- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2232 üzenetére
Persze ez így van ahogy leírjátok attól hogy németül van hátul a borítója attól még semmivel sem rosszabb!Ez csak az eladásnál számít mert például ilyet az 576-ba be sem számítanak másik játékba!Sőt sok embernek sem lehet eladni én ezt tapasztaltam!Engem ami igazából felbosszant az az hogy direkt rákérdezek erre privátban és azt írja hogy persze angol a borítója meg minden!Engem csak ez zavar!Viszont úgy tűnik hogy az ügy rendeződik!Ha nem megy a Minusz!
-
Devil198909
tag
Sziasztok!Csak az ügyben írok nektek hogy Szemikee nevű felhasználóval volt egy bizniszem!Most árul fenn egy Wii U-s pakkot 140 ezer forintért!Amikor még én írtam neki akkor még 150 ezer forintért árulta de mivel vettem tőle a pakkból egy játékot így levette az árát 140 ezer forintra!Na már most pont ezzel a megvett játékkal kapcsolatban írok nektek!Ez pedig a New Super Mario Bros U volt!Láttam hogy a hírdetésében fenn van mint bontatlan játék és ha valaki korrekt árat ad neki egy játékra akkor megbontja a pakkot!Írtam is neki hogy érdekelne ez a bontatlan New Super Mario Bros U játék amennyiben angol borítós és ajánlottam neki elöször 8 ezer forintot érte!Erre visszaírt hogy angol borítós de még át gondolja!Utánna írtam neki hogy rendben legyen 9 ezer forint csak adja el nekem!Na erre már azt írta hogy rendben akkor találkozzunk az oktogonnál ő kocsival jön én meg a 4-es villamossal mentem oda!Na már most ez az én hülyeségem is volt de az oktogon elég forgalmas rész és éppen csak félreállt a kocsival odaadtam neki a 9 ezret ő meg gyorsan odaadta a játékot persze úgy hogy csak az elején lévő kép látszott és el is hajtott!Utánna rögtön megnéztem a játék hátulját és persze hogy német borítós volt!Ez már kb 2 hete volt elöször nem is foglalkoztam vele mert végülis a játék bontatlan volt semmi hibája!Csak direkt megkérdezem tőle privátban hogy angol borítós-e meg minden és azt írja hogy az persze meg hogy még ki sincs bontva!Én meg birka persze teljes mértékben megbíztam benne mikor átvettem meg sem néztem mert végülis végig teljesen korrekt volt az emberke még ő hívott hogy éppen merre jár meg hogy mikor ér a találka helyre!Erre utánna meg tessék ez történik!A problémám csak az hogy nekem ez a játék így német boritósan megvolt és alig bírtam eladni pont ez miatt és meg akartam szerezni angol borítósan!Ennél jóval olcsobban is hozzá tudtam volna jutni egy német borítós példányhoz!Na mindegy nem értem hogy miért volt ez jó neki hogy átkurta a fejemet!A tanuló pénzt megfizettem és már senkiben nem fogok megbízni mert nem lehet!Csak azért írtam ezt le nehogy valaki más is így megszívja!
-
Devil198909
tag
válasz
Alba Game #2217 üzenetére
Igen megmondom őszintén hogy nekem is furcsa volt egy kicsit a történet mert megegyeztünk meg minden viszont úgy a postát erőltette!Erre írtam neki hogy mindenféleképp személyesen szeretném megejteni az üzletet hogy meg tudjuk nézni és ki tudjuk próbálni egymás gépét mert ez így korrekt!Erre mikor írtam neki hogy lenne akkor egy ismerősöm aki levinne kocsival azonnal visszaírt hogy ez neki nem jó mert nem éri meg neki meg ilyen gagyi dumákkal jött!Szóval gyanús nekem is mindegy megúsztam az a lényeg!
-
Devil198909
tag
Igen erre magam is rájöttem hogy túl jól akart volna járni!Gondolj bele ő adta volna a Limited Zelda 3DS-t a Zelda letöltött meg a 3D Land letöltött játékkal amit itt fenn 44000 forintért árul!Tőlem meg elvárta volna hogy adjam oda érte a Wii U-t 3 fizikai játékkal amiknek darabját mind 13000 forintért vásároltam üzletben!Hát ha a csere után külön eladja a Wii U-t ennyit azért is kapott volna pláne hogy garanciás!Utánna meg még a játékokat eladogatta volna itt fenn mit tudom 9000 forintért darabját mivel ilyen címekről beszélünk hogy az új donkey kong country tropical freez,super mario 3d world,new super mario bros u!Azért ennyire ne akarjon már jó üzletet kötni!
-
Devil198909
tag
Hát ha lenne hírtelen ennyi kápém akkor át is venném!Viszont az a helyzet hogy mire eladom szerintem a Wii U-t addigra ő eladja mert mondta hogy ő nem vár!Ennyi készpénzem a Wii U eladása nélkül pedig csak következő fizumkor lesz!Úgyhogy szerintem hagyom az egészet a fenébe!
-
Devil198909
tag
Na úgy néz ki hogy tárgytalan az üzlet mert azt mondja hogy neki így nem éri meg a csere hogy simán odaadom neki a Wii U-t!Írtam neki vissza hogy rendben mivel ő is két ismertebb játékkal adja adok neki a Wii U mellé egy Batman Arkham City-t meg egy Black Ops2-t!Viszont írt hogy neki ez így még mindig nem jó mert ezekkel a játékokkal még ő sem játszana egy percet sem magyarul nem érnek semmit!Meg azt írta még hogy csak úgy menne bele az üzletbe ha odaadnám mellé a 3 erős Nintendo-s címet!Erre írtam neki hogy rendben akkor tárgytalan!Hát barátaim hogy valaki ennyire hülye legyen mit akar azért a 3DS-ért egy PlayStation 4-et?
-
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR #2181 üzenetére
Hát eredetileg azt akarta hogy adjam oda még a Wii U mellett nem is a két top játékot hanem hármat a New Super Mario Bros U-t a Super Mario 3D World-öt meg a Donkey Kong Country Tropical Freez-t!De hát írtam neki hogy az nekem nem lenne valami jó biznisz!Így hát kiegyezett abban hogy a gépet elcseréljük simán ő odaadja a gépet játékokkal mindennel együtt én meg csak a gépet!Szerintem még így is jól jár!Viszont természetesen mindenféleképp személyesen szeretném megejteni a cserét mert ott én is ki tudom próbálni meg nézni a gépet és ő is!Ez így korrekt!Van egy haverom aki úgy néz ki hogy ledob engem kocsival ha nem akkor nem tudom hogy lesz akkor szerintem nem fog összejönni mert én látatlanba biztos nem postázom el a gépemet mert ha utánna azzal meg valami gáz van akkor jól megszívtam!Tehát magyarul csak a személyes cserében vagyok benne!
-
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR #2179 üzenetére
A Wii U Basick Pack-em ami idén augusztusig garanciás cserélném el egy Limited Zelda Link Between worlds 3DS Xl-ért amin van egy letöltött Mario 3D Land meg ugye a Zelda meg nyolc hónap garancia,doboz,töltő meg minden van hozzá!
-
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR #2177 üzenetére
Nyugalom!Ha összejön a sráccal a bizniszem már pedig úgy néz ki hogy összefog mert megfelelt neki a feltétel!Akkor ezt a két játékot amik angol borítósak fel sem adom hírdetésbe hanem automatikusan írok neked!Most már csak azon gondolkozunk hogy oldjuk meg a cserét mert én budapesti vagyok ő meg salgótarjáni!A postában én ekkora értéknél már nem bízok sajnos meg aztán jó lenne személyesen ezt intézni úgy hogy mind a ketten ott vagyunk és meg tudjuk nézni és tesztelni hogy nincs semmi probléma egymás gépével!
-
Devil198909
tag
Rendben köszönöm srácok!Akkor inkább így fogok tenni hogy szétszedem szettet és sokkal jobban járok az tuti!Én is sokallottam ezt így azért a gépért!Szerintem a srác még akkor is jól járna ezek szerint ha simán csak a Wii U-t adnám oda játékok nélkül!Írok is neki hogy vagy jó így hogy simán odaadom a gépet érte vagy inkább haggyuk a fenébe!Mert szerintem azért így is jól járna!
-
Devil198909
tag
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!Van itt fenn az aprón egy eladó Limited Zelda Link Between worlds 3DS XL 44000 forintért árulja a srác!Az van neki kiírva a hírdetésbe hogy mindenféle ajánlat érdekli!Na már most írtam neki hogy nem-e érdekelné a Wii U Basick Pack-om ami teljesen patent állapotú idén augusztus végéig garanciális gép!Erre ő írta nekem hogy mit adnék még hozzá!Írtam neki hogy van hozzá öt játékom elsoroltam neki!Erre írta hogy még kérné a géphez a New Super Mario Bros U-t,a Super Mario 3D World-öt meg a Donkey Kong Country Tropical Freezt!Ahhoz a 3DS-hez lenne két ismertebb játék az árban ugyebár a letöltött Zelda meg egy letöltött Mario 3D Land meg van még hozzá nyolc hónap garancia!Hát nem tudom hogy ez a csere meg-e érné elvégre ha simán felraknám a Wii U-t ide 44000 forintért szerintem akkor is elvinnék átvenném tőle a gépet és utánna a megmaradt játékaimat még el tudnám adni jó pénzért!Írtam is neki hogy én maximum a Wii U-t adnám érte meg még két játékot a Black Ops 2-öt meg a Batman Arkham City-t persze így már nem felelt meg neki!Utánna még tett egy olyan ajánlatot is hogy adjam neki oda a 3 erős Nintendo-s címet a gépért és még fizessek neki 25 ezer forintot!Nekem ezek az ajánlatok sehogy nem tetszenek mert sokallom egy kicsit a Wii U-t odaadni érte a 3 erős játékkal!Azt meg megint sokallom hogy a 3 játék érte meg még 25 ezer forint elvégre akkor mennyibe számolja be darabját hát simán többért eladom ezeket a címeket itt fenn!Na mindegy várom a véleményeiteket!
-
Devil198909
tag
válasz
A.tessz #2161 üzenetére
Hát megmondom őszintén hogy igazad van már az 576-ba azt kellett volna tennem de hát én már csak ennyire hülye vagyok sajnos!Viszont a második próbálkozásnál a konzolvilágba már nekem is elszakadt a cérnám mert felhívom őket telefonon a srác azt mondja hogy ott profin felhelyezi nekem erre odamegyek az az egyetlen egy fóliájuk van és még az sem passzol rá!Ott benn a konzolvilágba is elmeséltem a csávónak hogy jártam a gyári szettel erre azt mondja hogy ne izguljak ez jó lesz erre tessék!Komolyan mondom ha nem velem történik ez én sem hinném el!Nem is azért a 4000 forintért vagyok mérges persze azért is egy picit hanem hogy tiszta baromnak éreztem már magam a konzolvilágban!Inkább odavágtam azt az 500 forintot az asztalra neki aztán eljöttem a francba mert azért ahhoz volt pofájuk hogy elkérjenek egy ilyen nevetséges összeget a selejt matricával való próbálkozásért!Gondolom ezt a nevetséges összeget is azért kérték el nehogy a bolt bukjon azon a selejt matricán!Hiába úgy látom hogy ma már minden a pénz körül forog az emberek a lelküket a becsületüket eljátszák csöves pár száz forintért!SZÉGYEN!
-
Devil198909
tag
Tehát magyarul engem ez a fólia érdekelt volna a kijelzőre mert vigyázni szeretnék rá!Így is eddig is csak ceruzával érintettem a kijelzőt hogy ne legyen még ujj nyom se rajta!Elmentem már két helyre szakemberekhez buktam eddig 4000 forintot és a fólia még mindig nincs a kijelzőn viszont amit kaptam az egy ceruza meg egy törlőkendő amiket lesz@rok!Köszönöm szépen!
-
Devil198909
tag
válasz
A.tessz #2158 üzenetére
Pedig ez így van nem viccelek!Itt lakom a Westend mellet és odamentem az 576-ba ott volt az első sikertelen próbálkozás!Utánna mentem a konzolvilágba ahol volt a második!Na ott már egyszerűen kiakadtam mert az hogy ez egyszer előfordul arra azt mondom hogy jól van mert gyártásnál ezeket is elhibázhatják na de kétszer is így megszívni!Az azért már durva!
-
Devil198909
tag
Üdv mindenkinek!Eddig nem írtam ezzel kapcsolatban viszont úgy érzem most már eljött az ideje mert ez valami vicc!Megvettem az 576-ba 3500 forintért a Wii U gamepad Accesori set-et ami tartalmazza a törlőkendőt egy új ceruzát és egy védő fóliát a kijelzőre de csakis a fólia miatt vettem meg!Az 576-ba mondta a srác hogy vigyem el magammal a gamepad-et és fel is helyezi ott a fóliát rá és kiderült hogy nagyobb a fólia mint maga a kijelző meg van egy darabka amit a fóliáról le kell tépni gyárilag ezt megtettük és egyszerűen undorító ahogy a fólia kinézett le is szedtük róla mert nem illeszkedett a kijelzőre!Magyarul ezzel már kidobtam az ablakon 3500 forintot mert engem a kendő meg az új ceruza nem is érdekel!Intettem egyet hogy sebaj majd megpróbálom egy másik helyen egy másik fajtát!Erre ma felhívtam a konzolvilág nevezetű üzletet és elmondtam a problémámat erre mondta a srác hogy náluk van egy ilyen hori gamepad védő fóliájuk 990-ért ami ugyan kínai viszont nagyon jó már többet is vittek és semmi panasz nem volt rá!Na mondom jól van erre elindultam vittem magammal a gamepad-et is mert mondta ő is hogy majd ott profin felhelyezi!Elkezdte felhelyezni nagyon jó volt meg minden erre mikor a fólia végét is felhelyezte volna kiderült hogy ez is hosszabb egy fél miliméterrel!Viszont több fólia nem volt náluk csak ez az egy és le kellett szedni róla ezt is és így is 500-forintot azért elkértek!Tehát magyarul eddig 4000 forintomba van a nagy semmi plusz a mászkálások az üzletekbe ide-oda!Ezt azért írom le hogy nehogy valaki így megszívja mint én!Így hát eldöntöttem hogy nagy ívben sz@rok ezekre a fóliákra mert ez valami vicc ügyebár az elpazarolt pénz miatt is meg a rengeteg idő miatt amit össze vissza mászkál az ember!Nem is tudom ha egyetlen normális ilyen fólia nincsen akkor minek gyártják ezeket?Ja tudom az emberek lehúzásáért!
-
Devil198909
tag
válasz
Alba Game #2147 üzenetére
Hát igen nagyon úgy látom hogy majd külföldről kell valahonnan beszereznem egy ilyen tartót mert nekem ez az eredeti tetszik és nem szeretnék ilyen otthon összeeszkábáltat!Ugyanez van az e-shop feltöltőkártyákkal is mert fel szeretném tölteni az egyenlegemet mert lenne egy csomó játék amit le szeretnék tölteni például ducktales remastered,new super luigi u!Sajnos bankkártyám meg nincs hogy feltöltsem!Egyszerűen nem értem hogy idehaza ezeket miért nem forgalmazzák hogy valaki miért ennyire a saját pénzének ellensége!Mert szerintem nem én lennék az egyetlen aki vásárolna ilyen tartót a gépéhez meg ilyen e-shop feltöltőkártyát!
-
Devil198909
tag
Bocsánat egy kicsit más téma!Egyszerűen nevetséges hogy még mindig nem lehet kapni egyetlen egy üzletben sem ezt a vertical stand tartót a Wii U-hoz!Tudom nem nagy dolog mert van akit ez egyáltalán nem érdekel mert jó úgy a gépe ahogy van viszont én szeretnék vásárolni egyet!A Wii-hez ilyet alapból csomagoltak mindegy volt hogy a fehéret,a feketét,vagy a piros gépet vetted mert mindhez alapból volt!Szerényen megjegyzem ennyi pénzért amennyibe egy Basic Pack kerül ha a gamepad töltő dokkolót nem is viszont ezt a két darab összesen 2000-forintos vertical tartót azért adhatnák a géphez!De ha nem is adják akkor legalább külön is meg lehessen vásárolni!
-
Devil198909
tag
válasz
Alba Game #2075 üzenetére
Wii U-t èn a Nintendo-s játèkok miatt vásároltam engem nem is az idegesìt hogy nem jelennek meg a multiplatform cìmek!Hanem a sok kihagyott dolog pèldául a luigis mansion 2-öt erre mi a francèrt nem lehetett megcsinálni?!Pont csak a 3DS-re kellett kiadni ami amúgy is sikeres!Egyfolytában azt hallani Nintendo-tól hogy neki fekszenek a Wii U fellendìtèsènek ahhoz kèpest a legutobbi Nintendo Direkt is ami volt 40 perces abból a Wii U-ról szólt 5 perc a többi mind a 3DS-röl!A másik dolog ami idegesìt hogy most is miket hoznak a gèpre DS játèkokat könyörgöm ki akar DS játèkokkal játszani egy ilyen gèpen?!Hol vannak a Gamecube-os játèkok inkább azt kène már szerintem nyomatni!Meg megmondom a frankòt nekem Wii U elött a PS3 mellett egy Wii volt ès amikor lecserèltem egy Wii U-ra akkor nem igazán erre számìtottam!
-
Devil198909
tag
Ìme igy lehet majd DS játèkokkal játszani a Wii U gamepad-en!Nekem egyáltalán nem jön ez be!
http://wiiudaily.com/2014/03/ds-games-on-wii-u-gamepad/
-
Devil198909
tag
Az a helyzet hogy ezek nagyon jó játèkok amiket Nintendo-s frontról felsoroltál Mario,Zelda,Donkey Kong ez tèny ès való!Viszont nem hinnèm hogy ez mèg egy Nintendo fannak elèg lenne 5 èvre jò esetben amìg a gèp èletciklusa tart nem hogy egy átlagos felhasználónak aki azèrt mással is szeretne játszani!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2016 üzenetére
Persze azèrt is fogta meg Iwata is kesztyüben a deluxe gèpet amikor bemutatta!
-
Devil198909
tag
válasz
tariattila #2061 üzenetére
Bocsánat rosszul fejeztem ki magam akkor úgy mondom hogy amiröl tudtam Wii-n hogy jò játèk ès èrdekelt is bármelyik kategóriában azt vègig is játszottam!Mert azèrt valljuk be hogy sok volt a hulladèk összecsapott játèk is.
-
Devil198909
tag
válasz
tariattila #2059 üzenetére
Hát megmondom az öszintèt hogy downgradelni már nem akarok merrt ezeket a játèkokat már vègigjátszottam!
Viszont ezeknek az új rèszeinek nagyon tudnèk örülni.
Èn úgy èrzem hogy nekem a konzolos pályafutásom ezzel a gèppel vèget is èr!
-
Devil198909
tag
Hol vannak már a règi szèp Wii-s idők amikor rengeteg játèk volt ès mindenfèle kategóriából!Pèldául ott vannak a horror játèkok emlèkszem hogy imádtam Wii-n a Project Zero-t vagy ott volt a Silent Hill shattered memories mert maga a Wii hardvere hiába volt gyenge mègis imádtam ezeket a játékokat és ahhoz kèpest grafikában sem kellet szègyenkezniük!Erre ezeknek a folytatásai vagy tovább gondolt új rèszei mièrt nem èrkeznek?!
-
Devil198909
tag
Hát igen szerintem èrtelmes ember már ne is várjon semmi különöset ettöl a gèptöl!Lecsengnek a nagy Nintendo-s címek ès szerintem ennek a gèpnek körülbelül be is fejezödött naggyából a pályafutása!Ne èrtsetek fèlre nem akarom bántani a gèpet ugyanis az új donkey kong is nagyszerü lett viszont ha belegondoltok már lassan másfèl ève kinn van a gèp ès a gamepad a mai napig nincs normálisan kihasználva mert nem èrkezett istenigazából olyan játèk ami erre kèpes lenne!Szerintem a Nintendo elhamarkodta ezt a gamepad-es dolgot mert igaziból szerintem ök sem tudják mit is kezdjenek vele csak megcsinálták mert azt hittèk hogy ez majd akkora újdonság lesz hogy mindenki ezt a gèpet fogja majd venni!Ebböl a szempontból nèzve lehet tènyleg jobban jártak volna ha ezt a gamepad-es dolgot most mèg kihagyták volna ès egy picit erösebb vasat pakolnak össze mert rengeteg embernek ez a baja gèppel!A gamepad-et meg mit tudom èn az új gèphez csinálták volna amikor már talán rájöttek volna hogy mit is lehetne ebböl kihozni!Annyit mèg hozzáfüznèk hogy az új donkey kongnál ugyan van lehetösèg off screen opcióra ennek szerintem nem sok èrtelme ès ha a tv-n nyomod gamepad-el akkor az teljesen elsötètül ès csak a gombok funkcionálnak a gamepad-en!
-
Devil198909
tag
válasz
Csillag01 #2028 üzenetére
Hát ez érdekes!Én szinte végig játszottam a napokban és nem szedett le a gép semmilyen frissitést sem pedig most is fel van csatlakozva a gép a netre sőt nekem folyamatosan wifi-n keresztül!Nincs nekem beállítva az az opció sem ha a gép ki van kapcsolva leszedné és telepítené!A Donkey Kong pedig nem fagy mert napok óta azt nyúzom és a játéknak semmi baja!
-
Devil198909
tag
válasz
Alba Game #2011 üzenetére
Persze!Értem én ezt és a véleményüket is és ezt tiszteletben is tartom!Én annyit tudok mondani hogy nekem a játék nagyon tetszik és teljesen megérte a ráfordított összeget!Nekem és ez személyes véleményem hogy nekem maga a játék jobban tetszik mint a Returns szerintem ez a rész minden szempontból jobb lett de ez csak az én véleményem!Megyek is játszani vele!
-
-
Devil198909
tag
válasz
Alba Game #2003 üzenetére
Nagyon szívesen írtam az eddig tapasztaltakat a Donkey Kong-al kapcsolatban!Ha majd végigtoltam az egész játékot akkor írok majd egy részletesebbet viszont eddig csak ennyit tudok írni a játékról!Viszont már a harmadik szigettel is megvagyok és annyit mondhatok hogy ez is fergeteges!Eddig a pályákon csak a kong feliratokat szedtem össze teljesen mindenhol hogy az a bizonyos titkos pálya mindenhol megnyiljon!A puzzle darabok az extrák miatt majd megmarad a történet végigjátszása utánra!Egyébként ha az olcsó Zelda Wind Waker Hd játéknál az én hírdetésemre gondolsz akkor megmondom neked őszíntén hogy én csak azért adom el mert soha nem voltam nagy Zelda rajongó megvettem végigtoltam és ennyi!Üdv!
-
Devil198909
tag
Viszont meg kell mondanom hogy egyszerűen tényleg nem értem hogy az Eurogamer meg a Gamespot miért pontozta ennyire alul a játékot hol ott szinte mindenhol megkapta a játék 9+-os értékelést!Ha ennek a cikknek a hozzászólásait elolvassátok amit be linkelek láthatjátok akinek ténylegesen megvan a játék az tökéletesen megvan vele elégedve!Egyszerűen nagyon úgy veszem észre hogy nagyon átvették már ezt a hozzáállást hogy a Nintendo-t úgy ahogy van le kell húzni a Wc-n!Pedig be kéne látni hogy ilyen téren verhetetlenek!Ennyi!
http://www.gamekapocs.hu/hir/38844/megjelent_az_uj_donkey_kong_itt_a_launch_trailer
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1999 üzenetére
Igen a Returns-ben én is hiányoltam az állatokat!Most vagyok a Tropical Freez-ben a második sziget végén és eddig 1 pályán kellett az orrszarvún lovagolni!Tehát eddig úgy látszik hogy ebben sem van ez nagyon erőltetve!Viszont hogy több állat is lesz-e benne az majd kiderül mert még nagyon az elején vagyok a játéknak!Viszont ez a pálya ahol az orrszarvú is benne volt ez nagyon ütős lett!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1997 üzenetére
Hát a legelső változás ami nekem nagyon szembe tűnt azok a pályák hangulata!Ennek már inkább van az az igazi donkey kong country feelingje mint a Returns-nek!A másik ügyebár eleve a társak itt van Dixy kong is meg Cranky kong is akiknek megvannak a külön képességeik amivel segítenek téged a pályát könnyebben végigvinni és a cuccok összeszedését is jóval megkönnyítik!A bolt is teljesen más mint a sima Returns-ben azért itt már több a segítség is!Háromféle színű lufit lehet kapni a piros az sima plusz életet ad,a zöld az vissza tud hozni téged a szakadékból ha esetleg leesnél,a kék lufi pedig a víz alatti részeknél nagy segítség ha esetleg nem vennéd észre hogy elfogyott a levegőd mert ez visszatölti!Akkor lehet kapni még egy ilyen páncélt is ami akkor jó ha olyan pálya van ahol ilyen sínen kell a barlangi kocsiban ülni és ugrálni mert ott elég könnyű elhalálozni!Meg lehet kapni a boltban 3 féle hordót is amiben a barátaink vannak benne tehát ha a pályán elveszíted a társad akkor 3-szor vissza tudod hozni ezzel a hordóval attól függően hogy melyiknek a hordóját vetted meg tehát vagy dixy kongot vagy cranky kongot vagy diddy kongot!Akkor ha két karaktered van a pályán tehát ha van egy társad is és megfelelő mennyiségű banánt szettél össze akkor ha sok ellenség van az adott helyen van egy speciális mozdulat amitől az összes megsemmisül!Tehát azért új mozdulatokkal is bővült a játék!Engem nagyon elragadott magával a játék!Valahogy ez sokkal jobban elkapta azt a hangulatot mint a Returns legalábbis nekem!Eddig a második főellenségnél vagyok azok is élvezetesek és ötletesek van bennük kihívás!Természetesen a grafika is HD-ben gyönyörű és tűéles!
-
Devil198909
tag
Sziasztok ma délben meghozta a futár a Donkey Kong Country Tropical Freez játékomat!Eddig az első szigetet játszottam végig és a második szigetből az első pályát!Hát srácok azt kell hogy mondjam hogy rohadt élvezetes játékra sikeredett!A pályák rendkívül változatosak a zenék fenomenálisak és a víz alatti részek is élvezetesek!Egész nap játszottam vele és eddig nem sikerült mindent összeszednem a pályákon szóval lesz benne jó pár óra játékidő!A nehézség az ugyanúgy megvan mint a Returns-ben szóval aki beszerzi az kösse fel a gatyáját!A játék szerintem minden téren sokat fejlődött a Returns-hez képest!Mindenkinek csak ajánlani tudom!Teljes mértékben megéri az árát!
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1978 üzenetére
Majd ha gondoljátok írok egy pár sort a játékkal kapcsolatban mert én előrendeltem és 21.-én hozzák ki!Viszont véleményem szerint ez a 60 pont nekem enyhe túlzásnak hangzik azért még így is hogy a játékot még le sem teszteltem!
-
Devil198909
tag
hát ezt inkább nintendo 3ds direct-nek kellett volna elnevezni ugyanis a müsor 75%-a a 3ds-röl szolt!meg gameboy advance játèkok wii u-ra?könyörgöm ne röhögtessenek már!hol vannak vègre már legalább a gamecube-os letölthetö címek wii u-ra?èn nem akarok flamet inditani de ennek a direct-nek a wii u-val kapcsolatos rèsze megint egy vicc volt!dettó ugyanaz amit az elözökben is mutattak csak egy kèt plusz videó jelenettel toldották meg öket az eddig is bemutatott játèkokbol!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1943 üzenetére
Hűha!Köszi szépen ezt a videót!Nekem eddig nagyon tetszik a játék!Egyre jobban kíváncsi vagyok rá!
Csak azt a nehézséget vegyék vissza egy kicsit mert a Returns az nagyon brutális volt!
-
Devil198909
tag
Egy kis ízelítő az új Donkey Kong-ból!Bármennyire is nehéz lesz mert úgy látszik hogy a Wii-s Returns-re hajaz azért várom!Legalább lesz mivel ugra-bugrálni mire jön a Mario Kart 8!
http://www.gamekapocs.hu/hir/38687/ime_az_uj_donkey_kong_jatek_introja
-
Devil198909
tag
válasz
Mister_X #1935 üzenetére
Szerintem nem lesz itt gond!Ha a Donkey Kong Country Tropical Freez-től nem is de a Mario Kart 8-tól tuti hogy be fognak indulni a Wii U vásárlások na meg persze ott van a Super Smash Bros is aminek elég nagy rajongó tábora van!Meg jöjjenek végre a letölthető GameCube-os játékok!Meg azért 1-2 horror játékot is szeretnék már például a Fatal Frame nagy kedvencem remélem Wii U-ra is jönni fog elvégre ott a gamepad-el mit lehetne művelni tutira veszem az lenne a kamera a kezedben!Remélem nem csak álom marad!
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1933 üzenetére
Nem szeretném elkezdeni elég volt!Ugyanis körbe néztem már PS4 és Xbox One fronton is és el kell hogy mondjam srácok ott sem túl fényes a helyzet bár igaz hogy azok nemrég jelentek meg de a meglévő játékokat is lefikázták elég rendesen grafika ide vagy oda és engem speciel elkövetkezendő játékok sem nagyon érdekelnek mármint ami majd PS4-re és Xbox One-ra fognak jönni.Szóval lassan úgymond rá is döbbentem hogy talán össze is tehetem a kezem hogy Wii U-t vettem mert bár kevés játék van az tény de ezek legalább szórakoztatóak és az elkövetkezendő játékokat is nagyon várom!Például:Mario Kart 8!
-
Devil198909
tag
Hát gyerekek ez a fórum már nagyon döglődik!Egyesek kívánsága teljesült és már senki nem oszt meg rossz híreket nehogy elijesszen valakit a Wii U vásárlásától!Viszont a poén az hogy amióta ez bekövetkezett gyakorlatilag senki nem ír semmit!Ezen érdemes elgondolkozni!
-
Devil198909
tag
válasz
Goldwin #1926 üzenetére
Üdv!Ez különben egy nagyon jó ötletnek hangzik amit Iwata elmondott!Nekem például egy szavam nem lenne ha a 3DS játékokkal is lehetne játszani a Wii U-n!Ugyanis ha magára a Wii U-ra annyi játék nem is jön akkor legalább azokat be lehetne szerezni rá!Super Mario 3D Land,Luigi,s Mansion 2 annyi játékot beszereznék rá!Jó lenne ha ezt már most is el tudnák valahogy érni!
-
Devil198909
tag
válasz
mirci18 #1915 üzenetére
Üdv!Egyébként itt senkinek nem azzal van a baja hogy a Nintendo nem akar beleilleni a tömegbe meg hogy új utakat keres!Nekem speciel azzal van bajom hogy amíg ők új utakat keresnek addig kéne játékot is kiadni a gépre vagy valami ilyesmi!Még a letölthetős Gamecube játékok sem érkeztek meg az e-shopra amit már a Wii U megjelenésénél megígértek!Mert ha már félévente jelennek meg a Nintendo-s exlusive-ok akkor addig legyen már legalább mivel játszani!Mert ügyebár itt van a Super Mario 3D World is amit a megjelenése után 1 hónappal 100%-ra végig is toltam azóta meg a Donkey Kongot várom hogy legalább legyen valamivel rajta játszani!
-
Devil198909
tag
Srácok szerintem nyugodjatok meg azért nem kell itt megölnötök egymást!Csillag01 fórumtársnak üzenném hogy hagyd a fenébe ha már úgy döntöttél hogy eladod a gépedet!Elvégre a végén az lesz veled is mint velem!Kirekesztenek a francba moli.hu felhasználó jó tanácsa miatt!Ugyanis egyes emberek nem akarják vagy nem tudják elismerni hogy itt nagyon de nagyon nagy gáz van!Én is valamilyen szinten Nintendo fan vagyok viszont azért nem fogom homokba dugni a fejem és úgy tenni mintha itt az égvilágon minden rendben lenne!Viszont ha hangot adsz a félelmeidnek és bemásolsz ide ilyen linkeket akkor majd jön egy ilyen moli.hu féle agyoniskolázott emberke és majd kirekesztenek!Ez a fasz@ hozzáállás!Azt viszont nem igazán szeretném hogy a Nintendo kijöjjön egy új asztali konzollal mert nem esne jól hogy egy 100 ezer forintos gépet ami mellesleg 1 éve jött ki lehúzhatnám a Wc-n!
-
Devil198909
tag
Azért ez már egész jól hangzik!Mármint hogy jobban ráfekszenek a Wii U-ra!
http://www.gamekapocs.hu/hir/38551/ez_a_nintendo_nagy_terve
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1893 üzenetére
Üdv!Akartam is kérdezni hogy nem-e tudjátok hogy mikor lesz esetleg egy ilyen Nintendo Direct mert úgy emlékeszem valaki mondta hogy e hónap 17.-én lesz egy de nem volt!Már ideje lenne egynek!
-
Devil198909
tag
Nem tudom ki mennyire nézegetett már körül a Donkey Kong Country Tropical Freez játék ügyében de most néztem a GameShop-nál egész jó áron lehet előrendelni mindössze 11990-forintért!Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor ebben az árban benne van a házhoz szállítás is!De ha nem szerintem akkor is megéri tekintve hogy a Super Mario 3D World-öt 13990-forintért vettem!Ez pedig egy elég nívós cím!
-
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR #1851 üzenetére
Gratula hozzá!Igen egyébként a Deluxe gépnek és a hozzávaló gamepad-nak is ugyanilyen a boritása!Azért is adtam el én is és inkább vettem egy fehér Wii U-t!Engem személy szerint megőrjített!
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1846 üzenetére
Rendben!Tudomásul vettem!
-
Devil198909
tag
Igen a régi részekre én is azt mondom hogy le a kalappal!Emlékeszem voltam 7 vagy 8 éves de nem biztos mert nem emlékszem pontosan mikor megkaptam a második részt Super Nintendo-ra és majdnem sírva fakadtam az örömtől ezek az élmények megmaradnak az emberben és örömmel gondolok vissza rájuk ezért is tartottam ki eddig a Wii U mellet is!Viszont akkor megnyugodtam mert ezek szerint nem csak nekem van ez a véleményem ezekről az új Donkey kongok-ról hogy ezek már nem ugyanazok!A Wii U eladásával kapcsolatban csak annyit tudok mondani hogy már az a kis pislákoló reménysugár is kezd eltűnni bennem a géppel kapcsolatban!
-
Devil198909
tag
válasz
Csillag01 #1841 üzenetére
Megértelek!Én még ezt a kis esélyt megadom a gépnek hogy várok egy picit persze csak ha a megjelölt összegért nem viszi el valaki az egész pack-ot!Egyébként nekem is úgy tűnik mintha tojnának már a gépre nagy ívbe semmi Nintendo Direct vagy valami amivel feltüzelnék az embereket hogy hoppá itt bizony érdemes várni!Olyan tényleg mintha már beletörődtek volna hogy ennek a gépnek annyi és ezekről én is sokat olvasok különböző oldalakon!Nehogy a végén még igaz legyen a dolog amit írtak hogy a Wii U nem éli meg a következő karácsonyt!Bár a másik két konzol eladásait elnézve hogy megjelentek 2-3 hónapja és már beérték a Wii U-t eladásban ami már több mint egy éve kint van a piacon ez is elképzelhető!ÁÁÁÁÁ túlcsordultak a fejemben a gondolatok a Wii U-al kapcsolatban lehet én is eladom most a fenébe!Egyébként örülök hogy megismertelek!Ha úgy alakul lehet nemsoká találkozunk a PS4 fórumban!
-
Devil198909
tag
válasz
Mister_X #1840 üzenetére
Rendben!Csak megjegyzést tettél a helyesírásomra én meg válaszoltam!Egyébként nekem nem kell elmagyaráznod mit jelent a kultúráltan szó hidd el nem két osztályt végeztem bár tudom nem ez a lényeg mert van akinek sok iskolája van mégis egy barom de azért nem kéne lekezelni az embert hogy neki állsz itt szavak jelentését megmagyarázni pláne ha az embert nem is ismered!A nem ide illő beszédért meg elnézést kértem!Részemről a vita lezárva!
-
Devil198909
tag
válasz
Csillag01 #1838 üzenetére
Valóban ne sírjunk!Fő a pozitív gondolkodás
!Én annyit vártam csak a géptől mikor megvettem hogy legalább 2-3 hónapba egyszer legyen egy játék ami miatt mint egy kisgyerek rohanok a boltba a kis fizetésemmel hogy megvegyem!Egyébként annak örülnék ha felsorolnád azt a 10 AAA címet ugyanis én tavalyról nem emlékszem ennyi játékra a gépre!Tényleg eladtad a gépedet?Ezzel én is lehet így leszek ha megjelenik a Donkey Kong meg a Super Smash Bros mert ha ezeknek a játékoknak a megjelenése után sem történik semmi akkor már biztos nem is fog!Viszont én 70 ezernél alább nem adom el a gépemet azokkal a játékokkal meg kiegészítőkkel együtt amiket már felsoroltam itt mert nekem már így is 133 ezer forintomba van a gép tehát ha 70-ért viszi valaki már akkor is jó nagyot bukok az egészen!A Donkey Kong-ról meg már elmondtam a véleményemet ha addig meglesz a gépem mert nem kapom meg ezt az ajánlatot amit leírtam akkor valószínűleg megveszem mert más sajnos nincs!Nekem ezek az új Donkey Kong-ok a Wii-s verziót is beleértve valahogy nem hozza azt a feelinget mint a Super Nintendo-n!Hogy ez azért van-e mert nem a Rare csinálja már azt nem tudom!De szerintem nem inkább az van a dologban hogy bár Super Nintendo-n sem volt könnyű de ez a Wii-s verzió ha teljesen 100%-ra akarod pörgetni az már brutálisan nehéz és ez szerintem a Wii U-s verziónál is így lesz!Ez nekem meg már nem élvezetes hanem idegőrlő!
-
Devil198909
tag
-
Devil198909
tag
Mondom nem akartam megbántani senkit sem!Mondjuk egy nyolc éves konzolon durva lenne ha nem lennének játékok ugye PS3-on!Egyébként én már akkor is meg lennék elégedve a helyzettel ha már legalább kijönnének a Wii U-ra a Gamecube-os letölthető játékok mert nekem nagyon sok kimaradt abból az időszakból sajnos!Például: Super Mario Sunshine,Luigi's Mansion szóval lenne mit bepótolnom ezekkel meg legalább el tudnám ütni az időt amíg jönnek a Wii U-s exlusive játékok!Nekem sokat jelentene!De ezzel befejeztem a ,,sírást"ahogy itt mondják!Hogy mondjak valami jót is nekem eszméletlenül tetszik Wii U-n az internetes lehetőség a gamepad-el elég gyors is és tökéletesen lehet youtube-ot nézegetni is akár ,,720p"-ben is!Elég szépen futnak a videók a kis gamped-en mindenféle akadozás nélkül!A legjobb az egészben az hogy amióta kiadták az utolsó rendszer frissítést a gépre és telepítettem nekem a böngészőben egyszer sem fagyot le a gép!Pedig elég sokat szoktam netezni rajta de semmi hibát nem tapasztaltam!PS3 gépemen azért nem szeretek mert arról sajnos ez már nem mondható el nekem annak a böngészője sajnos elég sokszor szokott fagyni még most is hogy már nem tudom hányadik rendszer frissítés van rajta!
-
Devil198909
tag
válasz
moli.hu #1832 üzenetére
Szerintem azèrt megy mert ez van valószínüleg ha nem lenne gond akkor nem sírna senki sem!Egyèbkènt szerintem nem nekünk embereknek kène akarni a változtatást hanem a Nintendo-nak kène már megtenni mert ez így nem jó!Viszont arra kíváncsi lennèk hogy az elöttem lèvő kèt hozzászólónak van egyáltalán Wii U konzolja?!Ugyanis ez egy Wii U topik ès ha nincs gèped akkor nem is igazán tudod hogy mifolyik a platformon!Ennyit szerettem volna ès ezeket teljes tisztelettel írtam nem szeretnèk megsèrteni senkit!
-
Devil198909
tag
válasz
Mister_X #1831 üzenetére
Elnèzèst kèrek a nem ide illő beszèdem miatt!Tudom hogy írják csak az a baj hogy a Wii U gamepad-el pötyögtem ahogy most is ès ez azèrt más mint pc-el ha kapkod az ember!Ilyen alapon sok mindenkire szólhatnál itt a fórumon hogy írjanak helyesen!Egyèbkènt szerintem nem igazán èrdekli az embereket hogy milyen támogatás van vagy nincs az N64 óta!Legalábbis azokat nem fogja akik többek közt ez miatt is vettèk meg a konzolt mivel ezt ígèrtèk!Remèlem meg leszel elègedve az írásommal Miszter Tökèletes!
-
Devil198909
tag
válasz
mirci18 #1829 üzenetére
Hát akkor mi a francèrt nem lèpik meg azt a kùrva árcsökkentèst?Valahogy már ki kène törni ebböl a szarból amit csináltak!Ha meglèpnèk ezek szerint több lenne az eladás ebböl következik hogy több játèkot is adnának ki rá amit az emberek meg is vennènek!Többek közt èn is elèg sok címet megvettem volna amiböl a Wii U kimaradt a másik kèt konzol mellett!
-
Devil198909
tag
Mondjuk elárulom hogy én nagyon szomorú vagyok ez miatt amit írsz!Mert nem gondoltam hogy a gép megjelenése után egy évvel emberek így lesznek a géppel kapcsolatban hogy azt várják majd hogy elkezdjen döglődni és majd lecsapni rá mikor kiszorják!Sajnos igen ez egy ilyen ördögi kör!Mivel ügyebár a Nintendo-nak az lenne a legjobb ha minnél többen vennék a Wii U-t 80-90 ezerért viszont az emberek úgy vannak vele hogy minek vegyenek egy gépet 80-90 ezerért ha arra alig jelenik meg játék és a beígért fejlesztéseket is sorban lemondják!Ilyenkor jön az a dolog amit már egyszer leírtam itt hogy emberek és Wii tulajok akik még nem léptek és nem vettek Wii U-t és emberek akik már megtapasztalták hogy a Nintendo igen is letesz a híveinek valamit az asztalra de még ezek az emberek sem vettek Wii U-t azok szavazzák meg a gépnek és a Nintendo-nak a bizalmat mert biztos hogy nem lesznek hálátlanok!Én megmondom nektek ha a Nintendo,a Sony és a Microsoft is ugyanabban a szar helyzetben lenne és döntenem kellene hogy kinek adjam meg a bizalmat azzal hogy megveszem a gépét mert tudom hogy tőlük olyan játékot fogok kapni amivel jól szórakozok és érdemes játszani nem pedig egy ezredik bőrlehúzás lenne akkor biztos hogy a Nintendo gépét választanám!
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1817 üzenetére
Igen ezzel bizonyos fokig én is így vagyok ahogy leírtad!Speciel én is tudtam mikor megvettem a Wii U-t hogy akár hogy is ígérték a gép megjelenése elött azért erre nem fog minden multiplatform cím megjelenni!Elvégre Nintendo gépről beszélünk!De és itt jön az a bizonyos de!Azért Csillag01 fórumtársnak is igazat adok elvégre gyakorlatilag már semmi nem jelenik meg a gépre csak félévenként valami exlusive cím!Abban is igaza van hogy a Wii U-t úgy fejlesztették hogy ezeket a játékokat még el is bírja!Tehát én csak ezzel azt akarom mondani hogy legalább addig meg kellene jelennie a legtöbb multiplatform címnek Wii U-ra amíg tényleg nem indul be az a bizonyos nextgen játékáradat mert azokat már biztos hogy nem fogják visszabutítani a Wii U szintjére!Ezzel én is így voltam legalábbis így gondoltam a Wii U-al kapcsolatban hogy eleinte azért megjelennek a multiplatform címek utánna már nem ugyebár a hardver különbségek miatt!De ezek szerint nagyot tévedtem!Azért meg én nem hibáztatnám az embereket mert a Nintendo megtette a gép megjelenése elött ezt az ígéretet erre gyakorlatilag alig jön játék a gépre és ennek hangot adnak!
-
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1812 üzenetére
Hát hamarosan csak kiderül!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1809 üzenetére
Lehet hogy igazad van!Viszont tényleg azt én sem értem ha nem igaz akkor miért nem cáfolja meg senki sem a Nintendo sem Ubisoft nem mond semmit!Szerintem lehet benne valami különben valamelyik már csak kinyitotta volna a pofáját!
-
Devil198909
tag
Hát nagyon sajnálnám ha esetleg ez a hír igaznak bizonyulna!Akkor már azt az egyetlen kiadót is elveszíti a Nintendo aki még kiad valamit a Wii U-ra!Szerintem lehet benne valami!Olvassátok el!
http://www.gamekapocs.hu/hir/38465/megsem_jon_wii_u_ra_a_watch_dogs
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1805 üzenetére
Hát igen ilyen veszély egyenlőre nem fenyegeti a Wii U-t hogy bárki is széthajtaná!Nekem speciel van hozzá 4 játékom azokat végigjátszottam és körülbelül ennyi!Olyan veszély nem fenyeget hogy olvasófejes lenne a közeljövőben!
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1801 üzenetére
Köszönöm szépen!Akkor ma el is szaladok egy pro controllerért!A Tekkenhez pedig csak annyit hogy hajrá
Majd ha gondolod nyomhatunk egy-két menetet online próbaképpen! -
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1798 üzenetére
Örülök hogy szóba hoztad mert most akarok venni egy pro controllert!Ezt hogy kell elképzelni tehát mit tudom én játszok a pro controllerrel és néhány játéknál kötelezően használni kell az érintő kijelzőt is gamepad-on?Mert engem végülis nem idegesít hogy megy a gamepad is közben viszont az már idegesítene ha a pro controllert le kéne raknom és még pötyögni is kéne az érintőkijelzőn!
Egyébként nekem megvan a Tekken Tag Tournament 2 és tudok neked róla nyilatkozni!Amikor megvettem kb 2 hónapja eleinte sokat játszottam online délután vele nekem fél percnél vagy 1 percnél nem igazán tartott tovább csatlakozni valakihez!De őszíntén megmondom neked hogy nem vallom magam rossz tekkenesnek mivel én már a PS1-es korszak óta toltam őket a Tekken 3 nagy kedvencem volt!De itt online a verekedés inkább idegesítő mintsem élvezetes!Úgy elkenték a számat legtöbbször hogy csak úgy pislogtam még felkelni sem engednek a karakterrel akivel vagy!Azóta van egy haverom aki megvette magának Wii U-ra és vele szoktam online játszani vele legalább lehet értelmesen harcolni! -
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1796 üzenetére
Igen most hogy mondtad megnéztem én is ezt a playasia.com-ot és ott még fehér színben is lehet kapni ezt az állványt a géphez csak hát nincs készleten de legalább látszik hogy hogy foglalkoznak ezzel is!Egy ilyet szeretnék venni a géphez ez a vágyam a pro controller mellé de egyszerűen egy boltban sem látok idehaza!De látom hogy itt a playasia.com-on még e-shop-os feltöltőkártyát is lehet kapni na ilyet is szeretnék venni mert le szeretném tölteni a New Super Luigi U kiegészítőt is de egyszerűen a hazai üzletekben ilyet sem láttam még eddig!Engem személy szerint ez nagyon idegesít hogy ennyire nem foglalkoznak ezekkel a dolgokkal!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1794 üzenetére
Köszönöm de nem ilyen állványra gondoltam!Nem ilyen gamepad tartóra hanem ami magát a gépet a Wii U-t tartja vertikálisan!Ilyenre:https://www.google.hu/search?q=wii+u+vertical+stand&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&source=iu&imgil=3RVGqc0ftW7izM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSZxFhVeM8ZtDBBE1vlc6b6P0zIjs1GygebU3lA2wkyHGnCh7WvNg%253B800%253B
-
Devil198909
tag
Egyébként egy valami van amit nagyon nagyon sajnálok a Deluxe set-ből az pedig a bölcső állvány!Tudjátok amivel állítva lehet tartani a gépet!Azt sajnálom hogy nem tartottam meg belőle de hát oda kellett adnom géphez mivel jár hozzá meg egyébként is ügye az is fekete az meg hogy néz ki fehér géppel!Ezt a kiegészítőt egyszerűen nem is értem miért nem lehet külön kapni a géphez?!Megnéztem szinte minden boltban és egyszerűen nem lehet kapni ezt a tartót!Nem tudjátok hol lehet kapni esetleg?Lehetőleg fehérben!
-
Devil198909
tag
Egyébként most gondolkozok egy pro controller beszerzésén!Tud róla valaki mondani valamit például hogy kényelmes-e mondjuk egy PS3 controllerhez képest?
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1785 üzenetére
Megértem!Nekem a deluxe-om 3 hónapig volt meg addigra már annyira idegesítettek ezek a mikrokarcok hogy inkább eladtam!Belegondoltam hogy akkor hogy fog kinézni ez a gép 3 év múlva ha már 3 hónap után tiszta mikrokarc volt az egész!
