem tűnik rossznak, egy aranyos kis RPG fog belőle kerekedni, ha majd összejön.
Egyébként meg attól, hogy a mammut kiadók nem látnak a platformban fantáziát, az nem jelenti azt, hogy nem is lesz a gépre fejlesztve, a N egyszerűen leszerződik valamelyik stúdióval és egy 2nd party jellegű játékot fog megjelentetni. Ezek közül meg amit nagyon várok, az a Monolith játéka, az 'X' fedőnevű projekt, talán 2014 vége felé megérkezik majd. A Platinum sem egy nagy stúdió, de a játékai színvonalasak, ők még a Bayonetta 2-vel adósak idénre. A fősodratú N játékokért már annyira nem lelkesedem (Mario, Zelda, Donkey), de lesz azért miből csemegézni idén. Egyéb nagyobb multis címek is meg fognak mostanában jelenni, Project Cars és Watchdogs lesznek Wii U-n is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1588 üzenetére
Más az itteni törzsközönség, a túlélő-horror nem illik bele a N profiljába. A PS4-et is hiába veszed meg, ezek a játékok mire megjelennek, addigra a Wii U is megkapja az idénre ígért címei nagy részét.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Ha itt is akkora differencia lesz a ledemózott gameplay meg a végleges termék között, mint a Colonial Marines esetén, akkor kösz de nem.
Egyébként nem csak a Nintendo hibája, ha a kiadók nem látnak profitot a Wii U-ban. Wii-ből elkelt 100 millió, mégse jelent meg minden third-party
szemétstuff, mert ott sem sikerült robbantani, hiába voltak a fejlesztési költségek alacsonyak. -
t256
őstag
válasz
Ha jobban bejönnek az ilyen jellegű játékok, akkor tényleg jobb választás lett volna egy PS4 vagy Xbox One.
Azért jól gondold át, hogy eladod-e. Hiszen csak most vetted nem kevés pénzért és biztos, hogy buknál rajta 10-20000 Forintot.Wii U-ra megjelent a Resident Evil Revelations. Youtube-on keress rá, hátha bejön.
-
ldave
félisten
válasz
Nagyjából tiszta a kép a múlt és a jelen alapján, hogy a közeljövőben mely játékok jönnek Wii U-ra. Ha ez neked kevés, akkor tényleg jobban jársz ha más platform után is nézel, akár a Wii U mellé, akár helyette.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #1540 üzenetére
Más a felszereltsége is a két változatnak. A kiegészítők és a 10%-os digitális kedvezmény többé-kevésbé kompenzálja azt a 10e forintos árkülönbözetet, szerintem teljesen rendben van így. Más kérdés, hogy nekem ezek az extrák nem nagyon hiányoznának, de legalább lehet választani.
-
idegen lény
addikt
válasz
Devil198909 #1540 üzenetére
Kérdezd meg Iwatát, hogy mit szólna hozzá!
-
idegen lény
addikt
válasz
Devil198909 #1472 üzenetére
"Ugyanis képzeljétek el az is előfordult hogy egy emberke megvette a New Super Mario Bros U-t a Wii gépére ugyanis azt sem tudta hogy megjelent az új Wii U!Ezt egy oldalon írta a srác!"
Aha, és az ára egy picit sem volt gyanús neki.
Úgy tudom sajnálni ezeket a milliomos csemetéket!
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Devil198909 #1487 üzenetére
Frame droppok engem is zavarnának, de ha ps3-mat vagy boxot veszek akkor ugyanúgy ott is fellelhető lenne kismillió játékban.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #1474 üzenetére
De igazuk van azoknak, akik eladják a gépet, mert nincs rá játék. Azért egy Pikmin, egy W101, egy Zelda, egy Mario mind, még mindig rétegjáték a nem gyerek közönségnél. Ezért lesz is réteggép a N, ha csak N cuccokat adnak ki rá. Szóval az éremnek két oldala van. Drukkolok nekik, pl a 3DS nagyon megy, meg a DS is nagyon ment.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #1472 üzenetére
Ebben mind teljesen igazad van, abban nem adok igazat, hogy ha picit szebb a GTA5, akkor direkt azért vesznekkonzolt a már konzoltulajok. Splinter Cell is a legszebb WiiU-n, és világszinten mégis csak 5ezer fogyott a WiiU verzióból. A többi platformon ennek a sokszorosa. 5ezer az meg komoly veszteséget jelent, nem hogy nyereséget, akkor is, ha csak azt nézzük, hogy a kódbázis nagyrésze, és a textúrák azonosak.
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #1470 üzenetére
Amit te említesz, hogy beállítani egy kis to"kével, hogy az 5 évig fejlesztett, és finomított játékot egy harmadik platformra is kiadják... Az nem egy aktatáska pénz lett volna, hanem legalább 2-3 saját Nintendo játék ára, mivel eladott gép szinte nincs, ezért a fejlesztés és a várható haszon nagyrészét kifizethette volna a N. Nem hiszem, hogy aki eddig nem vett WiiU-t, mert PS és XBox fan, az most venne WiiU-t, mert jön rá a GTA, miközben az futhatna a saját gépén is. Az iFruit cucc meg semmirevaló, szemfényvesztés, nem a játék közvetlen része. Mivel ha tényleg így lenne, ahogy mondod, akkor a GTA játszás után meignt nem nagyon lenne mivel játszani, mert EA már nem ad ki WiiU-ra játékot, és az egyetlen komoly cég az Ubisoft is fontolgatja, hogy csökkenteni fogja a WiiU kiadásokat, mivel aki Nintendo fan, az nem nagyon vesz ilyen játékokat.
Másik, hogy a Nintendo nemrég jött rá, hogy WiiU startjakor alkalmazott "mi kiszolgálunk mindenkit" nagy bukó volt, neki nem a HC fanokat kell kiszolgálni, hanem a gyerekbarát, elso" konzolom címet elhalászni. Àt is pozicionálják ide, és ide nem fér bele egy GTA5, vagy egy BF4 szerintem.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Devil198909 #1462 üzenetére
Rockstar címek sosem voltak Nintendo -n és nagy valószínűséggel soha nem is lesznek. Elég nagy meglepetés lenne anyucinak/apucinak ha arra jönnének haza, hogy a 6 éves kisfiúk épp páncélököllel robbantja cafatokat az embereket a plázában GTA-zás közben a frissen beszerzett "családbarát" konzolon.
Persze, elsősorban ugye a szülő felelőssége lenne megakadályozni az ilyen helyzeteket, de amilyen trehány, nem törődöm szülők vannak, játszótérre menés helyett inkább beültetik a gyereket a TV elé, had nézze a sok baromságot meg játsszon amit akar, az neki is sokkal kényelmesebb... Lényeg a lényeg, ilyesmiből volt már balhé, nem hiszem, hogy a Nintendo-nak még az hiányozna, hogy pert kapjanak a nyakukba mert amerikában egy elmebeteg tinédzser megölte a szomszédságot, ilyenkor pedig tudjuk, hogy egyből a videojáték a hibás, sosem a neveltetés vagy a hibás bánásmód (egy érzelmileg instabil, beteg gyereknek igenis pszichológus kell, nem pedig, hogy majd bezárjuk a szobába és megnyugszik). Kényes téma ez, nem hiszem, hogy nagyon érdemes lenne forszírozni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #1462 üzenetére
Nem egy játék volt már, ahol a Nintendonak terítenie kellett volna a lóvét, nem a GTA V az első és sajnos nem is az utolsó...
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1376 üzenetére
Aha, ldave82 a Nintendo Network ID-m.
-
Zigur
senior tag
válasz
Devil198909 #1257 üzenetére
Amikor feltölt az ember egy videót a Youtube-ra, be lehet pipálni hogy mobil eszközön is lehessen nézni. A videó feltöltője nem engedélyezte, csak flashplayerrel lehetne lejátszani. Sok mindent nem tudsz csinálni.
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1257 üzenetére
Dobj egy linket egy videóhoz, amit nem tudsz megnézni, megsasolom nálam megy-e.
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1253 üzenetére
Böngészöből szerintem jobban megy a youtube, mint az gyári alkalmaázsból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Jövedelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest