Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr.F.E.R.I.

    Topikgazda

    Akit komolyabban érdekel a téma, itt áttanulmányozhatja a Nintendo éves jelentését. A szöveges értékelőből kimásoltam a Wii U-ra vonatkozó ez évi várakozásaikat:

    "Regarding “Wii U,” which still faces a challenging sales situation, Nintendo will focus on efforts that seek to stimulate the platform."

    Tehát szó nincs platformcseréről, ahogy már egyesek pletykálták, továbbra is a Wii U-t próbálják majd helyzetbe hozni (nem különösebben meglepő módon).

    "By providing software that takes advantage of the “Wii U GamePad,” utilizing its built-in functionality as an NFC reader/writer, and adding “Nintendo DS” Virtual Console titles to the “Wii U” software lineup, Nintendo will seek to enrich the value of the “Wii U GamePad,” the most important differentiator of “Wii U,” and as a result expand the sales of the “Wii U” platform."

    Itt egyértelműen leírják a rövidtávú stratégiájukat, miszerint a Gamepad-et fogják leginkább kihangsúlyozni (nem is annyira magát az egész konzolt), mivel ezt tartják a legnagyobb előnynek a riválisokkal szemben. Ennek tudhatók hát be a GBA és a DS játékok portolása, amivel a kis képernyő előnyét igyekszenek kihasználni, de az NFC további kihasználására is törekedni fognak.

    "In terms of compatible software, by positioning “Mario Kart 8,” scheduled to be released globally in May, and “Super Smash Bros. for Wii U,” scheduled to be released this winter, as two main drivers, both of which are titles that a wide range of consumers can enjoy either alone or with other players, Nintendo will seek to supply high quality games on a continuous basis. Moreover, Nintendo will also strive to proactively pursue its digital distribution business through the “Nintendo eShop."

    Saját maguk is a Mario Kart-ot és a Smash-t tartják a megkezdett új év legnagyobb dobásának, ezért szedték szét a két játékot (MK8: május, SMB4: tél), az mondjuk más kérdés, hogy ki fog-e tartani a lendületük a következő nagy dobásokig. (Zeldáról, X-ről nem tesznek említést, ezzel meg kell várnunk legalább az E3-at, ott még kiderülhet egy s más.) Tovább próbálják erősíteni az eshop-ba vetett bizalmunkat és a digitális vásárlást, valószínűleg ennek tudható be a Mario Kart 8-as promóció is.

    Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Új hozzászólás Aktív témák