-
Devil198909
tag
válasz
A.tessz #1783 üzenetére
Na pontosan nekem is ez volt a bajom a fekete Wii U-al hogy gyűjti a karcokat!Én is törölgettem a legfinomabb kendőkkel erre tényleg olyan volt a fényben mintha csiszolópapirral mentek volna át rajta!Viszont nekem hála istennek mindenem fehér színű amúgy is a led tv-m dvd lejátszóm szóval a fehér Wii U még jobban is passzol!Fekete gépet csak azért vettem mert 32Gb-os volt viszont utólag rájöttem hogy ez tök felesleges!
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1782 üzenetére
Persze a feketét is tudod tisztítani viszont a karcokat nem!Nekem is ez volt a fő bajom vele hogy poros volt és lenyomatos erre a lehető legfinomabb kendővel törölgettem és máris csíkos lett!Meg ilyen mikrokarcok voltak rajta és azt már tisztitószerrel nem fogod eltüntetni!Mindegy is erről én nem akarok itt vitát nyitni a lényeg a lényeg hogy sokkal jobban meglátszik rajta minden mint a fehéren ezen kár vitatkozni ez így van!
-
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR #1772 üzenetére
Igen láttam a Wii U-al kapcsolatos hírdetésedet!Még hozzá is szóltam hogy ennyiért ajándék!Amúgy ne bánd hogy nem vetted meg a Deluxe-ot hidd el nekem jobban jársz így ha erre a fehér gépre inkább rádugtál egy pendrive-ot és úgy lett deluxe!Az a lakk fekete szín maga a rémálom egy olyan embernek aki ad a dolgai kinézetére minden egyes porszem kézlenyomat meglátszik rajta!Nem is igazán értem minek erőltetik ezt a lakk fekete színt!Azzal még nincs is baj hogy fekete de legalább matt fekete lenne!A Wii-nél is akárhogy próbált vigyázni rá az ember nem sikerült egyszerűen nem lehet!Egyébként külön nem válnék meg a játékoktól csak is úgy ha valaki egyben elvinné az egész Pack-ot!
-
Devil198909
tag
válasz
tuki2200 #1770 üzenetére
Hát hallod ha annyira keveset akarnak adni érte akkor inkább megtartom én is azért hála istennek nem kenyérre kell a pénz!Nekem eddig a gép ennyibe volt!
-Wii U Basick Pack:72990-forint
-Wii U Additional Set:19990-forint
-Super Mario 3D World:13990-forint
-New Super Mario Bros U:9000-forint
-Zelda Wind Waker HD:9500-forint
-Tekken Tag Tournament 2:8500-forint
Tehát nekem így eddig a gép összesen 133970-forintba van benne de ezt neked nem kell magyaráznom mivel te is megvetted és tudod mi mennyibe kerül!Azért 50000-forintért nem fogok megválni tőle az már nagyon nagy ajándék lenne bárkinek! -
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR #1763 üzenetére
Hát ha a Wii U most rendelkezne ezekkel a specifikációkkal mint ez a Fusion Terminal akkor lehet hogy jobban menne!Nem azért mert én hardver mániás vagyok hanem lehet hogy több kiadó is kiadná rá a játékát meg lehet hogy megvenné a sok processzor meg ram mániás ember akik azt nézik mennyi bika van egy konzolban!
-
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR #1762 üzenetére
Hát ha el is adnám a Wii U-t egyenlőre biztos nem vennék PS4-et sem mert nem vonz annyira sem a Sony sem a Microsoft!Meg őszíntén mengmondom 18000 ezer forintot kiadni azokért a játékokért amik jönnek rájuk?!A reális értékük maximum 8-10000 ezer forint szerény véleményem szerint!Nem tudom mennyiért válnék meg a Wii U-tól!Nekem most egy Basick Pack-om van.Elöször vettem egy delux-ot csak azt eladtam mert ez a lakk fekete ez engem szörnyen idegesített mert minden koszt vonzz!Tehát ez egy Basick Pack ami teljesen makulátlan mintha most hoznád ki az üzletből még augusztus végéig garanciális amihez van egy Wii U Additional Set-em ami ügye tartalmaz egy Wii remote plus-t,egy nunchuk-ot és egy sensor bar-t!Valamint van hozzá négy darab játékom ezek a következőek:Super Mario 3D World,New Super Mario Bros U,Zelda Wind Waker Hd,Tekken Tag Tournament 2!Nem tudom mennyi lenne a reális ára!Szerintetek?
-
Devil198909
tag
válasz
ImpersonatoR #1760 üzenetére
Hát pc-n soha nem is játszottam a pc-n való játék nem az én világom!Ha játékról volt szó akkor mindig is konzolon toltam!Ha úgy alakulna hogy nem indulnak be a dolgok a Nintendo-nak akkor valószinűleg visszavonulok egy picikét és meglátjuk mi lesz!
-
Devil198909
tag
Egyébként most úgy döntöttem srácok hogy kivárok egy picikét a Wii U eladásával kapcsolatban!A Donkey Kong Country tropical freez-t biztos kivárom hogy megjelenjen meg még egy Mario Kart 8 vagy Super Smasht nem tudom melyik jön elöbb!Akkor már sok minden leszűrhető!Ha ezek sem viszik a gépet egy kicsit jó irányba akkor megválok tőle!Bár megmondom nektek az őszintét hogy engem már ez az új Donkey Kong sem izgat annyira mert biztosan brutálisan nehéz lesz ha ki akarod maxolni mint a Wii-n is!De ez még nem is lenne baj viszont nekem valahogy ezeknek az új Donkey Kong-oknak nincs már meg az a feeling-je mint Super Nintendo-n!Nem tudom hogy ez az miatt van-e mert ezt már nem a Rare csinálja!Egyszerűen nem tudom miért valahogy ezek már nekem nem ugyanazok mint régen!
-
Devil198909
tag
Igen nekem ennyi időbe telt a Super Mario 3D World-öt teljesen 100%-ra kipörgetni!Így összegyűjtöttem minden pályán az összes zöld csillagot,minden karakterrel megcsináltam az összes pályát,és így megnyitottam mind a 85 pecsétet!Egyébként az utolsó öt titkos pecsét csak akkor nyílik meg ha minden pályát megcsinálsz minden karakterrel!
-
Devil198909
tag
Szia!Az Outset Island-nál lévő feneketlen barlang legvégén egy kincses láda van amiben megtalálsz egy ilyen maszkot amivel láthatod az ellenségek életszintjét!Hogy meg-e éri szenvedni érte neked azt neked kell eldönteni!Egyébként ha a 49.-ik szintnél haltál meg az szívás mert azthiszem az 50.-ik szint után kapod meg a kincsesládát!A Ganon's Tower már a játék legvége szóval ha mindent meg szeretnél csinálni a játékban akkor azt érdemes előtte!
-
Devil198909
tag
válasz
Mister_X #1742 üzenetére
Hát akkor reméljük a legjobbakat mondjuk Super Mario már van ügyebár 3D World!Reméljük a Mario Kart meg a Super Smash megnyomja egy kicsit jobban az eladásokat mert 3D World nem nagyon tette!Meg hát ügye ott van még egy új Zelda is ami készűl a boszorkánykonyhában itt nem a Hyrule Warriors-ra gondolok!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- DOOM - The Dark Ages
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest