- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Callme #53247 üzenetére
Minőség érzésre mobapad jobb. Gombok állatiak rajta. Rezgése mindkettőnek undorítóan gagyi. Kényelemre talán nyxi jobb volt nekem, bár nálam az sem vált be, gripcase jobban kézre állt nekem. De amúgy sokan szeretik nyxit, én kezem valami degenerált lehet, mert nekem semmi nem volt kényelmes ami másnak igen
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Callme #53236 üzenetére
Nem néz ki rosszul ez a mobapad 6, de ha megnézed egy felhasználói képen ami az alin van, látni hogy ahol kapcsolódik a készülékhez ott előrébb van mint maga a switch. Ez egyrészt ronda, és zavaró is lesz egy idő után.
Talán jobban járnál valamelyik Nyxi kontrollerrel. Árban kb. azonosak (ugyanúgy kínai) de egyrészt rendesen illeszkedik (egy síkban van elöl, csak hátul van nagyobb eltartás mivel vastagabb a kontroller), másrészt használható standalone is: a középső részt betéve amolyan pro kontroller feeling. Rezegni tud, csak nfc nincs benne. Még világít is több féle módon. Belefér a dokkolóba is (gondolom a mobapad is de nem egyértelmű elsőre)
Ha rákeresel a topikban a nyxi szóra, lesz róla több értekezés mert többünknek is van. Nekem hyperion van, másoknak athena, stb. -
penge111
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest