Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3295 üzenetére
Nem csoda, Rosalina <3
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3295 üzenetére
Jóféle
Amúgy, mennyire feltűnő hogy "csak" 720p?
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3237 üzenetére
lentebb ecseteltem mar: ez a peldany mr. polc-é (~ hörcsögölös, "gyüjtemenybe" kell butasag, mert 50 ev mulva 15 milliot fog erni...
). a sima meg valahol uk es nemetorszag között van valahol (nintendo-nak hala...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I. #3188 üzenetére
Bocsi, nem láttam.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3153 üzenetére
Én nem vagyok annyira a témában mint ti, de én úgy látom, hogy nem az RPG-k iránt csappant meg az érdeklődés, hanem inkább már minden RPG lett. Egy sima foci játék single playerbe is szinte RPG, szintlépéssel meg mindennel. Már nincs új játék, ami nyomokban ne tartalmazna a mogyorón kívűl RPG és MMO elemeket. Ezért aki RPG élményre vágyik, már nincs ráutalva a klasszikus RPG-kre, hanem kvázi bármely játék tartalmazza ezt, ezért elaprózódik az RPG játékok kereslete.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3149 üzenetére
Amúgy el tudnék képzelni pár nyugati céget a témában: az Obsidian egy időben elég sok szerepjátékot fejlesztett megrendelésre (pl. Fallout New Vegas), valami jó kis RPG-t csinálhatnának, Metroid és Star Fox sci-fi világa elég jó terep lenne a témára szerintem.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3149 üzenetére
Királyság lenne egy LEGO játék allstars Nintendo világban és karakterekkel
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3142 üzenetére
Pöpec a céges net: Your request was denied because of its content categorization: "Games"
Majd otthon megnézem. De akkor most ki fizet kinek? Én a Nintynek, hogy legyen Marios videóm a neten, vagy a Ninty fizet nekem, mert sokan nézik a Marios videóm amin emiatt nagy lesz a reklámbevétel?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3139 üzenetére
Látom te már készülsz a Mario Kart 8-ban a fejjel lefele versenyzéshez
@Mister_X: szóval a lényeg az lenne, hogy jogot formálnak minden Nintendós Youtube videóhoz, viszont a reklámbevételek egy részét odaadnák a videó féltöltőjének?
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3114 üzenetére
Ez így igaz és azért nincs bázisuk mert sok embernek nincs pénze egyből átugrani egy nextgen konzolba például egy 160 ezer forintos XboxOne-ba!Meg sokan nem fogják lecserélni a szeretett PS3 gépüket amin ráadásul rengeteg játék van egy PS4-re mert arra szinte semmi nincs ami van is az az előző generációból grafikailag felturbózott játékok például Tomb Raider Definitive Edition amiért boltban van arcuk elkérni 15990 forintot de lesz majd nemsokára The Last of Us is PS4-re!A Sony úgy látszik ezekkel a játékokkal akarja kitölteni az időt amíg elkészülnek az új játékok amivel nincs is gond viszont a fentebb említett árazással már annál több!Csak arra lennék kíváncsi hogy mi lenne akkor a fejlesztőkkel ha amint megjelenik egy újgenerációs konzol akkor az előzőt egy az egyben meg is szüntetnék.Akkor miből szednének lóvét?!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3090 üzenetére
Aham értem!Ezt nem tudtam mert én még digitálisan egyetlen egy játékot sem töltöttem le!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3083 üzenetére
Abban biztos vagyok hogy jó játék lesz!
Igazából azon néztem egyet amikor a cikk írója leírja hogy a játék 60 fps-ről néha leesik 59 fps-re és hogy ezt azért eléggé észre lehet venni legalábbis ő észre vette!De jó hogy némely embereknek ilyen jó szeme van!
A játék a fontos és azt is biztosra veszem hogy én ebből az egész dologból semmit sem fogok észre venni játék közben!Tényleg remélem egy páran benne lesztek innen egy kis online versenyzésben!
Már alig várom hogy megérkezzen az előrendelt Limited Edition Mario Kart 8 játékom!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3057 üzenetére
Üdv mindenkinek!Van egy patika állapotú Lego City Undercover Wii U játékom amit szeretnék elcserélni valamire!Lehetőleg egy Lego Hobbit Wii U játékra szeretném valakivel elcserélni!Nincs meg itt valakinek esetleg?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3057 üzenetére
Nem jön be a link (tilt!), valami speckó autófestés van vagy kartokkal mentek egy kört egy futam előtt?
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3052 üzenetére
Amúgy amcsiban már kint a WatchDogs 2 hete ???
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3052 üzenetére
Remélem tényleg megdobja picit a Wii U szekerét a játék és nem csak a jelenlegi Wii U tulajok veszik majd meg, hanem hoz magával új gép vásárlókat is. E3 előtt pont jó lenn egy kis löket.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3016 üzenetére
foleg, hogy kraftban PS3/360 szinten vagy kicsit azok felett van. 35 watt nevetsegesen fantasztikus ertek.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2947 üzenetére
Egyébként az tény, hogyolyan starta biztos semmi szükség nincs, mint a currgennél. A marketing meg a viszonylag alacsony ár megteszi a hatását, viszik a ps4-et, mint a cukrot, közben a játékfelhozatal meg trágyalé, nevetséges árazással. A nintendonak nem kellene ezt az utat követni.
-
törölt tag
válasz
>Hivatalos megerősítése nincs az ominózus pletykának, ha egyre gondolunk.
Vette itt a fáradságot valaki, hogy a cikket elolvassa? Itt nem pletykákról van szó, hanem találgatásokról arról, hogy Iwata vajon miért beszél a következő konzolról bármit (pláne azt, hogy gőzerővel fejlesztik, ami önmagában nem hír, inkább a nyilatkozat ténye érdekes), ha a következő mondatában a (esetleg leendő)wiiu tulajdonosokat nyugtatja. Semmiféle pletykáról nem volt szó. Találgatásokról volt szó.
-
mirci18
addikt
válasz
Éppen ezért a témát szerintem lezárhatjuk.
Nagy valószínűséggel nem lessz új konzol.
Kár erről vitatkozni. -
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2944 üzenetére
Mivel váltanák le?
Nem pont az a bejelntés volt a vitaindító, hogy az új konzolt a wiiu kiadásakor már fejlesztettêk?
Szóval eddig az egyetlen érv amellett, hogy miért kellene valamit piacon tartani, ami nem hozza a számokat az volt, hogy eddig is ez volt az eljárás. Ezen kívül meg látok egy csomó szerintemet, amit én alapból remélemre fordítok -
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #2944 üzenetére
életben marad a wii u, értelmetlen lenne kinyirni... de ettől még alap gond, hogy lehetett volna benne erősebb hw..
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2934 üzenetére
Valszeg ők ütik a legerősebben a dobokat, hogy valamit tenni kéne.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2934 üzenetére
"Beállítható hogy kiakpcsolt állapotban is magától letöltse a frissítéseket"
erröl en nem tudok
szerk.: #2933 -ra
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2895 üzenetére
nyócker edísön
Ezen gurultam. Grat !!!
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #2826 üzenetére
Az a baj hogy a promóció július 30-ig él addig meg biztosan nem fogom megvenni a gépet de sebaj.
Valamelyiket megveszem úgyis mert kell a Mario Kart 8 a Super Mario world 3 d és a super mario bros u is. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2810 üzenetére
Végülis lehet rá esély, ahogy nézem az első két nap 75 ezer dollár jött össze, most az utolsó két nap kéne 45 ezer. Volt már ilyen hajára példa? Talán a Shovel Knight-nak volt ilyen durva zárása.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2791 üzenetére
Nyilván ki kell esnie. Vagy akár többnek is. Nem derült ki más, mint hogy túlhízta magát az iparág, de fenntartani ezt így nem lehet. Majd a piac ezt is, ahogy mindent lerendezi. És benne van a pakliban, hogy mindenki menni fog. Az ms-nél hónapok óta pletyka téma az xbox részleg eladása (BG nyiltan kimondta, az új CEO, Nadella sem zárkózott el tőle). A sonynál is óriásiak a bajok, az egész 2014 másról sem szól, csak a belsős stúdiók leépítéséről. A ninty...hát tudjuk. Kb az látszik, hogy a most piacon lévők minden rosszul csinálnak. Szerintem ez a generáció lesz a vízválasztó. Tennék egy nagyobb összeget, hogy legalább az egyiknél már ezt követő nem lesz, de inkább kettőnél.
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2753 üzenetére
szerintem se UV-stabil anyag.... felvesz egy színt és ott majd stabilizálódik... kár rajta aggódni... ez ilyen
meg se látszana ha a készülékház nem teljesen más anyagból lenne mert akkor együtt sárgulna amit a szemet nem bántaná annyira -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2750 üzenetére
Jaja, csak azt nem tudom, hogy mondjuk a kar anyagában tehet-e valami kárt. Este megpróbálom, hátha.
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #2722 üzenetére
Na most lett halálra ítélve az N akkor
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #2722 üzenetére
Jézus f*sza!
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2692 üzenetére
Tehát szebbek lettek. Igen
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2688 üzenetére
Nem, nem ilyenre gondoltam. A grafikán kívül amiben több az mk8 és a 64 az nem a technológiából fakad, hanem az ötletekből. Én arra gondolok, hogy a grafikán kívül a technológiai fejlődés, a technológiai lehetőségek nem tett hozzá érzékelhetően a játékokhoz. Talán az egyetlen terület a wii irányítása volt, de abból a lufiból is kiment a levegő mára, hiába erőlteti a MS.
/egyébként a mk64-el lassan inkább a 20 évbe nyalunk bele
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2679 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2658 üzenetére
Otthon majd elolvasom ezt a pdf-et, melóba sajna nem tudom megnyitni ...
" Access Denied (content_filter_denied)
Your request was denied because of its content categorization: "Games") -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2654 üzenetére
Azon én is kicsit meglepődtem, hogy MK8-tól és a SMB4-től nem várnak nagyobb kiugrást a gépeladások terén, mégiscsak a Wii legsikeresebb címéről van szó.
@Alba Game
em tudom miként számolják, de majd megnézem. Annyit találtam hogy 5 Wii U játék van eddig 1 milla eladás felett.
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2654 üzenetére
Szerintem ebbenm MINDEN játék bennevan. Digit, dobozos, indie, bármi...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2637 üzenetére
Szerintem ez most túl jól van kidolgozva ahhoz, mint pixel art, hogy a 3DS képernyőjén teljes élményt adjon, számomra ez inkább nagyképernyőre kívánkozik.
-
InterFox
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2639 üzenetére
Köszi a választ.
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2628 üzenetére
ok köszi mindkettőtöknek!
próbálom az átmozgatást...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2572 üzenetére
3DS-en azzal, Wii U pedig ezzel, PS3-on pedig az FF 14 pörög
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #2564 üzenetére
Na, ez élvezetes Direct volt
És jó lesz a játék is.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2564 üzenetére
Komolyan, fájdalmas nézni.
A játék nagyon jó, és várom is rendesen, de ezt a directet mint ha fogyatékosoknak (no offense) készítették volna. Értem én, hogy a célközönség a fiatal korosztály, de azért mert olyan lassan beszélnek mint ha be lennének állva, a hanglejtésüket és a szófordulataikat pedig a cukros bácsik is megirigylik, szerintem nem sikerül közelebb hozni a célközönséget.(Most elsősorban a 7:20-tól és 13:00-tól kezdődő részekre gondolok)
-
InterFox
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2555 üzenetére
Szerintem van rá esély, hogy agyonütik a Wii U-t!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2552 üzenetére
Kíváncsi voltam, hogy meglépik-e ezt a Wii U esetében, ezek szerint igen. Ezzel ez a MK8 bundle elég jó ajánlat lett, hisz úgymond jár mellé egy másik, választott játék is.
Komolyabb címet nem hiszem, hogy választok, a Game & Wario, Nintendoland és Wii U Party hármasból kérek majd egyet.
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #2525 üzenetére
Hát igen.
Soha nem hidtem volna hogy egy konzol tud új dolgot mutatni amire szükségem lehet.
De van.
Ahogy a Wii-nél az irányítás itt a tv nélküli játék.
Kiváncsi lennék hogy fejlesztik e még a WII u tabletjét tovább.
Mert annó belerakták az NFC-t de sehol semmi info hogy minek. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2480 üzenetére
Nem, 3DS-en eddig csak a Fire Emblem-hez láttam DLC-t a megvett játékaim közül.
Wii U-n pedig a Pikmin 3-hoz lehet venni még pályákat.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2266 üzenetére
Rainbow Road FTW!
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2248 üzenetére
Na az sem rossz ár, viszont februárban hasonló áron adtak a Basic pakk mellé egy SM3DW-t. Ha így folytatják, meg elcsabulok.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2232 üzenetére
Persze ez így van ahogy leírjátok attól hogy németül van hátul a borítója attól még semmivel sem rosszabb!Ez csak az eladásnál számít mert például ilyet az 576-ba be sem számítanak másik játékba!Sőt sok embernek sem lehet eladni én ezt tapasztaltam!Engem ami igazából felbosszant az az hogy direkt rákérdezek erre privátban és azt írja hogy persze angol a borítója meg minden!Engem csak ez zavar!Viszont úgy tűnik hogy az ügy rendeződik!Ha nem megy a Minusz!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2225 üzenetére
Hideg és szeles
De szerencsére méterenként lehetett alkoholt kapni, szóval egy idő után már minden jó volt
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2190 üzenetére
Ez mondjuk igaz.
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2143 üzenetére
Nekem ne mond, hogyan mülködik, dolgoztam a statisztikában vagy 3 évig és éppen elég rálátásom van arra, hogy mennyire sántítanak ezek a "reprezentatív" eredmények / adatok. Sajna néha köszönőviszonyban sem, máskor pedig az adatokat erősen hajlítja egyik-másik érdekelt. Szóval hagyjuk.
Egy hatmilliós közegből nem 1-2ezret vesznek mintául. Kicsit több, mint 0,03% -ot ??? 10% alatt már NEM tekinthető reprezentatívnak. De ebből ne nyissunk vitát, mert nagyon elkanyarodtunk a témától.
Amit meg a kolléga közölt (párhónapos adatként) az többéves hír. Szóval momentán ennyire reprezentatív.
Pont a japánoknál nem megy a "retro" meg a régi cuccok. Közel sem annyira, mint nyugaton. Azok, akik mindenből a legújabbat, legmodernebbet keresik illetve használják (a hatalmas tradícióik mellett) azok nem fognak köbö ugyanolyan arányban 20-30 éves kacatokat otthon tartani a modernekkel ellentétben.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2140 üzenetére
Ráadásul már vagy 2-3 éves a hír is
Nem tudom volt-e azóta hasonló felmérés.
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2140 üzenetére
Én nem ezt láttam. Tessék:
1. Milyen játékgéped van? (Több válasz is lehetséges)
...
Playstation 3 22.5%
Nintendo 64 21.7%
...Azért a 83 millió vs. 33 millió eladott gép esetében nem ezt várnám. Főleg nem japánban.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2107 üzenetére
Szerintem 576 nincs min kipróbálni, legalábbis ami bolt nálunk volt a plázában, ott nem volt semmi gép, amit használni lehetett volna.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2093 üzenetére
Nagyon érdekesnek tűnik, az első KickStarter kampány ami tényleg elgondolkodtatott azon, hogy támogassam a projektet.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2088 üzenetére
Tehetnének bele online mutli-t, vicces lenne
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2016 üzenetére
Persze azèrt is fogta meg Iwata is kesztyüben a deluxe gèpet amikor bemutatta!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1999 üzenetére
Igen a Returns-ben én is hiányoltam az állatokat!Most vagyok a Tropical Freez-ben a második sziget végén és eddig 1 pályán kellett az orrszarvún lovagolni!Tehát eddig úgy látszik hogy ebben sem van ez nagyon erőltetve!Viszont hogy több állat is lesz-e benne az majd kiderül mert még nagyon az elején vagyok a játéknak!Viszont ez a pálya ahol az orrszarvú is benne volt ez nagyon ütős lett!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1997 üzenetére
Hát a legelső változás ami nekem nagyon szembe tűnt azok a pályák hangulata!Ennek már inkább van az az igazi donkey kong country feelingje mint a Returns-nek!A másik ügyebár eleve a társak itt van Dixy kong is meg Cranky kong is akiknek megvannak a külön képességeik amivel segítenek téged a pályát könnyebben végigvinni és a cuccok összeszedését is jóval megkönnyítik!A bolt is teljesen más mint a sima Returns-ben azért itt már több a segítség is!Háromféle színű lufit lehet kapni a piros az sima plusz életet ad,a zöld az vissza tud hozni téged a szakadékból ha esetleg leesnél,a kék lufi pedig a víz alatti részeknél nagy segítség ha esetleg nem vennéd észre hogy elfogyott a levegőd mert ez visszatölti!Akkor lehet kapni még egy ilyen páncélt is ami akkor jó ha olyan pálya van ahol ilyen sínen kell a barlangi kocsiban ülni és ugrálni mert ott elég könnyű elhalálozni!Meg lehet kapni a boltban 3 féle hordót is amiben a barátaink vannak benne tehát ha a pályán elveszíted a társad akkor 3-szor vissza tudod hozni ezzel a hordóval attól függően hogy melyiknek a hordóját vetted meg tehát vagy dixy kongot vagy cranky kongot vagy diddy kongot!Akkor ha két karaktered van a pályán tehát ha van egy társad is és megfelelő mennyiségű banánt szettél össze akkor ha sok ellenség van az adott helyen van egy speciális mozdulat amitől az összes megsemmisül!Tehát azért új mozdulatokkal is bővült a játék!Engem nagyon elragadott magával a játék!Valahogy ez sokkal jobban elkapta azt a hangulatot mint a Returns legalábbis nekem!Eddig a második főellenségnél vagyok azok is élvezetesek és ötletesek van bennük kihívás!Természetesen a grafika is HD-ben gyönyörű és tűéles!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1957 üzenetére
Jól
Asszem ott valami 256 x 220 a felbontás.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1955 üzenetére
GBA játékok felbontása 240 × 160. Ez még a Gamepad-en tán még csak-csak elviselhető, na de egy 40-50-es lapostévén?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1952 üzenetére
Nahát. Sajna most se lettünk jóval okosabbak, shortolni kéne egy kis N részvényt
Bayo 2 és X még mindig nagyon dögös, de szerintem azok majd csak év végén jönnek, ha egyáltalán idén. GBA játékok nem értem miért pont WIi U-ra jönnek, szerintem inkább 3DS-en lenne a helyük.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1946 üzenetére
Viszont eddig mindig délután volt magyar idő szerint, most a kései időpont lehet amiatt van, hogy valami durva dolgot akarnak bemutatni, ami csak az esti műsorsávban engedélyezett
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1943 üzenetére
Hűha!Köszi szépen ezt a videót!Nekem eddig nagyon tetszik a játék!Egyre jobban kíváncsi vagyok rá!
Csak azt a nehézséget vegyék vissza egy kicsit mert a Returns az nagyon brutális volt!
-
Drakk
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1896 üzenetére
Igazad van....az öröm miatt azt olvastam, amit szerettem volna..
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1897 üzenetére
Hát igen, tavaly januárban volt a legendás Direct: Zelda WW HD, Lego City, W101, Bayo2, X, Yoshi
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1893 üzenetére
Üdv!Akartam is kérdezni hogy nem-e tudjátok hogy mikor lesz esetleg egy ilyen Nintendo Direct mert úgy emlékeszem valaki mondta hogy e hónap 17.-én lesz egy de nem volt!Már ideje lenne egynek!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1890 üzenetére
Meg ami még szimpatikus az N esetében, hogy nem hallani arról, hogy a gyenge eredmények miatt emberek százait küldenék el, Iwata is marad a helyén, hisz a Wii, a DS és 3DS sikere alapján megérdemli, hogy kapjon esély a javításra, vagy akár az elbukásra.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1882 üzenetére
Lehet, nekem úgy rémlik, hogy csalódásként kezelték a 3 milliós eladást, mert többet vártak. Mindegy is.
Az fontosabb pletyka, miszerint a közelgő DCTF TV-s játék mellett lekapcsolja a Gamepad kijelzőjét.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1880 üzenetére
De azért vicces, hogy most a sajtó mekkora sikernek értékeli a 2013-as 3 milliós év végi X1 eladást, miközben a Wii U-ból is annyit adtak el 2012 telén, akkor pedig kevesellték az azonos mennyiséget.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1821 üzenetére
hát ne is. én a wii t is megtartom. 20 30 ropiért nem adom el, megmarad a kölöknek mario galaxy t tolni. simán okés.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1809 üzenetére
Lehet hogy igazad van!Viszont tényleg azt én sem értem ha nem igaz akkor miért nem cáfolja meg senki sem a Nintendo sem Ubisoft nem mond semmit!Szerintem lehet benne valami különben valamelyik már csak kinyitotta volna a pofáját!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1809 üzenetére
Olvastam én is, de azt meg nem értem, hogyha bejárta az egész sajtót már ez a pletyka, akkor miért nem áll ki az Ubi vagy a Nintendo, hogy a hír nem igaz. Ez így csak olaj a tűzre, amit oltani kéne.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1805 üzenetére
Hát igen ilyen veszély egyenlőre nem fenyegeti a Wii U-t hogy bárki is széthajtaná!Nekem speciel van hozzá 4 játékom azokat végigjátszottam és körülbelül ennyi!Olyan veszély nem fenyeget hogy olvasófejes lenne a közeljövőben!
-
SlayerSub
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1805 üzenetére
Köszi a válaszokat.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1796 üzenetére
Igen most hogy mondtad megnéztem én is ezt a playasia.com-ot és ott még fehér színben is lehet kapni ezt az állványt a géphez csak hát nincs készleten de legalább látszik hogy hogy foglalkoznak ezzel is!Egy ilyet szeretnék venni a géphez ez a vágyam a pro controller mellé de egyszerűen egy boltban sem látok idehaza!De látom hogy itt a playasia.com-on még e-shop-os feltöltőkártyát is lehet kapni na ilyet is szeretnék venni mert le szeretném tölteni a New Super Luigi U kiegészítőt is de egyszerűen a hazai üzletekben ilyet sem láttam még eddig!Engem személy szerint ez nagyon idegesít hogy ennyire nem foglalkoznak ezekkel a dolgokkal!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1794 üzenetére
Köszönöm de nem ilyen állványra gondoltam!Nem ilyen gamepad tartóra hanem ami magát a gépet a Wii U-t tartja vertikálisan!Ilyenre:https://www.google.hu/search?q=wii+u+vertical+stand&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&source=iu&imgil=3RVGqc0ftW7izM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSZxFhVeM8ZtDBBE1vlc6b6P0zIjs1GygebU3lA2wkyHGnCh7WvNg%253B800%253B
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1785 üzenetére
Megértem!Nekem a deluxe-om 3 hónapig volt meg addigra már annyira idegesítettek ezek a mikrokarcok hogy inkább eladtam!Belegondoltam hogy akkor hogy fog kinézni ez a gép 3 év múlva ha már 3 hónap után tiszta mikrokarc volt az egész!
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #1752 üzenetére
Gameshop ba ha van torzsvásárló kártyád akkor januárban 69.900 a deluxe és 79.990 a deluxe + super mario 3D world
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1702 üzenetére
Picit visszatérve, szerintem még akkor is nagyot hibáztak, amikor leálltak a mellékcuccokkal. Jó példa erre az Angry Birds csapat, a Rovio, nem csak videojátékot készítenek, hanem minden mást az Angry Birds branddel, plüssfigura, póló, italok, stb. Az ilyesmi cuccokkal egész jól lehet fenntartani az érdeklődést és a bevételt, amikor nincs is épp játék.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1708 üzenetére
Én azért akárhogy is van egy kézi konzolt nem hasonlítanék egy mobiltelefonhoz!A véleményem ugyanaz de hála istennek sok ember nem így van vele ahogy elnézzük az eladásokat!Akkor legyen 50 ezer forint az XL ahhoz még játékokat is kell venni!Nekem soknak tűnik!De ez csak az én véleményem!Egyébként ez a dolog a digitális játékoknál ugyanúgy fenn áll a Wii U-nál is!
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1704 üzenetére
Igen, a Wii nagyon jól indult. Nagyon betaláltak a konzumer célközönségbe. Igaz, hogy azok meg játékot nemvettek, szinte csak az alapgépet. De mindenesetre nagyon nagy találat volt.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1699 üzenetére
Szerintem egyik oldalról nagyon már várakozások sincsenek. Másik oldalról meg nem jó, hogy csak a Nintendo készíti a játékokat, és külső stúdiók nem, mert így sose tudnak túllépni a Mario és Zelda franchise-on. De ahhoz, hogy más stúdiók beszálljanak, játékosok kellenének. Ahhoz, hogy játékoosok legyenek, más játékok is kellenének. Nem AC4.re gondolok, hanem új WiiU-s IP-kre, mint amilyen mondjuk a W101 volt. (Csak az meg pont nem beszállós WiiU játék)
Kívánom, hogy legyen két három új IP, ami bevállik, és rákattan a nép. (Pl mint a PS3nál az Uncharted széria, ami rengeteg játékost csábított PS3ra XBOval szemben.)
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #1669 üzenetére
Your shape 2013
zombi u
resident evilKártyaadatok is bukó lett volna a 3ds xl e l közös nintendo profil friend list account name is bukó lett volna.
Így összességébe ezek zavartak inkább. Mind1 jó lesz nekem a sima is csak mar beleéltem magam hogy lesz egy új deluxeom. -
humi1
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1661 üzenetére
Szerintem erről a videóról beszélnem?!
http://wiihungary.hu/news.php -
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1659 üzenetére
Úgy legyen azt kívánom legyen igazad!Nem tudom hallottatok-e erről az új autóversenyes játékról ami készül Wii U-ra is konkrétan a Project Cars-ra gondolok!Ez azért a Wii U-s gameplayek-et elnézve elég ütős darab lesz és azt mondják hogy ki is sajtol mindent a Wii U-ból!Biztos pöpec lesz!Várom!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1656 üzenetére
De szerintem csak annyi fog történni hogy azokat a címeket amik jönni fogna Wii U-ra megint bemutatják amit eddig már vagy 3 Direct-en keresztül megtettek!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1656 üzenetére
Üdv!Szerintem itt már nem felfűteni kéne hanem a játékokat adni kifele hogy lehessen játszani!Igaz Donkey Kong Country tropical freez 2013 karácsonyra volt ígérve ha jól emlékszek?!
-
moli.hu
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1635 üzenetére
de ez csak 1 gep a sok kozul.
@mirci18: nem ertelek, mar a linkelt forras is tele van informacioval, nemhogy az internet.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1608 üzenetére
Ha jól látom az általam linkelt bizonyítékon, csak ötödikén volt ennyi a gép. És az sem biztos, hogy mindenhol.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1594 üzenetére
Persze megértem hogy más az itteni törzsközönség viszont azt nem lehet mondani hogy az N profiljába nem fér bele a túlélő-horror elvégre én a Wii-n elég sok ilyen játékkal játszottam!Abban is igazad van hogy meg fognak jelenni a játékok amit ígértek Wii U-ra!Viszont nekem lehet ezek kevesek elvégre gondolj csak bele ha a nagy címeket ellövik utánna akkor mi lesz?Elvégre szinte már semmilyen kiadó nem támogatja a Wii U-t a Ubisoft-on kívűl!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1561 üzenetére
Hát remélem is. Nem ismerem a konverziók költségeit, de minél kevesebbszer konvertál, annál jobb. Meg kellett volna néznem anno, amikor 1000¥-t top upoltam, hogy mennyit vont le.
Vajon ha van deviza a számlámon, akkor azt vonja le?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1559 üzenetére
Tehát ha yenben vásárolnék, akkor a forintot euróvá, az eurót dollárrá, a dollárt pedig yenné alakítja?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1544 üzenetére
Mindegy végülis, én most is a 8 GB-os venném, egyáltalán nem érzem hiányosnak a csomagot. Egyedül a sensor bar hiánya zavar most hogy eladtam a Wii-t, abból vennem kell egyet majd, mert jelenleg a Wii-s játékaimmal nem tudok játszani.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1542 üzenetére
Igen más a kèt gèp felszereltsège de mondjuk ezek a plusszok engem sem nagyon èrdekelnek!Szerintem az emberek többsège így van vele bár nem tudom!
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1500 üzenetére
Haha, kb. én is így érzek ezeket a kommenteket olvasva.
Most már megvan a Mario is, jövő hét elején Monster Hunter, de eddig csak a Zelda meg a Mario alapján eltudom mondani, hogy megérte a gép az árát.Akinek meg nincs Wii U-ja de itt hurrug rá meg a Nintendo üzleti stratégiájára az szerintem figyeljen inkább csendben, vagy ha nagyon izgatja a téma szerezzen be egyet magának és meglátjuk, hogy változik-e a véleménye.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1477 üzenetére
Főleg, hogy a nagy hangulatkeltő és megmondóemberek a témában szerintem akkor se vennének Nintendo gépet, ha erősebb lenne, mint a PS4 vagy X1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Könyvajánló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gerner1
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest