Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
- 

penge111
addikt
Ritkán, de nekem is sikerül mellényúlnom játékok terén. Kb 3 óra után a chapter 1 befejezésével elengedtem a Tales of Kenzera: Zau játékot. Videók, kritikák alapján tetszett ps fórumon is többen írták, hogy jobb mint az új Prince of Persia (amit imádtam). Számomra ez egy nagyon gyenge "metroidvania", annak van titulálva, de ez nem az. Elve alpból már látod a térképet, szinte minden skillt meg kapunk az elején duplaugrás, dash stb. Alig van mit felfedezni! Lehet csak Switchen, de nagyon darabos a játék, a mobok animációja nevetséges, az első boss is vicc kategória. Lehet az volt a gond, hogy előtte a PoP és Silksong volt teríteken. Egy pozitívum, tetszett a narratíva, meg amennyit a történetből megtudtam...
 - 

Norb79
addikt
Egyelőre bele se kezdett, a telefonján kb akkor fedezte fel a hello Kitty játékot, az elnyelte teljesen, most meg a barátai terrariára akarják rábeszélni.
Szóval sajnos egyelőre semmit nem tudok mondani ezzel kapcsolatban.
Novermber 4én bekerül a játék az iphoneos előfizetésébe, akkor lehet azon elkezdi és akkor utána switchen is, bár nem sok remény van erre, mert jön az AC-nak az S2 javítása, azt tervezi újrakezdeni S2n.
Sry. - 

penge111
addikt
45 óra után a végére értem a Fantasian Neo Dimension-nak. Ez egy körökre osztott harccal operáló jrpg, ami számomra kicsit a régebbi Final Fantasyk hangulatát idézte. Nagyon különleges a grafika, jó a story, szerethetőek a karakterek. A harcrendszer meg van fűszerezve, ugyanis kapunk majd egy kütyüt, aminek a segítségével elkerülhetjük a random csatákat. Ez a kütyü magába nyeli a szörnyeket, így nem kell 3 percenként harcolnunk, de a kapacitasa véges
 , amikor megtelik egyszerre kell megküzdeni rengeteg szörnnyel. Itt villan ki a harcrendszer erőssége, vannak skillek amikkel tömegeket támadhatunk, olyanok amik bumerángként megkerülik a keményebb tank jellegű mobokat, hogy a mögöttük lévő gyengébbeket meg tudjuk sebezni. A játék a harmadától, felétől nagyon bedurvul. A bossok irgalmatlan kihívást jelentenek majd. Zseniális, mert nem tudjuk őket legyőzni csak szimpla farmolással, itt bizony gondolkodni kell, minden skillnek meg lesz a szerepe. Ami kiemelkedő ebben a címben, hogy mindent használni kell, nincsenek felesleges skillek, tárgyak. Olyan érdekességek is vannak, amivel én még nem találkoztam ilyen játékban. Pl30 később 50 ellent tud elnyelni  Kezdőknek semmiképen se ajánlom, ez inkább jrpg fanatikusoknak való. A bossharcokon még a veteránok is vért fognak izzadni, a végső harcon pedig leteszitek a hajatokat.egy bossnál volt olyan, hogy megidézett maga köré egy vedő sziklát, a bosst csak akkor lehetett sebezni, ha spell, vagy támadás elsütésekor a szikla nem keresztezte azt. Persze, hogy fokozzák a nehézseget minden egyes körrel darabolódik ez a szikla, így egyre nehezebb eltálni a bosst, 4-5 körbe pedig sebezhetetlen lesz 
 - 

30z.Samu
titán
Sziasztok! A Joy-Con-on meghalt az SL gomb. Hova érdemes vinni javíttatni? Egyáltalán érdemes? Köszi előre is a választ.
  - 

morfondőr
addikt
 - 

Linkh
tag
Kösz a gyors válaszokat,akkor emag felejtős. Még a Platinumshopnál láttam,hogy van Bigben adapter, third party adapterrel lehet gond? Vagy inkább legyen eredeti Nintendo?
 - 

Linkh
tag
Üdv! Megadta magát a Switch adaptere. Néztem, hogy az emagon 4930 forintért van ( a képen Nintendo van írva gyártónak), az Alzánál 13000 forint. Van valami különbség a kettő között? Emagos gyanúsan olcsó,de Nintendo terméknek írják.
 - 

Rony949
őstag
Jön a System Shock remake fizikai formában Switch-re és Switch 2-re is. Kártyát is fognak tartalmazni.
  - 

Kroni1
veterán
válasz

zkispet8

üzenetére
						A rossz nyelvek szerint ez ugyanazon a gyártosoron is készül, csak a low budget piacra..
Mindenesetre minőségben nekem nagyon jónak tűnik, majd az idő eldönti, hogy mennyire lesz tartós. Mivel topiktársunk is jókat írt róla, ezért rápróbáltam én is, és mivel 26$ vs 99$, így nekem nem volt kérdés.
 - 

Rony949
őstag
válasz

l.skywalker

üzenetére
						Talán lehet PONT ezért nézed keveset. Ha lennének custom hátterek/témák, akkor többet néznéd.
  - 

zkispet8
csendes tag
válasz

Kroni1

üzenetére
						Hogy ez mennyire hasonít az év elején megjelent NYXI Hyperion 2-es kontrolleréhez.
 De az én személyes kedvencem a Mobapad M6 HD. Jó ideje csak ezt használom Switch-hez. - 

ldave
félisten
válasz

Rigormortiis

üzenetére
						3DS-nél volt erre külön shop, szóval nem annyira idegen azért az ötlet.
 - 

Rigormortiis
veterán
válasz

l.skywalker

üzenetére
						Dettó. 99 százalékban alszik a gép, és csak addig látom a dashboardot, amíg feléled. Nem kell túlbonyolítani
  - 

Rony949
őstag
válasz

l.skywalker

üzenetére
						Egy pillanatra megijedtem, azt hittem hogy ez a háttérkép a Switch-hez van.
A Nintendo bekaphatja hogy semmilyen testreszabhatóságot nem ad a géphez, csak annyit hogy sötét módot vagy világos módot szeretnél.
 - 

Kroni1
veterán
Talán itt jobban is látszik az ergonómiai különbség amiről beszéltem..
  - 

Kroni1
veterán
válasz

Okologicky

üzenetére
						Sziasztok!
Megjött az aliról rendelt Aolion J20 és brutálisan jó. Feltettem a switchre, és mintha másik eszköz lenne. Úgy volt, hogy még karokat cserélek a gyári joy-con okon amik driftelnek, de hát a J20 után visszatettem a switchre és nem is értem, hogy eddig hogy tudtam azzal szerencsétlenkedni. Már rendeltem is inkább egy J20 Pro-t, árban annyira nem vészes, és mivel a gyári tokba ezzel már nem fér be egy új tokkal együtt rendeltem szettben. Ez annyival ergonómikusabb a nagy lapát kezeimnek, hogy végre megint van kedvem játszani!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
  - 

Kazuma989
tag
Hali!
Hollow Knight 2be kb 90órám benne van minden perce egy kincs.Nálam simán év játéka!Első rész szerintetek lesz mostanába akcióba?Nem tudom várják e valami leárazásra.Első részhez nem volt szerencsém.
  - 

l.skywalker
titán
Ingyen Halloween-i háttérkép a Point Shopban:
Happy Halloween Wallpaper | Rewards | My Nintendo
 - 

válasz

Rigormortiis

üzenetére
						10x kell elerni persephonet es amikor visszajon veled az alvilagba az a “vege”  - 

Rigormortiis
veterán
Lepörgött a Hades stáblista. Nem tudom, mi hozta elő, nem néztem leírást, tippre sokszor el kellett érni Persephone-t. Kb 35 óra szaladt bele. Eddig. De még nincs vége.
Zseniális. Imádom. A megjelenítés, art style, szereplők, szinkronok, sztori, játékmenet, zene (plusz két nagyon jó dal is van benne!), optimalizálás (nem dadog, keveset tölt, tűéles kép)...
Vastag 10/10.
 - 

Okologicky
kezdő
Jól gondolom, hogy Playasiaról vásárlás után, itthon még áfát kell fizetnem? Köszönöm
 - 

horkovy34
tag
Na ma már volt időm tesztelni a Super Mario Galaxy-at.
 Fuuuuhhhhhh....... 
 Nagyon elkapott a játék, a csodálatos zene meg úgy minden. 
 A nosztalgia beindult! 
 Hiába ez a játék semmit nem öregedett, sőt nagyon szép kis grafikai tuningot kapott, a stabil magasabb fps-ről már nem is beszélve. Örülök hogy újra a kalandok részese lehetek, a játék teljes pompájában. Kicsit féltem az irányítástól a Wii Remote hiánya miatt, de az első egy percben rájöttem hogy nagyon jól sikerült a mozgásérzékelős pointerezés szóval semmi gond sehol sem! 

- 

peternac
tag
nem furi, eredetileg is arra találták ki a wii-nél, remekül működik
de lehet pl. pro kontrollerrel is tolni
ilyenkor az egész kontroller mozgatásával irányítod a kurzort
én pro kontrollerrel tolom, eddig nem volt problémám az irányítással, a kifejezetten kurzoros pályákat (bubi terelés, kék csillagos pályák stb.) is simán meg lehet így csinálni - 

válasz

Rigormortiis

üzenetére
						Tales of Vesperia - Definitive Edition: Elkezdtem, ajánlom én is, egészen megfogott (jobban mint az AC Shadows, pedig abban csak úgy automata lovaglást is szeretem, nézem a tájat).
 - 

kr:sz
tag
Sziasztok! Milyen lett a Mario Galaxy 1-2? Nem fura hogy a Joy-conokkal külön kell irányítani? Nagyon agyalok, hogy megkéne venni vagy esetleg a wondert.
 - 

penge111
addikt
válasz

Rigormortiis

üzenetére
						Sokkal gyorsabbak a csaták, meg persze fel lehet venni a sebességet... Egyedül a végső harc volt nagyon hosszú, de az zseniális volt. Bármelyik harc letudható egy perc alatt... te több platformon is vagy, ne ide vedd
  - 

_Balee_
aktív tag
válasz

Okologicky

üzenetére
						Változó, legtöbb esetben a megjelenés napján az alzaboxban van, de előfordul, hogy csúsznak pár napot.
 - 

penge111
addikt
Kb 30 óra után a végére értem a Ruined King játéknak. Ez egy körökre osztott rpg, ami a LoL játek világába játszódik. Aki anno LoLozot, annak a karakterek ismerősek lesznek. A játék nagyon színes, szép a tálalás. A zene is elég jó. A játék nagyon hasonlít grafikailag és játekmenetben is a Battle Chasers alkotásra, ami szerintem egy kis gyöngyszem volt. A történet is elég jó, a harc az kiemelkedő, de csak ha a legnehezebb fokon játsza az ember. Vannak melleküldik, illetve un fejvadászatok, ahol nagyon combos bossokat kell lenyomni. Nekem kellemes csalódas volt ez a játek, nagyon szerettem mind a 6 karaktert. Aki anno Lolozot, mindegyik ismerős lesz. De szerintem aki teheti ne switchen nyomja, azért volt bőven probléma. Kb. 4-5 alkalommal kifagyott a játék, nagyon sok a töltési idő, kicsit homályos a kép, a karakter futása iszonyat lassú. De mindezek ellenére nagyon szerettem, ja és a végső boss zseniális, rég találkoztam körökre osztott harcban ilyen jól megkomponáltal.
 - 

sirarcheer
senior tag
válasz

Okologicky

üzenetére
						Nekem a megrendelés napján jött a Galaxy 1-2 és a megrendelői ajándék is benne volt.
 - 

Norb79
addikt
válasz

Okologicky

üzenetére
						Galaxy1-2t egy haverral mindketten onnan rendeltük elő.
Neki csak az előrendelői ajándékok jöttek meg a megjelenés napjára, a futár elfelejtette berakni a játékot is az alzaboxba, visszakapta a pénzt.
Nekem megjött az előrendelői ajándék és a játék is, de kezüket tördelték, hogy jajj, nem aznapra, csak másnapra és ezért kárpótlásul aktiválták az alza akármi előfizetést egy hónapra.Szóval a legutóbbi két tapasztalat nálam, hogy az egyik késett egy napot, a másik meg se jött, mert elbénázták.

- 

Okologicky
kezdő
Alzás előrendelésről érdeklődnék, megjelenés napján postázzák vagy csak egyszer majd? Talán van tapasztalata valakinek. Köszönöm
 - 

válasz

Rigormortiis

üzenetére
						én is
  - 

21 óra után lepörgött a credits a Hades első részében. Micsoda kaland! Nagyon bejött a játék. OLED-en gyönyörű, a zene nagyon jó, a játék menet meg nagyon addiktív. Így 21 óra után azért már látom hogy hol vannak benne ismétlődések, de összességében ez idő alatt végig kínált újdonságokat (és még meg sem nyitottam sok mindent). Az a 2.500 Ft bagó volt érte.
 - 

a2d2
addikt
Srácok ez a Golf Story kis laza chilles játékból átment Soulslike-ba
 27,5 óra alatt pörgött le nálam, pár coin cash-en kívül megcsináltam mindent. Az utolsó verseny nagyon kemény volt szerintem, végig koncentrálni kellett, de elég jól összejött a végére:
  - 

a2d2
addikt
válasz

madarasz92

üzenetére
						Pont ez a 3rd party joycon a téma most. Ezeket nézd meg hogy ezek közül mit támogat mert nagy a szórás:
- hall effect
- HD rumble
- beépített akksi
- amiibo támogatás
stb. - 

horkovy34
tag
Közben elfelejtettem írni hogy nekem is megjött az előrendelt Super Mario Galaxy 1+2 a konzol stúdiótól.
 Megint nem kellett csalódnom bennük! Időre itt volt automatában, és az előrendelői ajándékok is szépen, a játék mellé voltak csomagolva a dobozkában. Igaz még ki sem bontottam csak beraktam a többi játék közé mert a héten semmi időm játszani. Sebaj jövőhéten szabin leszek. 
  - 

ADAM1337
nagyúr
Akciós a moonlighter, nem is ismertem a címet, de 3,5 euroért behuzható dlc-vel.
Egyelőre vagy 10 órát beleraktam egész pörgös. - 

madarasz92
őstag
Sziasztok!
Erről a joyconról van esetleg tapasztalat?
Mondjuk már mindegy mert megrendeltem, 40usd-re jött ki kuponokkal.

- 

Tim82
félisten
Szereltem már Switch-et. Szerintem a valóságban nem lazult ki, csak mégis úgy érzem, mintha egy nagyon kicsi "játéka" lenne. Hozzáteszem, van más kézikonzolom (Steam Deck meg pár kínai "retro" kézikonzol), azok egybegépek, lehet, hogy csak azokkal összevetve érzem így.
Lapátkezekhez, mint amilyen nekem is van, amúgy kényelmes a J20 Pro.
 - 

Tim82
félisten
válasz

Kroni1

üzenetére
						Nagyjából annyi, hogy van egy olyan érzésem, mintha nem lenne 100%-ig stabilan a Switch tartósínjén rögzülve, mintha nagyon picit mozogna rajta (nem tudom pontosabban megfogalmazni), de ezt a gyári joyconnal is ugyanígy éreztem. A kapcsolat stabil, nem szakad meg, játék közben nem okoz problémát, szóval ez csak érzés.
 - 

Tim82
félisten
Én használok J20 Pro-t és alapjában véve elégedett vagyok vele. Szerintem amúgy, ha hordozzátok a Switch-et, a hozzá való tokkal együtt érdemes rendelni, mert nagyobb persze a gyári joycon-oknál.
Ja igen, ha valakinek számít, nagyobb védőkupakok valók rá, mint a gyári joycon-okra, az Xbox/PS kontrollerekre valók jók erre is.
 - 

a2d2
addikt
válasz

Okologicky

üzenetére
						Ja értem.
Ez a J20 pro 35 dollárért nagyon jónak tűnik.
Ebben akkor minden benne van. - 

a2d2
addikt
válasz

Kroni1

üzenetére
						Na ezt nem hiszem el. Pont ide a csoportba be volt dobva mindkettő egymás alá és én a drágább hyperion 2-t választottam, meg ahogy néztem más is azt húzta be.
@TrishtanAG: ez tényleg elég vaddisznó, főleg a hátlap miatt. Nem árt egy Marioparty miatt ha külön kezelhető a kettő.
Marad ez a Hyperion 2 szerintem. Úgyis csak buktával tudnám eladni. - 

TrishtanAG
senior tag
Gamesir G8 Plus. Hd Rumble van, amiibo szerintem nincs, sose használtam. Hall effectesek az analógok (amik amúgy egy mozdulattal cserélhetőek nagyobbra, kisebbre, homorúra-domborúra, bármire), programozható hátsó két plusz gombja van, szintén van automata gomblenyomás funkció (végtelen lövöldözésre ideális
 ), egy feltöltéssel olyan 25 órát tud.
Hátránya, hogy a bazinagy akksija miatt a Switchel együtt azért már érezni, hogy van a kezedben valami, plusz az ára egy Pro controller szintjén mozog. - 

Kroni1
veterán
Ha esetleg szeretsz kisérletezni:
Én nemrég egy magyar switch fb csoportban olvastam, hogy valaki rendelt a hyperion kínai piacra szánt, (vagy klónozott?) verzióját, ami ugyanugy fullos hall, nfc, stb, csak olcsóbb. Meg volt vele elégedve a srác. Aolion J20 pro néven fut, keress róla véleményeket, a sima J20 az 26EUR, a fullos Pro pedig 35EUR körül van.
 - 

a2d2
addikt
válasz

tboy93

üzenetére
						Köszi, akkor mégiscsak maradok ennél a hyperionnál. Érdekes hogy egy árva szóval nem írták ezeket az arukereső értékeléseknél.
Az akku azért nagyon hiányozna mert használjuk dokkolva is a konzolt. Meg egy rezgést teljesen alap dolognak tartok.Van egyébként olyan 3rt party joy amiben minden megvan? (Hall effect, HD rumble, amiiboo, akksi)?
 - 

- Nincs rezges benne egyaltalan
- Nincs amibo support
- Nincs beepitett akku (nem ebreszti a konzolt es csak handheld hasznalhato)Cserebe:
- Hall effect karok
- Hatso plusz gombok
- Turbo funkcio (agyő button smashing)
- Normalis D pad van rajta
- Kenyelmes gamepad, ami nem 5 eves gyerekek kezmeretere van tervezveNekem utobbiak annyival tobbet szamitanak, hogy konkretan miota megvan azota csak couch coop-hoz hasznaltuk a joy conokat.
Raadasul hasznaltan hardveraprorol egy kozel 0km-es peldanyt durrantottam 8.000Ft-ert.

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - További aktív témák...

- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
 - Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
 - ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fuuuuhhhhhh....... 

koncsik
 Sirandrish