- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
Igen erre magam is rájöttem hogy túl jól akart volna járni!Gondolj bele ő adta volna a Limited Zelda 3DS-t a Zelda letöltött meg a 3D Land letöltött játékkal amit itt fenn 44000 forintért árul!Tőlem meg elvárta volna hogy adjam oda érte a Wii U-t 3 fizikai játékkal amiknek darabját mind 13000 forintért vásároltam üzletben!Hát ha a csere után külön eladja a Wii U-t ennyit azért is kapott volna pláne hogy garanciás!Utánna meg még a játékokat eladogatta volna itt fenn mit tudom 9000 forintért darabját mivel ilyen címekről beszélünk hogy az új donkey kong country tropical freez,super mario 3d world,new super mario bros u!Azért ennyire ne akarjon már jó üzletet kötni!
-
adalbert1
veterán
-
Alba Game
tag
Miért a Wii -vel jössz (a HD korszakban ???) meg a Sega DC -vel? Ennyi erővel ajánlhattad volna a PS2 -t is, azon van 4000 játék biztosan és csak 10-15ezer forint.
Tessék, ha nem oksi a WiiU, ott a PS3 / X360 közül valamelyik. Utóbbi 35-40 ezerért már kapható, előbbi pedig kicsit többért, 40-50ezerért simán megvan. Persze ezek használt árak! Játékok olcsóak ezekre, hálózati rendszerük is kiforrott, mi kell még?Hogy mi a "bukott konzol", azt nem egyszerű eldönteni. Attól függ, mik az elvárásaink illetve a gyártónak mik az elvárásai. Ha 50-100milliót akart eladni, vagy ha Te mást vártál akkor tényleg az. Számomra nem az, mert nagyon jól elszórakozok vele.
GameTab -ot kellően kihasználó gamékban sincs szerintem olyan eszetlen nagy hiány.
Deus Ex 3, Nintendo Land, FIFA 13, Tekken Tag Tournament 2, Lego City Undercover, Rayman Legends, Mario Bros U, Splinter Cell Blacklist, Zelda W.W. HD, Resi Evil Relevations, ZombiU, Monster Hunter Ultimate, CoD -ok mind-mind egész jól kihasználja. Igen, van amelyik "csak" egy térképet tesz ki vagy az inventory -ban turkálhatsz, vagy a szuperkombókat veheted elő. De több olyan is akad, ahol szkennelhetsz, tárgyakat használhatsz, célozhatsz meg effélék. Mire gondolsz még? Sztem ennyi épp elég. Persze akad több "kihagyott ziccer is. Pl. Sniper Elite V2 semmilyen szinten sem használja, pedig...
Nomeg ott a TV-Off funkció is. Miért értelmetlen? Nálam speciel nagyon hasznos, és gyakran használom. Vagy az esti nyugalom érdekében, vagy mert más éppen mást néz a tévében. Ezen kívül még mire jó? (Upppsz, megvan! HA kivonulok a WC -re, ott is nyomathatom a gamét, bár ehhez az alternatívához már talán vén vagyok) Nyilván ha akadnak még olyan extradurva ötletek, amikhez használható, biztosan bevezetik, de legalábbis átgondolják. Egy multizáskor nekem tök jó, ha a GameTab -on látom a térképet, a leaderboards -ot vagy ha tudok a felszereléseim vagy a respawn pontok között gyorsan váltani. Nem pedig menükben bogarászva vacalokni. Szóval itt szeretnék erősen az ördög ügyvédje lenni és megvédeni a Nintit.
-
Devil198909
tag
Az a helyzet hogy ezek nagyon jó játèkok amiket Nintendo-s frontról felsoroltál Mario,Zelda,Donkey Kong ez tèny ès való!Viszont nem hinnèm hogy ez mèg egy Nintendo fannak elèg lenne 5 èvre jò esetben amìg a gèp èletciklusa tart nem hogy egy átlagos felhasználónak aki azèrt mással is szeretne játszani!
-
PandaMonium
őstag
Én a Wii-ről sem hittem volna, hogy ilyen sikeres volt (és a Wii U-ról sem, hogy ennyire le van maradva, bár azt azért gondoltam, hogy nem a mezőny élén lesz).
Már van DK, jöjjön még a Smash Bros, az MK meg dobjanak össze nekünk egy Pokemon-t meg Animal Crossingot Wii U-ra is és tuti előre ugrana a konzol 2-3 helyet egy év alatt. -
Devil198909
tag
Igen a régi részekre én is azt mondom hogy le a kalappal!Emlékeszem voltam 7 vagy 8 éves de nem biztos mert nem emlékszem pontosan mikor megkaptam a második részt Super Nintendo-ra és majdnem sírva fakadtam az örömtől ezek az élmények megmaradnak az emberben és örömmel gondolok vissza rájuk ezért is tartottam ki eddig a Wii U mellet is!Viszont akkor megnyugodtam mert ezek szerint nem csak nekem van ez a véleményem ezekről az új Donkey kongok-ról hogy ezek már nem ugyanazok!A Wii U eladásával kapcsolatban csak annyit tudok mondani hogy már az a kis pislákoló reménysugár is kezd eltűnni bennem a géppel kapcsolatban!
-
Devil198909
tag
Igen nekem ennyi időbe telt a Super Mario 3D World-öt teljesen 100%-ra kipörgetni!Így összegyűjtöttem minden pályán az összes zöld csillagot,minden karakterrel megcsináltam az összes pályát,és így megnyitottam mind a 85 pecsétet!Egyébként az utolsó öt titkos pecsét csak akkor nyílik meg ha minden pályát megcsinálsz minden karakterrel!
-
Devil198909
tag
Hát igen ezek a Wii U eladások elég gyatrák!Én gondoltam már arra is hogy egy kicsit a 3DS helyett jobban rá kéne feküdniük a Wii U-ra mert az már egyébként is sínen van!Ugyebár ígérték Wii U-ra a virtual console-os címeket is amik csak lassacskán jönnek Gamecube-os még nincs is meg N64-es!Sokan várták Wii U-ra a Luigis Mansion Dark Moon-t is ami végül csak 3DS-re jelent meg!Többek közt én is nagyon vártam Wii U-ra!
-
Devil198909
tag
Valóban ebben lehet hogy igazad van hogy a Wii U a Dreamcast sorsára fog jutni!Ugyanis itt ezen az oldalon is sokan hajtogatják hogy a Nintendo más mint a Sega mert ugyebár ott sok lóvé van!Ez egy dolog és így igaz viszont a Nintendo mi a jó fenéért tartana életben egy olyan konzolt ami már több mint egy éve csak a pénzt viszi és ahogy elnézem ez az elkövetkezendőkben sem lesz másképp!Te fenn tartanál egy olyan boltot amibe csak a pénzedet ölöd bele és semmi pénzt nem hoz?Ezen érdemes elgondolkozni!
-
Devil198909
tag
Igen lehet hogy talán egyből inkább egy Ps4-et kellett volna vennem!De úgy voltam vele mivel azért ígéretek voltak rendesen a Wii U megjelenése előtt hogy a legtöbb játék erre is megfog most már jelenni mivel ugyebár már ez is egy elég erős gép de aztán ez lett a vége és erre még akkor nem számítottam!Még gondolkozok egy picit hogy meg-e tartsam a Ps4 mellé!Majd lecsekkolom ezt a Resident Evil-t köszönöm a tippet!
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Tudom h ez 1 konzol,de mint tudjuk nem csak jatszani lehet vele,hiszen van lehetoseg youtube,internet bongeszo hasznalatara.szal pl nekem "meg sztem sokaknak" sokkal praktikusabb es vonzobb lenne ,ha teljes erteku facebook,skype alkalmazas is elerheto lenne.pl nalam nem kellene a fentebb emlitett appokhoz az okostelefonom eloszedni v a notim bekapcsolni ,hanem minden adott lenne.sztem ezek nem olyan nagy es elerhetetlen dolgok ,raadasul sztem uzleti szempontbol se lenne rossz dontes a Nintendonak.
Egyebkent akinek megvan cod ghost felvehetne cimboranak egyutt tolni a jatekot wii un.
Peace.
-
boost
veterán
Ez mondjuk igaz. èn is gyakran, egy egy hétvégén kitolom valamelyik VC játékot 3DS-en. Még mindig hatalmas élmény.
Igazából WiiU-m is azért nincs, mert van helyette másik konzol, és ketto" nagy konzolt nem veszek. Sajnos nálam sorrendben a másik elo"rébb van. Majd, ha kicsit nagyobb lesz a gyerko"c, beptótlok mindent.
-
idegen lény
addikt
Ha átállítod "10 reviews"-ra az értékelések minimális mennyiségét, akkor rögtön az első oldalon látni fogsz a listán két SNES-játékot:
Chrono Trigger, Squaresoft, 1995, 95,64%, 18 értékelés átlaga
Super Metroid, Intelligent Systems / Nintendo, 1994, 95,5%, 11 értékelés átlaga(#1518) mirci18
Nem-nem, ezek nem egyszerű játékosok, fanboyok véleményei, hanem a játékokat tárgyilagosan elemző szakértők értékelései.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged