-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
jackal79 #59545 üzenetére
A pro kontroller egy standalone kontroller, ez pedig egy joycon helyettesítő, vagyis ezt fel lehet tolni a gép oldalára és kézben használni, vagy ahogy a képen látható, egy extra középső taggal használható kvázi kontrollerként is, hogy a masina kitámasztva vagy dokkolva van. Nekem kézi használatra kell, 95%-ban így használom, ezért is van oledem, oda csak ilyen jellegű megoldás jó, és ha már így kellett.. ezt találtam a legjobbnak.
Nincs benne nfc, se infra (ezt korábban rosszul írtam) ennyiben más a nintendo joycontól/pro controllertől működésben.@pzstm: kényelmes, a gyári joycontól nyilván fényévekre van, egy dualshocktól is jobb, a ps5-ös kontrollert nem ismerem, de az biztos jobb, márcsak a haptikus miatt is. köszi.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
jackal79 #59543 üzenetére
Kihozta a futár. Fúhát... Szebb is, az analógok más jellege (hall effect) miatt teljesen más érzésre a mozgatása is. A jobb karon a gomboknál az xbox kontrollere erősen hajazó (khm, inspiráció tudjuk), ami világít és nagyító hatású különböző szögből nézve. Még 2 extra analóg kart is adtak, amik máshogy néznek ki, az egyik szára hosszabb, így még jobban testreszabható. Egyszerűen jó megfogni. Ugyanazt tudja mint az elődje (rgb, programozható gomb hátul) Balra a hyperion pro, jobbra a normál.
Egy hordtáskát is vettem hozzá, hardcase komplett ezzel belefér minden, egy atomcsapást is kibírna ránézésre.
Ez a hyperion pro minőségi ugrás még az előzőhöz képest is, részemről különösen ajánlott plecsnit kapna. -
cSuwwi
senior tag
válasz
jackal79 #59541 üzenetére
Van egyébként bkinek tapasztalata az utángyártott kontrollerekkel kapcsolatban?
A topik fele kb. erről szól
Használati módtól függ. Ha többnyire kézben használod, akkor a Nyxi kontrollerek a legjobbak, pl. hyperion sorozat. Rezeg, van nfc, saját akkuja van nem a gép szolgálja ki mint a Horinál.
Erről hosszabban is írtam, mert 2 éve vettem egy Hyperiont, ami eddig bírta. A bal analóg kar erősen driftel, WD40-el ideig-óráig lehetett rajta segíteni, de pár hete sikerült lerántanom az ágyról a földre (kb. fél méter, parkettára). A gépnek nem lett semmi baja, de mindkét joyconban eltört a hátsó gombot tartó műanyag pöcök, ami persze nem ragasztható. Mivel más baja is volt muszáj volt nyugdíjaznom.
A csere is ez lett, csak a pro verzió, ugyanannyi mint másfél éve volt, csak már hall effectes, így elvileg nem lesz többet driftelés. De leejteni továbbra se ajánlott. Ma hozza a futár pár órán belül.Népszerű még a Hori Splitpad Pro, nem feltétlenül olcsóbb, de nincs saját akkuja, illetve ami nálam deal breaker volt anno, hogy idétlenül néz ki, hogy előrébb van a joycon mint a gép (nincs egy vonalban). Ez kapható itthon is, a nyxi külföldről rendelős.
Vagy a pro kontroller.
-
Jacob Gibbs
tag
-
peternac
tag
válasz
jackal79 #59533 üzenetére
jó, sokkal jobb
ha sokat játszol tévére kötve, akkor szinte kötelező
switch megjelenéskor Zelda BOTW-ot játszottam a joycon-okkal ezerrel
majd pár óra után mentem és vettem egy pro kontrollert, mert szinte fájt a kezem a joycon-októl
illetve azóta megjelent sok nem Nintendo kontroller, amik hasonlóan jók, ezek között is érdemes körülnézni (Gulikit, 8bitdo, ésatöbbi)
ezek a 3rd party (külső gyártó) kontrollerek általában nem tudják ugyanazt, mint a saját Nintendo pro kontroller (pl. Amiibo beolvasás hiánya, rezgés stb.), de valamiben lehet jobb is: hall effect-es analóg karok, taktilis/jobb nyomásérzetű felületi gombok, testreszabhatóság... -
-
válasz
jackal79 #59511 üzenetére
Goldeneye csak a maxos pakkban van benne. Első körben azt hittem hogy teljesen irányíthatatlan, de ha kiguglizod, akkor megírják, hogy hogyan tudod átmappelni úgy a switch gombjait, analógjait, hogy rendesen lehessen játszani vele. Ugye régen N64-en azt 1 analóggal kellett nyomni, ami ritka szarul működik itt switchen, de szerencsére meg lehet csinálni, hogy külön analóg karon legyen a mozgás és a nézelődés. Ez egyébként ki is veszi belőle a nehézséget, úgy szaladtam át a játékon mint kés a vajon
Persze nyilván a 20+ év rutin amit azóta FPS játékokban töltöttem is segített, de 6-8 évesen rémesen nehéznek éreztem.
-
peternac
tag
válasz
jackal79 #59501 üzenetére
itt látod a különbséget a két előfizu között: https://www.nintendo.com/us/switch/online/
a ps-es és xbox-os értelemben vett havi játékok és jatékkatalógus itt nincs, csak régebbi, retró rendszerek játékait éred el (viszont ezek néha szoktak bővülni)
Ninendónál minden más, ez néha jó, néha rossz -
válasz
jackal79 #59501 üzenetére
Szia!
Hivatalos Nintendo forrásból, Google fordítózva:
A Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagság hozzáférést biztosít a normál Nintendo Switch Online tagság minden előnyéhez, a klasszikus Nintendo 64, Game Boy Advance és SEGA Mega Drive játékok növekvő könyvtárához, valamint hozzáférést biztosít a letölthető kiegészítőkhöz Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons és Splatoon 2-höz.
Nintendónál nincs ilyen előfizetés amire te gondolsz sajnos. Marad a Retrózás
Illetve nincs Refund opció sem.
És ezeken változtatni sem fognak valószínűleg mert ígyis megy a szekerük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Legion Go 8APU1
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest