- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dwayne Hicks #36259 üzenetére
Na, akkor már a felénél vagy leglaább. Ilyen 6-7 óra az egész.
-
30z.Samu
titán
válasz
Dwayne Hicks #36259 üzenetére
Ha nem fülessel tolod, erősen ajánlom. Hozzátesz az élményhez, Switch-re egyébként elég korrekt portot sikerült rittyenteni.
-
consono
nagyúr
válasz
Dwayne Hicks #36255 üzenetére
Én most játszom vele, lassan a végére érek. Élménynek nagyszerű, de mint játék elég gyenge. A pálya design jó, a feladatok egyszerűek, a harcok meg elég meh... Tényleg füles el üt nagyot, ahogy a hangok beszélnek a fejedben...
-
Crus
őstag
válasz
Nekem az egyik legnagyobb csalódás, miután sokan hypeolták, megvettem én is. PC-n játszottam végig, 4k felbontásban, HDR mellett. Játéknak nem is merném nevezni, mert a gameplay bugyuta és repetitív szimbólumkereséséből, meg néha 2 gombos harcból áll, összesen 5-féle ellenfél ellen. Ami eladja az a látvány és az a fajta pszichodráma, ami játékban előtte még nem volt. Inkább nevezném walking simnek, meg interaktív visual novelnek. Egyszer érdemes végignézni a YT-on.
-
hszilard666
veterán
válasz
Életem egyik legjobb játékélménye volt. Mondjuk én PC-n játszottam vele. Igazából sétáló szimulátor, de maga a sztori pokoli depresszív. Pont mint a való élet, ezért szeretem. Maga a játék gyönyörűen körüljárja a veszteség fogalmát. A zene pokoli jó benne, konkrétan az ending credits részen sírva fakadok a mai napig ha meghallom!
Én ajánlom!
De ez a kedvenc számom a játékból:
[link] -
szubrutin
aktív tag
válasz
Dwayne Hicks #11772 üzenetére
3 hdmi port van, 1ik sincs bekapcsolva, taviranyitot meg ismerem. Nem ertem, snes mini siman ment.
-
pethYeti
addikt
válasz
Dwayne Hicks #11021 üzenetére
Köszi! Ott vagyok.
-
pethYeti
addikt
válasz
Dwayne Hicks #10974 üzenetére
Én is próbáltam becsatlakozni hozzád, de ez kommunikáció nélkül esélytelen... Csak úgy nem lehet ha már meccs közben vagy. Na de majd megbeszélünk egy időpontot.
-
pethYeti
addikt
válasz
Dwayne Hicks #10968 üzenetére
Nekem inkább kedd 6-7 után lesz jó amikor discordon is tudok lenni. Most családnál vagyok itt csak így casualba játszom
Dwayne Hicks: Bocsesz, pont most léptem ki. Kicsit később még lehet nyomok pár salmon run-t
-
pethYeti
addikt
válasz
Dwayne Hicks #10964 üzenetére
+1
Leírásban megtalálható a kódom. Nagyon ráfüggtem amúgy a játékra az elmúlt hetekben,
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dwayne Hicks #10964 üzenetére
+1
-
5oultrain
aktív tag
válasz
Dwayne Hicks #10573 üzenetére
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Dwayne Hicks #9844 üzenetére
igen
-
válasz
Dwayne Hicks #9837 üzenetére
És az a gomba amit mario megesz h megnőjön az mi? Toad csecsemő?
-
adalbert1
veterán
válasz
Dwayne Hicks #9823 üzenetére
Alapvetően nekem is tetszik a játék így videók alapján, viszont leginkább csak abban látok potenciált, hogy lokál multizzunk vele - ahhoz pedig egy kicsit drágának tartom 15k-ért, hogy 1-2 havonta elővegyük pár órára.
-
válasz
Dwayne Hicks #9826 üzenetére
Lefordítom neked: hosszú összefoglaló. Kart infó a végén.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9807 üzenetére
Ó, csak most olvastam... voltam most bent, de üres a lobby. Na majd legközelebb.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9805 üzenetére
Értem. Viszont akkor már nincs is "hivatalos" tournament?
-
n000rbi
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9803 üzenetére
Miért nem lehet kirakni az összefoglalóba a kódot?
-
ayo
veterán
válasz
Dwayne Hicks #9785 üzenetére
ettől függetlenül ajánlott a gamepad, mert joy-connál bármi jobb, de a dpad miatt fölös.
-
grosy
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9785 üzenetére
Úgy írták fentebb, hogy az újabb kontrollerekben már javították, pl. Xenoblade-es kiadásban.
-
ayo
veterán
válasz
Dwayne Hicks #9782 üzenetére
SF-hez egyébként a stick ajánlott, mivel negyed-félkörök vannak és nem le előre stb.
-
woros
őstag
válasz
Dwayne Hicks #9747 üzenetére
És aki nincs ott de játszana?
-
Parson
addikt
válasz
Dwayne Hicks #9731 üzenetére
Egyik nap en is jövök sztem!
-
fityere
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9731 üzenetére
Akkor ezt megbeszeltük
-
fityere
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9726 üzenetére
Vasarnap nekem is jo, na meg szombat delutan is
-
planbmokus
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9701 üzenetére
Nekem nagyon bejött, le tudja az embert kötni, igazi hack & slash, nem sokat kell gondolkozni benne, kikapcsolódni zseniális!
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Dwayne Hicks #9701 üzenetére
Ha szereted a Hack & Slash játékokat, Pl. Hyrule Warriosrs lengend, akkor bártan ajánlom! Nekem a Fire Embelem játékok eddig nem jöttek be, ez a JRPG stílus se nagyon, de ez a Warriors elég jó kis móka... ennyiért meg főleg! Bátran ajánlom! Youtube videókat nézz róla, ha nem vagy biztos benne!
-
válasz
Dwayne Hicks #9681 üzenetére
-
fityere
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9673 üzenetére
Erre en is kivancsi lennek, hogy ki irta, mert ha ilyen hozaallasu emberek vannak ott (tisztelet a kivetelnek) akkor en köszönöm nem kerek a közös jatekbol. Mi igy paran akik összeverödtünk par hete, nagyon jol erezzük magunkat es nem kerünk a bunko hozaallasbol.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Dwayne Hicks #9673 üzenetére
aha.
remelem nem szandekozol fennakadni a mokas "gyavak" szon.
(bar elejen tenyleg azt hittük a külön szoba miatt, hogy nem jösztök. de mint kiderült, erröl szo se volt. jot szorakoztunk szerintem) -
slick-adam
aktív tag
válasz
Dwayne Hicks #9666 üzenetére
mario kart hungary
-
válasz
Dwayne Hicks #9656 üzenetére
Jó murit! Remélem én is tudok majd csatlakozni egyszer végre
-
FuRiONight
addikt
válasz
Dwayne Hicks #9643 üzenetére
Ezen a téren (màr amit a videókból làttam eddig) a Zelda a legötletesebb jàték. De àltalànossàgban elmondható, hogy a Nintendo játékok ötletesek, kreatívak, legalàbbis én csak amulok és bamulok milyen játékok jelennek és jelentek meg eddig.
Lehet tudni, hogy készül valami AAA kaliberű Pokémon játék?
-
FuRiONight
addikt
válasz
Dwayne Hicks #9641 üzenetére
Nekem tervben van a Splatoon 2
Nagyon bejön a koncepciója, végre nem egy unalmas lövölde.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dwayne Hicks #9634 üzenetére
Több száz tagos...abból hányan jönnek össze egy csörtére? 8-10? Bőven befért volna még pár aktív ember.
Mondom, engem nem érint, de tök feleslegesnek érzem szétszakítani egy amúgy sem túl nagy közösséget.. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dwayne Hicks #9632 üzenetére
Két darab azonos érdeklődésű csoportra gondoltam.
Pl 2 kartos csoport minek? Miért 12? Ha összejönnek 20an, mennek 2 csapatban..nem tragédia...sőt -
hszilard666
veterán
válasz
Dwayne Hicks #9613 üzenetére
Igen.
-
hszilard666
veterán
válasz
Dwayne Hicks #9611 üzenetére
Nekem megy hibátlanul.
-
hszilard666
veterán
válasz
Dwayne Hicks #9598 üzenetére
Én igen, imádás van a javából, megvan PC-n de inkáb switchen tolom!
-
válasz
Dwayne Hicks #9598 üzenetére
Igen, csak PS4-en (szégyellem magam)
-
ldave
félisten
válasz
Dwayne Hicks #9503 üzenetére
-
válasz
Dwayne Hicks #9470 üzenetére
Írj majd egy pintos időt.
-
Zsolt_16
tag
válasz
Dwayne Hicks #9274 üzenetére
Felvettelek Vaklama néven , még rajtad kívül felvettem pár embert akinek van benne pár órája
-
válasz
Dwayne Hicks #9198 üzenetére
100%ra nem mondom de valszeg jövök.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dwayne Hicks #9166 üzenetére
Én telefonon csak ritkán használtam, nekem is hasonló méretű telefonom van, de azon annyira nem szeretem nézni, a tabletemen, ami 8.3, már inkább, a Switch pedig ez a kettő közé esik méretben, szóval néha, kompromisszumos nézegetésre jó lenne, főleg, ha működne a Netflix appban majd a videó letöltése funkció is - illetve valaki említette lentebb, hogy ha dokkolóval viszed magaddal egy hosszabb útra, akkor meg már TV-n is nézhetnéd rajta a Netflix-et (vagy youtube-ot, Hulut, szóval bármilyen stream-et).
-
Parson
addikt
válasz
Dwayne Hicks #9121 üzenetére
Én mára eleget dolgoztam, úgyhogy jövök.
Ne felejtsetek el belépni a voice chatbe!Irtam privátot!
-
válasz
Dwayne Hicks #9093 üzenetére
Kitaláltam hogy segítsek nyerni: csak akkor ihatsz sört ha első leszel!
Komolyra fordítva, ez csak játék szóval vedd komolyan! Majd sörözöl utána. -
válasz
Dwayne Hicks #9091 üzenetére
Épp azt beszéltük a végén boommal hpfy most még csak összeszokott a banda és tök kulturáltak voktunk de lassqn majd jön az anyázás meg a rohadék.
Én megelőlegezem nektek hogy utálok mindenkit, de úgy senkit mint a joshibikereket. -
válasz
Dwayne Hicks #9062 üzenetére
Küldtem privibe.
-
válasz
Dwayne Hicks #9046 üzenetére
Én nem ismerem de nekem a discord v mi se ismerős. Ez van régimódi vagyok és le is vagyok maradva.
Megnézem ezt a hangouts-ot. -
BOOMHUN
csendes újonc
válasz
Dwayne Hicks #9035 üzenetére
Csatlakoznák én is ha lehet.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9042 üzenetére
Esetleg a PH Discord egyik voice szobaja is a rendelkezesre all, valamint van kulon #Switch szoba is.
Nem csak egy alkalomra, 24/7-ben nyitva van.
Noru
-
válasz
Dwayne Hicks #9039 üzenetére
Oké. 5kor lobbyba leszek.
Láttátok az összefoglalóba a ph-s kupát ami csináltam ugye? Majd ahhoz csatlakozzatok!Cset jobb lenne és várok javaslatokat mit ajánlottok? Nekem ilyen faces csoport vagy közös messenger jutott eszembe de lehet hogy ti tudtok jobbat.
Ja még annyi hogy nincs ellenfél beállítva, szóval ha más nem jön akkor hárman leszünk így első körbe.
-
fityere
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9037 üzenetére
Csatlakozom és is. Holnap délután ráérek.
-
válasz
Dwayne Hicks #9035 üzenetére
Ém kartba nenne vagyok. De mondj egy pontos időt hogy mikortól jó neked.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dwayne Hicks #8975 üzenetére
elég korrekt infó..
urak
még mindig tökölök, battery pakk vagy töltős grip ami megéri inkább?
-
aya
addikt
válasz
+1 illetve 38
A többit vállalom.
Ezt a konzolt már nem veszem meg N aztán meg ott van 5 dobozos játék a polcon, meg a 4 digitális.
-
válasz
Ezt többedszerre dolgoztam fel.
Beírjam a Friend kódokhoz az életkorokat? Időnként előjön ez, itt is volt már 1-2x, nemrég a PS4 topicban is...
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dwayne Hicks #8719 üzenetére
ellen sehogy . fireteamet lehet alkotni.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dwayne Hicks #8714 üzenetére
am Splatoon megy folyamatosan.
-
hszilard666
veterán
válasz
Dwayne Hicks #7599 üzenetére
Nem tudom.
De. Nem ha lesznek még AAA címek akkor lehet hogy kelleni fog. Ha fizikailag veszem a játékot tesz egyáltalán bármit is a mentésen kívül a játék a gép memóriájába/SDkártyára?
-
ldave
félisten
válasz
Dwayne Hicks #6878 üzenetére
-
válasz
Dwayne Hicks #6865 üzenetére
Biza. Idave koordinálja. Bensőséges, beszélgetős, játszós.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Dwayne Hicks #6710 üzenetére
Placeholder.
-
válasz
Dwayne Hicks #6710 üzenetére
Toad kapitány wii U-ra volt január lső munkanapi megjelenés, zseniális időzítés...
-
woros
őstag
válasz
Dwayne Hicks #6694 üzenetére
Nem, de ismerem személyesen a srácot.. vagyis beszéltünk pár mondatot.
-
boost
veterán
válasz
Dwayne Hicks #6694 üzenetére
Én követem 5-6 éve a srácot. Olvasgatom a posztjait, visszamenőleg is. Hát, nem egyszerű a srác se, meg az élete se.
-
válasz
Dwayne Hicks #6700 üzenetére
Doom: Nintendo.com szerint Holiday 2017 a megjelenés, amazon.com Dec.31.-re írja.
A New Colossus az amazon.de-n 70 EURO, majd ha megjelenik (nincs időpont), az amazon.com-on nincs még fent. -
válasz
Dwayne Hicks #6695 üzenetére
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Dwayne Hicks #6695 üzenetére
18-20k minimum a bethesdát ismerve
-
válasz
Dwayne Hicks #6627 üzenetére
Magamtól nem kezdek el játszani vele, de ha mégis, nehezen hagyom abba
Ha a gyerekek barátai is itt vannak, mindent visz, imádják. Mintha azt venném ki az üvöltözésükből, hogy a karakterek nem kiegyensúlyozottak - vagy csak ők nem tudnak minden huncutságot -
válasz
Dwayne Hicks #6588 üzenetére
de lehet, hogy csak kód lesz a dobozban... -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dwayne Hicks #6572 üzenetére
A zelda.
-
ayo
veterán
válasz
Dwayne Hicks #5466 üzenetére
Az utolsó verziója a + jeles eléggé gyenge lett sajna, de amúgy sokan imádják. Én Steamen vettem meg anno 1-2 euróért még az alap plusz dlc verziót, azt bírtam. Utóbbi helyen olvashatsz review-kat is, a sima Rebirth-ről pl. 97%-ban csak jót írtak közel 50K review alapján.
Ha belenéznél, akkor meg érdemes az alapot megvenni vagy várni akcióra, amikor 2€ v alatta van, azt max. utána a fullos verziót akár Switch-re.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Dwayne Hicks #4802 üzenetére
Írtam is hogy jelenleg ez pörög nálam a legtöbbet, imádom is ,nincs semmi bajom vele tudtam mit veszek azért is vettem meg(tudatos vásárló vagyok)😁 de amíg nincs rajta egy ow destiny stb addig nekem másodlagos konzol mert én azokba tudok bele tenni több száz órat 😊 de mégegyszer leírom hogy ne támadjatok imádom a a zeldát, mario kartot stb 😊
-
umbibumbi1
tag
válasz
Dwayne Hicks #3403 üzenetére
hello.igen,megvan és úgy emlészem,hogy simán lehet külön a bal és jobbal ketten elforgatva.sokat nem játszottam vele,nekem nem tetszett.az első boss-ig jutottam és ott besokalltam
amúgy szerintem majdnem az összes játék így van kitalálva,hogy lehessen vele ilyen módon játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Medence topik
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest