- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Fényképen a Poco F7
- Windows CE fórum
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Indiant #59619 üzenetére
magyar accom van, UK-ra lép be valamiért kereső de vásárlásra kattintva EUR árat írt már ki:
Ez lett belőle:
Item
1x
SteamWorld Dig 2
Required Space
274 MB
Supported Languages
English, Spanish, French, German, Italian, Russian
Age Rating
PEGI 7
Device Type
NINTENDO SWITCH
--------------------
Item Price
1,99 €
Gold Point Discount
-0,29 €
--------------------
Total Charge (incl. VAT)
1,70 €iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
lazac_
tag
válasz Indiant #55066 üzenetére
NSO családi előfizetés probléma - Reddit link : úgy tűnik, hogy a nintendo az utóbbi időben megregulázza a családi előfizetéseket, legalábbis ami a tagok mozgását illeti. Az általam kezelt csoportban megvolt a 8 fő, de az egyik tag kilépett, mert nem használná ki az előnyeit - legyen lehetősége másnak. Nos, azóta nem tud más belépni a helyére, mert "your ability to join a family group has been restricted due to frequently joining and leaving family groups" hibát kap az invitáló linkre kattintva. Nyilvánvalóan érthető a törekvés a részükről, csak a mögöttes algoritmus/szabályzat nem tiszta, ki/mi/miért lesz gyanús, mennyi a megengedett mozgás, mennyi idő alatt...
-
David888
tag
válasz Indiant #55059 üzenetére
Szia, Itt nézz szét:
Ph! Nintendo Online családok táblázata -
Exelsior24
aktív tag
válasz Indiant #47400 üzenetére
Elvileg a weboldalon ahol megvásároltad, a korábbi vásárlásaid között kell lennie egy betűkből és számokból álló 16 karakteres kulcsnak, amit kaptál. Esetleg van amelyik webshop e-mail-ben is elküldi a kódot, ott is megkeresheted.
Ezt a kulcsot kell beaktiválnod vagy internetes böngészőből weben keresztül ezen a weboldalon: [játék aktiválása böngészőből] , vagy pedig magán a konzolon a Nintendo eShop-ban is van valahol egy olyan rákattintható menüpont hogy "Redeem code". Akkor pedig oda kell bepötyögnöd a kapott kódodat, és utána már tölti is le a játékot a gépedre.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
cactuar
aktív tag
válasz Indiant #47254 üzenetére
Csak retro játékok járnak az előfizetés mellé: NES, SNES, + a nagyobbik csomagban emellé jön a N64 és a Sega Mega Drive.
Ezen kívül új játékokhoz lehet ingyen behúzni kiegészítőket: Splatoon 2, MK8, Animal Crossing.
Ezekkel addig lehet játszani, amíg tart az előfizetés.A két játék együtt megér 25 ezret, igen.
-
esfrost
tag
válasz Indiant #47119 üzenetére
Én ajánlom a használt (de csak olyat, amit pár hónapos) OLED vásárlását. Egyrészt még garanciális, másrészt egész jó áron hozzá lehet jutni a bolti árhoz képest. Én pár hónapja vadásztam le egyet 130k-ért. Gyári tok hozzá, gépen kijelzővédő fólia + pro controller + 128gb Samsung microSD kártya, makulátlan gép, gyakorlatilag csak kibontotta, de nem igazán használta. Pro Controllert eladtam, lett egy gépem 110-ben, 2024-ig garanciális, mi bajom lehet?
-
morfondőr
őstag
válasz Indiant #47119 üzenetére
Több olyan hirdetést láttam, hogy nagy lendülettel vett egy switchet, tokot, fóliát, gripet, pro controllert, plüssfigurát, meg 25 játékot, aztán 2 hónap múlva kiderül számára, hogy ez nem az ő világa és eladja. Szerintem ez karácsony után még hatványozódik. Én a v2-met úgy vettem, hogy csak a Zeldát játszotta végig az első tulaja, az OLED-et meg 2 hónaposan. Minden gépre 24 hó gari van, feltéve hogy normális boltból való.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Ps3 Játékok
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel