- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alba Game
tag
válasz
moli.hu #1855 üzenetére
T. Moli !
Én bizti nem irogatok a Wiki -be.Ha kell, megírom ide.
Azért kösz az 5letet !T. Frag !
Igen, szinén hasonlókat lestem és hasonló meggondolásból hessegettem el gyorsan a dolgokat.
...
Én "dobozos" példányt vettem a Konzol Stúdióban.
Sztem iszonyat mázlival, 5000 FT -ért. Igaz, használtan, de az a kutját sem érdekli.
Patent állapot, angol nyelv. Nekem ennyi éppen elég, ennyiért.
10k -ért én sem venném meg.Valaki tolja a CoD: Ghosts -ot? Valamiért nagyon lehúzták (pl. a Metacritic -en az összesített ötvenakárhány pontos értékelés, ha jól dereng), de nekem bejön. Hangulatra rendben, a grafika szintén -bár mintha a Black Ops II. multija szebb lenne helyenként (összenéztem a PS3 -assal és hát ... khmmm ... van különbség - nem a PS3 javára), az irányítás is okés. Multi része még jobban be is jön, mint a B.O.2 esetében, mert nem olyan vontatott a fejlődési rendszer és valahogy kellemesebb a karakterkusztom (sicc!
) illetve a perk-rendszer.
Más vélemény ?
Aztán lefogatom, hátrébb már ötször körbejártátok a témát és rögtön érkezik a jóöreg "olvass vissza"... -
g@bo
nagyúr
válasz
moli.hu #1832 üzenetére
nem kell elolvasni és reagálni sem. ennyi. minden fórumon panaszkodnak az emberek, h sz@r a rendszer drága a tej ez nem jó az nem jó, még se változik semmi.
akkor kussoljanak? lehet jobb lenne. de legalább kibeszélik szívük fájdalmait.ettől független, max 49900é mehetne a basic pakk...
kis oltogatás... ps3 alig több mint 50, egy rakat és olcsó gém van hozzá. pl ez is gond.
-
Devil198909
tag
válasz
moli.hu #1832 üzenetére
Szerintem azèrt megy mert ez van valószínüleg ha nem lenne gond akkor nem sírna senki sem!Egyèbkènt szerintem nem nekünk embereknek kène akarni a változtatást hanem a Nintendo-nak kène már megtenni mert ez így nem jó!Viszont arra kíváncsi lennèk hogy az elöttem lèvő kèt hozzászólónak van egyáltalán Wii U konzolja?!Ugyanis ez egy Wii U topik ès ha nincs gèped akkor nem is igazán tudod hogy mifolyik a platformon!Ennyit szerettem volna ès ezeket teljes tisztelettel írtam nem szeretnèk megsèrteni senkit!
-
mirci18
addikt
válasz
moli.hu #1636 üzenetére
Én egy magyar forrásra gondolok ahol esetleg van egy bemutató a Nintendo kínai pályafutásáról.
Értsd ezt úgy hogy a 2000-es évek előtt is volt online játék lehetőség a konzoloknál.
De ezekről kevés információ van a neten fent így széles körben nem terjedtek el.
De ha lennének magyar oldalak akkor tán több emberhez eljutnának az ilyen és ehhez hasonló információk.Annyit még hozzátennék hogy nem mindenkji tud folyékonyan angolul ahogy én se csak részben tudok.
A netes fordító meg általánosságban nem pontos inkább csak információ szerzésre jó. -
ldave
félisten
Webshopokban én is látom, de raktáron sehol nincs, mindenhol pár nap, mire beszerezik. (Ezért is rühellem a magyar webshopok 90%-át, mert raktárkészlete egyiknek sincs, csak akkor rendel, ha van vevő, ennyi erővel én is meg tudom rendelni Kínából a cuccost...) De ahogy most nézem a Conradnál lehet kapni, bár ott meg 1500 Ft egy darab.
Amíg van rá garancia, inkább nem szabdalnám át a kábelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged