- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
Sonic* #12042 üzenetére
Hát, még ha el is küldi ennyiért és kiderül, hogy lopott, azért ezeknek van szériaszáma.. Soha nem lehet tudni, jobb nem kockáztatni.
Engem jófogáson szivattak meg, előreutaltam egy xboxért, amit előtte teljesen normális, hibátlan helyesírással rendelkező eladóval megbeszéltem és nem küldte el. Úgy voltam vele, hogy ugyan nem kevés pénz, de így jártam, nem volt kedvem rendőrségre járkálni. Fél év múlva kaptam levelet, hogy jelenjek meg x.y. időpontban. Kiderült, hogy egy sokkal korábbi ügy miatt a csókát elővették, a bankszámlája kimutatásában megtalálták az én utalásomat és emiatt behívtak, hogy milyen kapcsolatban vagyok az illetővel, kikérdeztek részletesen és ment az automatikus feljelentés részemről, én hiába nem akartam előtte.
Csak azért írom, hogy nehogy tényleg lopott legyen, aztán egyszer elérjenek az emberig, nem éri meg.. Magyarázkodni, lefoglalhatják, akármi... Főleg, mivel látszik, hogy nagytételben adja el.
-
tariattila
veterán
nem sokat foglal! ahhoz képest, hogy egy nagyobb játékkal ki is meríted a keretet...
sdhc egy usb adapterben simán jó... (de a végleges megoldást pont a napokban ecseteltük)
nekem egy 32-es pendrive volt eddig.. közel húsz (kicsitől a közepesig méretű) eShopos játék fért rá és már egy komolyabbat nem tudtam volna rárakni...
a mentések se semmik...
szerintem egy 500 GB külső hdd egy ideig elég lehet... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Előbb-utóbb úgyis tenned kell rá valamilyen külső háttértárat. Csak ne 128Gb-os pendrive legyen.
-
ayo
veterán
hsz. innen kezd, nem rég volt kérdés
szerk.: lassú voltam
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Egy 4-gyel osztható természetes szám. Kis segítség a választáshoz
-
PandaMonium
őstag
Szerintem sem neked való a Wii U, mert a játékok amiket felsoroltál mind multiplatform címek.
Ezeknek a fele nem is várható, hogy megjelenik Wii U-n, a másik fele pedig sokszor butítva fordul csak elő.
Ha ilyesmi címekre kell gép akkor jobban jársz egy PC-vel, vagy egy PS4/XBone-al (persze ha a Wii U már drágának számít neked akkor ezek sajnos nem hiszem, hogy opciók).Igazából ezt a konzolt csak azoknak tudom javasolni akiket elsősorban az exkluzív címek vonzzák (amikből már kezd sok lenni és mind kiváló minőségű), illetve a Wii virtualizációja.
-
mirci18
addikt
Mint írtam a megfelelő konzol választása szubjektív dolog.
Mivel én Mario fan vagyok nekem szóba sem jöhet más periféria.
De mivel te az átlagfelhasználókhoz tartozol akiknél a grafika dominál annak ez a konzol nem megfelelő.
Mert amíg az xbox-nál és a Ps-nál nem jött ki az új generáció addig jobb volt a grafika stb a Wii U-n de mostmár egyértelműen az előbb említett két konzol viszi majd a pálmát.Ezért gondold meg jól a vásárlást mert többen is panaszkodtak hogy megvették a gépet és rájöttek hogy nem az ő világuk de nem tudnak rajta túladni csak jóval alacsonyabb áron mivel kicsi a vásárlóközönsége a gépnek.
-
mirci18
addikt
A Watch Dogs elvileg jön rá.
Tudomásom szerint az eddig megjelent Assasins Creed,COD,Battlefield részek azok jobb grafikával jelentek meg mint a ps3 vagy xbox 360-as verzióban ami érthető is mivel ez új generációs konzol.
De nyilván eme játékok későbbi részei xbox one és ps4-es kiadása grafikailag jobb lessz.
Fifa 13 van rá. -
mirci18
addikt
Attól függ mit szeretnél vagyis az hogy milyen játékos vagy.
Ugyanis a Wiiu-n más az exkluzív játékkínálat mint a többi gépen.
Ők más irányba indultak el.
Ezért van az hogy sokan megbánják a gépvásárlást mert nem nagyon jönnek ki third party játékok a gépre.
Inkább csak Mario,Donkey Kong,Zelda,stb.
A Zombie U szerintem azért egy jó játék mert az új kontrollerrel egy újfajta játékléményt ad az új lehetőségekkel.Úgyhogy röviden tömören ez egy szubjektív kérdés itt a fórumon a legtöbben úgyis dicsérjük a gépet.
De téged ez ne vezessen félre hanem az exkluzív játékfelhozatal és a jövőben rá megérkező játékok miatt döntsd el a kérdést. -
A.tessz
senior tag
Az online rendben van, cod black ops 2 őt tolom rajta.
Alap játékmódon team deathmatchen azonnal talál játékot , elég szépen lagg mentesen megy.
Ketten toljátok egyik gamepadon másik tvn plusz távirányítóval, és akkor osztott képernyő se kell a multihoz (ketten toljátok persze akkor) Egyébként nincs sok játékos, de én így is pc helyett inkább itt tolom.Kicsit más Tank Tank Tank ingyen szedhető! Valami napi háromszor lehet csak tolni, utána dlc vásárlással unlockolható, de mégis jobb a 30-40 eurós árnál.
Tartalmak dlck lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged