- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
Miért, ha küldenek visszaigazolást az előrendelésedről, akkor még elképzelhető, hogy egy hónappal később írnak egy levelet, hogy "bocsi, te még sem kapsz." ?
Akkor mi értelme annak, hogy most már minden előrendelői oldalon (magyar) az szerepel, hogy "előrendelésben elfogyott", ha már akkor is elfogyhatott, mikor még lehetett előrendelni?
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Logikus lépés az lenne, hogy mivel egy gépre egy accot lehet egyszerre tenni, hogy a géphez regisztált játékok ( amit az N nyílvántart) átkerülnének a gépre regisztrált accra. és kész.
Pedig lehet, hogy most éppen ez a helyzet. Előbb átnéztem a Wii U -> Wii U system transfer leírását, és kötelezően előírják, hogy legyen fiók telepítve a forrásgépen. Ez egyáltalán nem zárja ki azt, hogy most már a gép helyett a fiókra linkeli a játékot (a fiókot viszont ugye továbbra is a géphez). Azért írtam, hogy ha a fiók-gép kapcsolatot a következő lépésben feloldanák végre, akkor már talán a system transfer nélkül is működhetne a játék hurcolászás a fiók révén.
-
mirci18
addikt
Ezzel nem értek egyet hogy befolyásolná a kiadási idő a játék eladásokat.
1:Sokan nem a kiadási idő kezdetekor veszik meg a játékot.
2:Másrészt szerintem kevés embernek van otthon egyszerre két konzolja ezért aki Nintendo-t vesz az kivárja a pár hónapot. Csak ugye kevés az olyan potenciális Nintendo vevő akik szeretne egy kemény akció játékot venni ami nem igazán illik bele első körben a Nintendo imidzsébe.
Ezért van az hogy annyira nem fogytak a third party játékok.
De ez így is volt annó is a Wii-nél is a top 10 eladott játéknál a legtöbb exkluzív Nintendo cím volt. -
adalbert1
veterán
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyivel lenne magasabb a Wii U eladása, ha az összes nagyobb multiplatform cím kijönne rá, én azt tippelem, hogy értékelhető növekedést nem látnánk, a Nintendo meg biztos úgy kalkulál, hogy akit érdekelnek az exkluzív címei, az ígyis-úgyis megveszi a gépet - azt el tudom képzelni, hogy a PS4/Xbox One-tól venne el vásárlókat, de azt nem, hogy jelentősen növekedne.
-
horkovy24
senior tag
Értem!Köszönöm szépen!Akkor megerősítettél a dologban. Ha veszek is akkor csakis az XL verzió jöhet szóba!A 2DS nekem annyira nem tetszik azért nem is gondolkodtam rajta. Igen jut eszembe egyébkén a The Last Of Us Remastered vitánál lévő hozzászólásomért elnézésedet kérem!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Visszakanyarodva kicsit a Vitára (bár nem szorosan fórumtéma), több fronton is elég szerencsétlen helyzetbe került szegényke. Egyfelől adva vannak a Sony nagykonzolok, amiknek egyelőre elég stabil piacuk van. A PS4 már szinte behozta a Vitát eladott hardvert tekintve, de még a PS3 is sokkal szebb eladásokat produkál nála. Egy pénzügyileg instabil nagyvállalatnál nyilván oda fogják tolni a tőkét, ahol az a legjobban hasznosulni tud, ezzel a Sony gyakorlatilag hivatalosan is mostohagyerekké tette a Vitát. De másfelől a kézikonzol szegmens növekedésének dinamikája is csökkent, mert a 3DS eladások is csak a százezres lélektani határon bukdácsolnak. Ami jelen generációban így is kiemelkedő, de az elmúlt két év lendülete itt is azért megtorpant. Ez valószínűleg megint nem arra csábítja a Sony-t, hogy tovább nyomuljon ezen a piacon. Viszont a Vitát kivezetni sem lenne érdekük a PSP-vel együtt, mert az elég nagy presztízsveszteség lenne egy remek PSP-s korszak után, másfelől elesne néhány jövőbeni lehetőségtől is. Ha tökéletes szinkronba hoznák a PS4-gyel, akkor lehetne még esélye emelt fővel távozni a generáció végén, másrészt a japán játékok még a hátországban valamelyest fenntarthatják az érdeklődést. Ha pedig már a nyugati piacon jelen vannak vele, ott így a kisebb indie stúdiók gondozására bízták. Ez az, amit a Wii U-val vagy a 3DS-sel soha nem fog a Nintendo meglépni, mivel - a többi konzoltól eltérően - itt az exkluzív játékok húzzák a platformokat, a többi pedig a körítés hozzá. A Vitánál ezzel szemben az van, ami a többi PS és Xbox platformon is, rengeteg 3rd party és indie cím, plusz mutatóba az exkluzív AAA játékok. Ez utóbbi elhagyásával ugyan levágja a Sony a sárkány egyik fejét, de a másik még úgy-amennyire életben tudja a testet tartani. Az az igazság, a Sony-nak már csak kolonc a nyakán ez a gép, de muszáj lesznek most már együtt végigcsinálni. Egyben viszont majdnem biztos vagyok: kézikonzol-vonalon már nem fog a Sony rajthoz állni többet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az egy közkeletű tévhit, hogy az 'indie' (independent=[pénzügyileg]független) kiadók egyenlőek a kvarcjáték szintű filléres játékokkal, amiknek semmi keresnivalójuk nagykonzolokon. Olyan indie játék is jön majd Wii U-ra, ami közel egymillió dollárból készül. A Nintendónak egyrészt megvan a lehetősége a szelektálásra, tehát ha nagyon akarják, a shovelware cuccokat ki tudják zárni a repertoárból. Másrészt a cikk 2nd party-fejlesztőket is említ, mint a Platinum és a Shin'en, ezekkel végképp semmi baj, bár többen lennének. Harmadrészt ezek kiegészítő- és nem kizárólagos címek lennének a belsős AAA címek közt. Ennél a hírnél egyedül csak az volna jobb, ha új belsős stúdiókat alapítanának vagy akvirálnának.
-
ldave
félisten
Pont ez a lényeg, hogy a közös rendszer miatt nem lesz olyan, hogy csak itt vagy csak ott. Ahogy most PC-n is ha 1080p-t szeretnél, akkor kell egy erős proci és egy komoly videokártya, de ha 480p is elég, akkor leveheted harmadára a hardverigényt. A kód (program) ugyanaz, csak a felbontás más.
-
ldave
félisten
Én ezt inkább úgy képzelem el, hogy 2 gép kell, csak az architektúra és a rendszer lesz ugyanaz. Az asztali gép erős, 1080p képes, a hordozható pedig gyengébb, mondjuk 480p/544p képes. Mire ez aktuális lesz, 2-3 év, addigra szerintem PowerPC vonalon is lesznek már kis TDP-vel rendelkező POWER8-as rendszerek.
-
Alba Game
tag
Nekem nem. De ha neked igen, akkor miért (de tényleg, miért) ? Mert pl. mi van, ha tleg tönkremegy és veszel egy újat vagy szimplán le akarsz cserélni egy BASIC -et PREMIUM -ra? Vagy esetleg egyszer majd (bár ez nyilván már a sci-fi kategória) kijön egy jobb verza a gépből és át akarsz váltani arra? Sztem ez jó nagy maflaság a Nintitől, hiszen gyak. ugyanaz az user mégegyszer hagy náluk pénzt. De ezzel endesen elveszik a kedvét ettől. Vagy ez vami biztonsági kapu miatt lehet így? Nem hinném, hiszen ott a PS3 vagy a Vita, ahol éppen accounthoz rendelt minden (Vita -nál egy géphez egy acc. lehet rendelve - ám egy gépen csak egy acc. csücsülhet, míg PS3 -nál kettő gép is lehet egy accounton és egy gépen lehet X másik profil is).
Szóval kicsit nem értem, neked miért szimpi az N megoldása. -
Alba Game
tag
-
Alba Game
tag
Szgergely !
Az accountodat költöztetheted. Csak kell hozzá a régi és az új gép is. Egy időben, egy helyen. Így tudom, egy kicsit nehézkesebb, de megoldható. Ha az új gépre a régi accountod átkerül, akkor arra is lejöhet ugyanaz a game díjmentesen az eShop -ról. Én legalábbis így tudom.Mister_X !
Én meg szívesen játszanék éppúgy egy GC -s Star Wars: Rogue Squadron -al, PN3 -al (és még biztosan akad olyan cím, ami nem saját N fejlesztés és nem portolták Wii -re, csak most ezek jutottak eszembe a jobbak közül) mint valamelyik Mario játékkal. És akkor még nem beszéltem a Star Fox Adventures -ről sem... -
Alba Game
tag
Azért ne húzz egyenlőségjelet egy psn vagy xlive illetve vmi ratyi facebook meg iwiw klón között.
A psn vagy a live éppenhogy annyira "zárt", hogy tökéletesen megválogathasd kivel barátkozol vagy játszasz rajta keresztül. Amúgy meg a WiiU -s játékok némelyikén éppúgy belefuthatsz idiótákba (pl. CoD -ok esetében), szóval a barom playereket semmi sem csukja ki. Max. BLOCK LIST -re teszed aki nem tetszik.Horkovy24 !
Jönni fognak azok a jóságok, ne aggódj.Destiny, Sniper Elite V3, The Division, Uncharted 4, LittleBig Planet 3, Dead Island 2, stb-stb-stb... Csak győzzük kivárni. És nem hiszem, hogy annyit kell várni rájuk, mint egy Bayonetta 2-re.
Igen, talán akkorra a gép sem lesz 110-120ezer a boltokban, de max. 10-20k -t esik idén. Nekem meg ennyit megér egy Thief, Lillzone, BF4 vagy Tomb Raider reloaded. -
horkovy24
senior tag
Igen igazad van abban amit leírtál biztos vagyok benne hogy a pénz is közre játszik ez tuti!De szerintem ez az origin-es dolog is nagyban közre játszik a dolgokban.Mondjuk én úgy ahogy van letojom az EA-t is magasról nem leszek öngyilkos mert nem fog megjelenni Wii U-ra a Fifa 15 már csak azért sem mert nem vagyok foci rajongó a másik dolog meg hogy minek vegyem meg ugyanazt a játékot amit előtte egy évvel Fifa 14 néven kiadtak?!Na jó minimális újítások vannak az biztos.Meg úgy általában véve nem is véletlenül kapta meg az EA a legsz@r@bb cég kitüntetést sem!Meg igazából a kommenteket sem értem az oldalakon a Nintendoval kapcsolatosan mert mindenhol azt írják hogy az ezredik márióval nem lehet beindítani a gépet hát könyörgöm ha csak negyed annyi újítás lenne két fifa között mint két megjelent márió játék között például Super Mario Galaxy és a második része akkor már az a fifa játék világraszóló lenne!
-
horkovy24
senior tag
Belinkelek neked az Origin-el kapcsolatban két oldalt is.Olvasd el.
http://www.pcguru.hu/hirek/az-ea-origin-jelentosen-megujul/23519http://www.pcguru.hu/hirek/ea-origin-a-wii-u-n-is/20528
Ebből a két oldalból igazából a második érdekes mert egy az egyben kiderül hogy a Nintendo miért is nem engedte a gépére ezt az Origint ezt az EA féle értékesítési csatornát!Ez a csatorna egyébként fut Xbox360-on és Playstation 3-on is és gondolom az új generációs változataikon is!Igazából a Nintendo-nak szerintem azzal volt gondja hogy erre be kellett volna regisztrálni ahhoz hogy játsz az EA féle játékokkal és akkor az EA hozzáfért volna az összes adataidhoz amit a Wii U-n megadtál mikor beregisztráltál a Nintendo Network-be!
-
horkovy24
senior tag
Nem értem ezt a felháborodást a Fifa 15-el kapcsolatban.Az EA megmondta hogy egyszerűen semmit nem fog megjelentetni a Wii U-ra!Ez kezdődött a Dead Space 3-al.Ennek szerintem semmi köze a Wii U eladási adataihoz csupán annyiról van szó hogy megvannak sértődve a Nintendo-ra mert nem engedték be a Wii U-ra az Origin-t.Ezért is csinálják azt direkt hogy csak Wii-re adják ki mert ők majd megmutatják!
-
PandaMonium
őstag
Új generációs motor?
Pont 1-2 napja játszottam Fifát a haverokkal, nagyon messze van a közvetítéstől, azon kívül, hogy a csapatokat frissítik meg az onlinet finomítják, kb. semmi változás nem történt a játékban évek óta. A Fifa egyébként pont az a játék amit lassan mosógépre is kiadnak (ezért is érthetetlen, hogy Wii U -ra miért nem), nem hiszem, hogy valaki ez az 1 játék alapján választana konzolt. Főleg nem next-gent (kicsi a kép, de hidd el, hogy szinte nincs különbség a kettő között).
-
horkovy24
senior tag
Hát bármennyire is megfogsz lepődni engem a Rayman Legends sem érdekel!Nem is vettem meg.A demóját letöltöttem kipróbáltam de nem fogott meg.Azért is írtam hogy a Ubisoft nekem nem számottevő mert egyszerűen olyan játékot még nem tudtak letenni amivel nálam betaláltak volna a régi prince of persia játékaikon kívül de az már rég volt.
-
Alba Game
tag
De ha megfelelnek a Mario 3D World -ök, Donkey Kong -ok, MK8 -ak, Hylure Warriors -ok vagy Smas Bros -ok, akkor ??? Tudom, KELL a külső fejlesztés is, nyilván. Nem lehet homokba dugott fejjel "csak a nintiseknek" fejleszteni. Gyakorlatilag a Wii után 10 emberből csak egy vett WiiU -t (mondjuk 100millió gép kontra 10millió gép .. majd egyszer) és nem azok miatt a Wii -re is gyatra külső fejlesztések miatt. Másnak is kell lennie, nem csupán a külsős címek elmaradása az egyatlen ok. De ezt Nntendo -éknál biztosan sokkal-sokkal jobban tudják, mint mi, ecceri magyar fórumbetyárok (híjjjjnye !) . Ha nem fekszenek el azonnal az UbiSoft dirigálásának, akkor annak is van valami apropója. Felteszem, ők tudják.
-
Alba Game
tag
Amiket csináltak WiiU -ra eddig (pl. Assassins Creed 3, ZombiU, Splinter Cell) nem igazán voltak system-seller játékok. Jók voltak, nekem is itt figyelnek a polcon, nem is ezért mondom. Ám ellenben a MK8 vagy (majd csak figyelj!) a Smash Bros... Bár ez utóbbit én nem kajálom, ám tudom, a játékosbázisa igen nagy. Szóval igen, menjen csak el a pics'be az Ubi, ha annyira akar. WiiU -t nem egy WatchDogs U fog eladni, hanem egy új Zelda vagy Metroid. Kinek kellenek az újabb FarCry -ok (mert pölö a FC3 nálam éppen olyan érdektelenségbe fulladt, mint annó az FC2
, de ez legyen az én hibám) meg Assassins Creed tizennyolcak, amiben max. az az újítás, hogy tudsz fára mászni is vagy most majd kozákokkal csapatod nem pedig francia forradalmárokkal. Ugyan már, hagyjuk ezt !
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy a ninti ezek után éppúgy meglenne az Ubi nélkül mint vele. Nem ezen fog múlni a gép sikeressége. Legalább meglátná a világ, hogyan tud talpon maradni egy "tisztán belső fejlesztésű" cég. Vagy nem...Panda !
Volt egy olyan erős megérzésem, hogy vki úgyis kiokosít a technikai részletekről. Minimum három zsoltáron keresztül. Köcce ! Gyanítottam, hogy nem jót szóltam és gyorsban kapom is a hideg vizet. Segond. Örvendek, hogy ilyen felkészült emberkékkel fórumozhatok ! -
Hunner
senior tag
Nem kivárnak...Folyamatosan kritizálják a Nintendot az E3 óta, amit egyébként a nemzetközi szaksajtó szerint is a Nintendo "nyert meg". Szerintem itt mindenki tisztában van vele, hogy nem úgy megy a szekér ahogy kellene, és ezt a fejesek is tudják. Nem látom és nem értem, miért nem lehet tényleg!!! kivárni egy kicsit az Ubisoft részéről, miért most kezdik a negatív médiakampányt. Gondolom kell a címlapos írás amibe bele lehet tenni a PS-t meg az Xbone-t meg az azokra megjelenő Ubis címeket...
Egyébként meg zárójelben, amennyire kulturált és becsülendő kiadó volt régen az Ubi, annyira el EA-sodtak az utóbbi időben
-
Hunner
senior tag
Nem, nem csinálnak. Húzzák az időt a watch-dogs-al, polcon tartják egy kész játékukat, és kiadják a justdance-t mert mérne. Ezen kívül, 2hét alatt másodszor támadják a nintendot. Először azzal, hogy kevés konzolt adtak el, másodszor meg azzal, hogy lenyilatkozzák, hogy csökkentsenek árat. (miközben senkinek halvány lila foglalma nem lehet még arról, hogy az MarioKart8 vagy az E3 hogyan hat a piacra) Sírnak, mint egy kisgyerek, és rugdossák a céget. Felőlem akár pakolhatnak is és mehetnek amerre akarnak.
-
PandaMonium
őstag
Multiplayer keretrendszerrel nincs nagy gond (bár azért a MK8 néha ledob, de mikor megy akkor teljesen játszható akár a japánokkal is), sokkal jobb mint a Wii-nél volt anno, a twitch streamelésnek meg tényleg semmi értelme ilyen gyenge hardver mellett, akinek annyira kell az vegyen egy HD PVR-t.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem mondom, hogy rossz dolog az online multi (mert nem az), de önmagában nem perdöntő a jelenléte. Lásd az xbox vergődését, pedig fényévekkel jobb online szolgáltatásai vannak. Egyelőre biztosan kitartanak emellett a family console-vonal mellett, ami persze nem zárja ki egyes játékoknál az online jelenlétet. Legfeljebb ha már nagyon hangos lesz a táboruk, akkor talán átállnak teljesen, de ez viszont nem biztos, hogy be fog következni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Jónehány fősodratú trenddel szembeúsznak, de csak ezért még kicsit meredek idiótázni őket. Sőt becsülendő, hogy ki is állnak a 'családi konzol' koncepció mellett, amiben a lokál multimóka fontos szerepet kap. A VR-re visszatérve, ez egyelőre a magányos farkasok terepének tűnik, a Nintendo által preferált közös szórakozást érdemben nem segíti elő. Hogy üzletileg ez a sajátságos koncepciójuk mennyire fog hosszútávon megtérülni, az megint más lapra tartozik.
-
Bad Pritt
félisten
Mik lesznek azok?
Jó, igazad van, de ha egy Watch_Dogsnál tudnak csinálni 5-féle verziót (most tekintsünk el a verziók közti különbségektől), akkor ebből is csinálhatnának.
Mondjuk még így is lesz tengernyi játék, amit érdemes lesz megvenni, plusz van még egy óceánnyi Wii játék is, ami jó. -
Bad Pritt
félisten
És a Wii U mi? Középgen?
Egy évvel jött ki a Sony meg MS konzol előtt, az nem sok idő konzoloknak.
A PS3-nál nyilánvalóan erősebb és fejlettebb architektúra, de mondjuk a tavalyi gépektől elmarad. Valészeg nem fogyott elég Armored Edition, meg konzol unblokk, ezért nem érné meg kiadni rá. Pedig Batman határozottan profitálhatna a Wii U környezetből. -
Bad Pritt
félisten
Ja tudom, próbáltam. Kíváncis leszek rá, ez a játék sokat profitálhatna a gemapdből.
Arkham Knight viszont nem lesz sajna Wii U-ra emiatt szomorú vagyok, az Armored Edition az Arkham Cityből szerintem rohadt jó lett. Szomorú vagyok miatta, gondolom gyengének tartják a hardvert hozzá. -
Hunner
senior tag
Ajánlom olvasásra: Ubisoft is sitting on finished Wii U games
-
PandaMonium
őstag
Az Ubisoft egy szóval sem mondta amúgy, hogy a Watchdogs a visszatartott játékuk, csak annyit mondtak, hogy van egy kész játékuk, amivel várnak amíg népszerűbb lesz a konzol. Nem hiszem, hogy ez a WD volna, szerintem valami más lesz.
(#3609) Dr.F.E.R.I.: Hát ez nagyon bugyutának, tűnik, kb. mint ha fogtak volna egy 2014-es videojáték szakácskönyvet és az összes sikerhez szükséges hozzávalót beledobálták volna: Fegyverek, repülők, mellek, ninják, görögdinnyék, tankok, freerunning, robbanások, késdobás, még több robbanás, csirkék. Mondtam már, hogy robbanások?
-
Alba Game
tag
Merthogy ?
Ha idén beesik még pár ütős cím (pl. Smas Bros melee) akkor csak meglesz az a 8-10 milliócska eladott gép. Akkor meg nehogy már ne fogyjon a WiiU -s WD -ból legalább 5-600ezer, alsó hangon. És akkor "csak egy portról" beszéltünk. Jó, tudom ez esetleg külömbözhet a GameTab -os extrák miatt a többi verziótól, de nem hiszem hogy annyira megtolná aköltségeket. Vagyis a fejlesztési és reklám kiadásokk töredéke jutna erre a platformra, az összességet tekintve.
Gondolom a hype-őrület is elmarad majd (mert minek ??), az sem volt eddig tíz peták az Ubi -nak. Szóval ha a francia kiadó/fejlesztő stúdió így gondolkodik, akkor alig várják, hogy a WiiU gépek eladási számlálója 8.000.000 fölé kettyenjen. Aztán ki a polcra a cuccal. -
mirci18
addikt
-
horkovy24
senior tag
-
Alba Game
tag
Ez akár igaz is lehet.
És még valami: a játékos közösségek jelentős része az INSTANT élményre vágyik. Ezt mutatja például a megnövekedett érdeklődés a játékok online része iránt, a szingli kampányok kárára. Mert mi a szitu ?? Egy szingliben mondjuk egy missön is 20-30perc és gyakran olyan szorosan kapcsolódnak egymáshoz, hogy "muszálj" 2-3 ilyen etapot is letolni, hogy kicsit is képben legyünk a történetszál folyásával. Node mi van multinál? Felcsatlakozol, belépsz, aztán csapatod. Ha csak egy karikát, akkor annyit. 10-15 perc és megvan a gőzkieresztés. Egy gyors menet még indulás előtt. Ennyi.
De persze nem ez miatt van és nem ez miatt ilyen népszerű a multi. Csak megemlítettem a dolgot. Akár lehet is köze hozzá.Mellesleg: mintha lett volna valami reklám is, amiben Robin és Zelda együtt marhultak és köze volt a játékhoz. Vagy tévednék ??
-
Alba Game
tag
-
mirci18
addikt
Szerintem meg nem.
Én kiváncsi vagyok mindenki véleményére.
Mondjuk az más tészta hogy itt mindenki szakértő de eggyikünk szava se jut el a Nintendóhoz.
Engem az sem zavar mikor olyan cikkeket raknak ide be amiben ócsárolják a Nintendót.
Tudomásul kell venni Magyarországon lenézik azokat aki Nintendósak.
Mert azt mondják hogy gagyi a gép meg a grafika.
És hogy mindíg csak Mario van rá.
Aki felveszi annak inge aki nem annak nem.
Ennyi. -
horkovy24
senior tag
Én is így jártam!Sajnos eladtam az enyémet mert azt hittem majd a PS4 lesz a megváltás erre kipróbáltam pár játékot rajta és rájöttem hogy nem az én világom így hát visszatértem a Wii U-hoz!Vettem egy Mario&Luigi Premium pack-ot!Mert megmondom őszíntén hogy lehet hogy erre a Wii U-ra kevesebb játék jelenik meg és az életciklusa végéig erre lesz a legkevesebb játék mind közül viszont ezek legalább minőségiek amikre megéri kiadni a pénzt!Nem úgy mint PS4-en egy egyszerű gagyi multiplatform cím is 17990-forintba kerül pfffffffffff nevetséges!
-
törölt tag
Nem. Rádióban hallottam.
Melyik része bánt? A ps4?Ps4-en killzone multi pályatöltés közben sem screenshotot, sem menüt, néha mégg kikapcsolni sem lehet a gépet, és ez egy példa a százból. Namost azt azért érdemes tudni, hogy a játékok stabilitási és biztonsági okokból az os-től izolálva egy virzuális rétegen futnak. Ebben semmi csoda nincs, ez így volt már a ps3-ban, és az x360-ban is. Ergo olyan nincs, hogy egy appot (kz) multitaskig szempontjából rosszul készítenek el, az appnak ehhez semmi köze, ő a maga homokozójában él. Vagyis így kellene ennek működnie, csak az implementáció nem sikerült valami jól
-
törölt tag
És az előző generációról történő felhúzás esetén az objektumnok száma/komplexitása nem nő? Az nem a grafika felhúzása? Dehogynem...minthogy a pécés setup is ezt teszi, többek között. LOD-ról gondolom hallottál már.
A resogun voxeles, azt ne keverjük ide, nincsenek textúrák, a knack meg sajnos úgy szaggat, mint a rohadalom (pedig nagyon jó game).."párhuzamos feldolgozás" - így működik, a pécés grafkarik is párhuzamosan dolgoznak sok-sok shaderen.(a ISS asszinkron compute-based particle rendszerét ne keverjük ide, az egy spéci eset, nem jó mindenhova/mindenhol). Alapvetően ezekben a konzolokban nincs olyan feature, amit egy pécés grafkari ne tudna megoldani bruteforce, maximum -bizonyos esetekben- nem olyan hatékonyan, de ez teljesítménnyel kompenzálható, minthogy kompenzálva is van.
Attól, hogy egy játék motorjának az alapját egy előző generációban már használták, és arra építik fel az új architektúra kínálta lehetőséget, ezt teljesen alap dolog. Nincs is értelme nulláról elkezdeni bármit, mert nem e motor megírása fog rohadt sokáig tartani, hanem a tooloké.
Itt a prohardveren a témában nagyon sok cikk jelenik meg, amik nagyrészt félrevezetőek mégha szakmailag kb helyes is, és a userek teljesen hibás végkövetkeztetéseket vonnak le. -
mirci18
addikt
Ez is igaz ezért is akarom megvenni mert ahogy látom sokkal több és minőségibb exkluzív játék jött a Wii-re mint a gamecube-ra.
Arra majd kiváncsi leszek hogy később eltörlik e a wii kompatibilitást mint ahogy tették a wii-nél a gamecubbal.
Ugyanis a mai napig nem értem hogy miért csak az első sorozatban volt benne a gamecube kompatibilitás. -
PandaMonium
őstag
A Don't Starve és az Outlast mind indie játékok és hihetetlen sikeresek, szerintem is jól sikerültek.
Én speciel ezerszer szívesebben játszok egy gyenge grafikájú, de tartalmas indie játékkal amiben van fantázia (lásd Spelunky, Minecraft, Terraria és társai) mint egy Crysis 5-el, vagy egy Call of Duty 14-el.
-
PandaMonium
őstag
Jogos ez is, de ez sajnos nem boldogítja a Wii U tulajokat mikor lemondják az összes third-party címet mondván, hogy nincs elég vásárló, de (részben) pont azért nincs elég vásárló mert kicsi a játékfelhozatal. Ördögi kör ez, amit már 100x kitárgyaltunk: Nem áll jól a Wii U szénája, de azért már most is vannak rá kincsek. Akinek ennyi elég az vegye, akinek meg nem az... ne vegye?! Ez látszik a statisztikákon is.
-
Alba Game
tag
Blacklist valóban gyönyörűséges WiiU -n. Csaknem referenciának mondható. Már az első, a tutorial pályán a szakadó esőben a szétlőtt reptérbázison megvillantja mit tud. Aztán amikor a fények/árnyak játékát kell kihasználni a küldik közbeni lopakodásokkor ... na igen. Nem sok játékban látni ilyen jól megcsinálva mindezt.
-
g@bo
nagyúr
nem egyedi, ha valaki kínál valamit és csere/beszámítás is érdekli, a sajátját fel, a beszámítandó terméket meg leértékeli, azaz bőven áron alul óhajtja megszerezni.
ez olyan esetben jellemző, ahol az alaptermék valamivel kapósabb, pl egy i5 öt elad, és egy celeront beszámit. az utóbbi tuti ráfarag a nyomott árral.
-
mirci18
addikt
Nem igazodok senkihez=Nem igazodok senkihez.
Azt nem mondtam hogy kevesebbért is adom mindíg mint mások csak én belövöm az árakat ahogy akarom és elég sokszor alá lövök a többieknek.
Ezt értsd úgy ahogy akarod de ezen úgysem vitázunk.Megjegyzem az egész onnan indult ki hogy volt egy felvetés hogy mi van akkor ha én teszek fel ide az apróra egy hirdetést egy konzolról vagy játékról szándékosan olcsón hogy ezzel az adott konzol vagy játék árárt lenyomjam és én olcsóbban vehessem meg.
Erre az válaszoltam hogy ez nem életképes.
Továbbá leírtam az üzletpolitikám. -
Devil198909
tag
Hát ha lenne hírtelen ennyi kápém akkor át is venném!Viszont az a helyzet hogy mire eladom szerintem a Wii U-t addigra ő eladja mert mondta hogy ő nem vár!Ennyi készpénzem a Wii U eladása nélkül pedig csak következő fizumkor lesz!Úgyhogy szerintem hagyom az egészet a fenébe!
-
Devil198909
tag
Na úgy néz ki hogy tárgytalan az üzlet mert azt mondja hogy neki így nem éri meg a csere hogy simán odaadom neki a Wii U-t!Írtam neki vissza hogy rendben mivel ő is két ismertebb játékkal adja adok neki a Wii U mellé egy Batman Arkham City-t meg egy Black Ops2-t!Viszont írt hogy neki ez így még mindig nem jó mert ezekkel a játékokkal még ő sem játszana egy percet sem magyarul nem érnek semmit!Meg azt írta még hogy csak úgy menne bele az üzletbe ha odaadnám mellé a 3 erős Nintendo-s címet!Erre írtam neki hogy rendben akkor tárgytalan!Hát barátaim hogy valaki ennyire hülye legyen mit akar azért a 3DS-ért egy PlayStation 4-et?
-
-
Devil198909
tag
Rendben köszönöm srácok!Akkor inkább így fogok tenni hogy szétszedem szettet és sokkal jobban járok az tuti!Én is sokallottam ezt így azért a gépért!Szerintem a srác még akkor is jól járna ezek szerint ha simán csak a Wii U-t adnám oda játékok nélkül!Írok is neki hogy vagy jó így hogy simán odaadom a gépet érte vagy inkább haggyuk a fenébe!Mert szerintem azért így is jól járna!
-
Alba Game
tag
nanemár. psn tele van demókkal. pc is. x-live - on régen voltam, de nem hiszem, hogy nincsenek demók fent.
de tleg, ha már annyira nem tudsz dönteni, sok boltban ki lehet próbálni a gamékat.
tesco + társai, illetve 576 ez alól nyilván kivétel. de M.M. vagy konzolboltok simán engedik. -
Csillag01
aktív tag
En azert adom el mert keves a jatek.store havonta 2 ertelmes jatek ha megjelenik sokat mondtam.gagyi jatekok nem izgatnak mert droidon naponta jelennek meg tonna szam ingyen.sorra kaszaljak el a bejelentett jat3kokat.szinte mar csak a nintendo fejleszt ra.kozben megjelent japanban a ps4 sztem meg kevesebben fognak jatekokat venni wii u-ra.szal sztem meg dramaibb lessz a helyzet mint eddig volt.semmi ertelmes 5letet nemis lat9k a nintendo vezetosegetol arrol hogy ezen a kozel jovoben valtoztatnanak.(a vilagmegvalto 5letuk h gameboy jatekok wii ura hd be finoman szolva is nevetseges).lassan j9nnek a szuper gamek ps4re,x1-re a karacsonyi hajra utan.jan.februar a jatek piac9n pangas.szal valt9k mas platromra.nincs mire varnom.nem akarok honapkat varni 1 ertelm3s jatekra.nem rajtam mult a kialakult helyzet.sajnalom amugy.
-
PandaMonium
őstag
Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy ironizálsz-e vagy sem.
Sokkal egyszerűbb és kiforrottabb volna egy olyan rendszer mint PSN-en ahol accounthoz vannak kötve a cuccok, így ha tönkremegy a géped és újat kell venni simán vissza tudsz tölteni mindent, de ettől függetlenül azon a gépen amire töltve van a játék minden user használhatja. -
t256
őstag
Én hirtelen ezt találtam és ez nem sok! Upcaming Wii U Games 2014
Ezek jönnek, ha jönnek. Elképzelhető, hogy jó lesz a James Pond, SNES-en egész jó volt, de sehol sem említik a legjobb játékok között. Super Smash Bros, Mario Kart 8, DKC: Tropical Freeze ígéretesek.
Wikipedián már van egy bővebb ista, ami tartalmazza a megjelent játékokat is.
Sehol egy Metroid, Kirby vagy egy Castlevania 2D-ben (olyasmire gondolok, mint PSX-en a Symphony of the Night, habár most csak álmodozom)
A címeket átnézve azt mondom, hogy a Dreamcast sorsára jut a Wii U.
Ezzel megcáfolom a tegnapi hozzászólásomat .A Wii sikerét megismételni nem fogják. Az is ilyen döcögősen indult vagy rögtön siker lett? Ki emlékszik rá, hogy történt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest